• 9.374.505 stemmen

Releasedatum: 10 mei 2007

• Netflix Vanaf 6 februari op Netflix

Plot Blades of Glory

"Kick Some Ice"

Tijdens de Olympische Spelen van 2002 voerden de Amerikaanse kunstschaatsers Chazz en Jimmy hun onderlinge rivaliteit zo hoog op, dat ze allebei voor het leven geschorst werden. De heren hebben toch een mogelijkheid gevonden om zich te kwalificeren voor de volgende Spelen. Echter, dat houdt in dat ze als een koppel moeten aantreden.

Chazz Michael Michaels

Darren MacElroy

Sports Anchor

avatar van antal

antal

Humor is typisch Will Ferrell is . Liefhebber zal deze film wel kunnen waarderen , ook al is verhaal wel erg voorspelbaar. Heder vind ik daarentegen niet zo grappig.

avatar van NXter

NXter

Echt een leuke film voor tussendoor. Lag echt heel vaak gewoon dubbel van het lachen, maar dit komt misschien ook omdat ik hem met meerdere mensen heb gezien en lachen is aanstekelijk enz...

Dikke 4.5*

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

Capture the dream!:P

Leuke doch voorspelbare komedie......Humor zoals ik het verwacht van Will Ferrel.

Toch gaat het vanaf hier bergafwaarts met o.a. Semi-pro die recent is uitgekomen op dvd.

Het niveau van Anchorman is het zeker niet, maar wel een garantie voor anderhalf uur lachen!

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Deze film leek me best wel leuk, en dat was hij ook. Ik heb me echt meerdere malen doogelachen met deze film, Will Ferrel en Jon Heder zijn perfect gecast voor deze rollen. Soms was de film wat flauw dat wel en vaker ook erg voorspelbaar maar dat maakte vrij weinig uit want de meeste grappen zijn geslaagd, wat ik toch erg belangrijk vindt in een komedie.

avatar van Miss Bean

Miss Bean

hele leuke film, aanrader!

avatar van Siorgi

Siorgi

Zeer genietbare komedie als je van Ferrel houdt. Een ontspannend anderhalf uurtje flauwigheid, onzin en dwaze situaties...

avatar van Spetie

Leuke onzin, waarbij de drukke maar vaak hilarische Will Ferrell weer eens voorop loopt. Hoewel het verloop van deze komedie erg voorspelbaar is, is het verhaal op zich best origineel. Will Ferrell kan zich in deze rol aardig uitleven en laat wederom zien dat hij af en toe erg grappig kan zijn. Jon Heder doet zijn best, maar hangt er in deze film toch enigszins verloren bij. De film kent een aantal geslaagde grappen over kunstschaatsen en is bij vlagen erg vermakelijk om naar te kijken. Leuk voor een (koud) avondje hersenloos vermaak.

avatar van Sarasani

Sarasani

• 1924 stemmen

Heerlijk slappe komedie

avatar van Torsten

Torsten

Om het kort samen te vatten. De film is slecht, maar ondanks dat heb ik er wel van kunnen genieten. Gewoon een (zoals Sarasani al zei) slappe komedie

avatar van notorious_kim

notorious_kim

Naar deze film zonder veel verwachtingen beginnen kijken, ik herinnerde met nog dat ik de trailer wel leuk vond, en daarmee dat ik hem had opgenomen.

Grappig verhaaltje, een beetje voorspelbaar, maar dit stoorde me eigenlijk niet. Sommige moppen waren goed uitgewerkt, andere waren dan weer zeer flauw. De acteurs waren er echt over in hun rol, wat er wel goed bij paste.

Eigenlijk is dit een filmpje om op te zetten wanneer je eens nergens wilt aan denken en gewoon wil ontspannen.

Matig.

Zeker minder leuk als Anchorman, vond de dichtheid aan grappen hier ook wel wat minder.

Ferrell is best aardig maar lijkt zo verdacht veel op Pablo Francisco dat hij amper herkenbaar was. Heeft wel een aardig personage met een aantal leuke quotes. Heder is een gevalletje apart in deze film. Absoluut ongrappig in zijn timing en als acteur, maar geweldig qua styling en uitzicht. De complete foutheid maakt hem draaglijk.

Zitten wel een aantal leuke stukjes in, maar ook een aantal scenes die er compleet uitgemogen hadden. Typisch weer scenes waar Ferrell veel lawaai maakt of nogal saaie stukken als de achtervolging. Stukje in Noord-Korea was dan wel weer grappig.

Beetje jammer van het vriendinnetje en de jaloezie op het einde, lijkt een kunstgreep om de film tot aan de 90 minuten te brengen, verder is het wel vermakelijk, verveelt het niet en bevat het een aantal lekker flauwe, foute en grappige scenes. Ook opvallend het povere sidekick materiaal in deze film. Toch meestal een feest van herkenning, hier niet echt.

_Moonwalker

Is deze film voor 14 en minder gemaakt of zo? Serieus...wat een BS. Kon hen met moeite afkijken en WTF is dat einde? De acteurs zijn bedroevend slecht.

Ik geef één ster voor de mooie dames in de film.

Waste of time.

avatar van sander.h

sander.h

Dit soort humor is niet aan iedereen besteed, dat is wel duidelijk.

Persoonlijk kan ik dit soort flauwekul goed hebben, zolang het niet te plat wordt tenminste, en dat valt bij deze film heel erg mee.

Als je kunt lachen om dit soort idiote personages en dito situaties (het hele concept van de film is al compleet van de pot gerukt) dan heb je best een vermakelijk avondje. Hoogstaand wordt het natuurlijk nergens. Een zeventje.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

leuk voor een keertje, de slide op het ijs waarmee ze met hun edele deeltjes tegen elkaar kwamen ging wel iets te ver..xD

avatar van Melvin Udall

Melvin Udall

Nogal slappe film waarvan af en toe net je mondhoeken lichtjes opkrullen. Ferrell kan veel beter!

_Moonwalker

Het leek meer op "Brokeback Mountain on Ice"...Wat een nichterij.

Tenminste Brokeback Mountain was goed geacteerd, kon je hier echt niet van zeggen.

avatar van Aapje81

Aapje81

Onderhoudend maar niet bijzonder. Bovendien kan ik die Adjeskloon niet uitstaan

avatar van laundromat

laundromat

Leuke film. Gewoon chill. Je moet wel iets hebben met Will Ferrell en Jon Heder denk ik. Will Arnett vind ik het leukst.

avatar van SiD3Sp|N

SiD3Sp|N

Net gekeken, sjees wat lijkt die vent veel op Adje.

En dit was de dus achtergrond van die reclame met die ijshockiers en die kunstschaatser...

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Super film. Ik heb hard kunnen lachen met deze belachelijke film. Will Farrel weet het erg leuk te brengen en met een doldwaas verhaaltje als dit moet dat dus wel goed komen. Vooral de schaatsscénes waren natuurlijk leuk. Gewoon gelachen

avatar van nightbreed

nightbreed

Vermakelijke film met lekker melige humor. Eigenlijk een typische Ferrell-film.

avatar van vcrrr

vcrrr

Erg vermakelijk inderdaad

avatar van Zmrzlina

Zmrzlina

Leuke film voor tussendoor.....

avatar van 10-StepKill

10-StepKill

Complete onzinfilm, maar leuk om een keer te kijken, wanneer je niets beters te doen hebt.

avatar van hangoverdude

hangoverdude

het was wel een grappige film maar niet iets om twee keer te zien!

De grappen waren flauw en en verhaal was onzin,en met dat stukje dat die hoofden eraf vielen vond ik echt onzin!

nee deze film behaalde net niet de 2 sterren.

avatar van Parisa

Parisa

Erg fijne komedie met grote ego's, mooie pakjes en hysterische fans. Iedereen die het voor elkaar wil krijgen om niet te glimlachen; veel succes. 4*

avatar van van duijn

van duijn

Slaat echt totaal nergens op... *2.0

avatar van puckb96

puckb96

Vond em helemaal niks aan. Slappe film. Brüno vond ik een stuk leuker.

avatar van Koike88

Koike88

puckb96 schreef:

Vond em helemaal niks aan. Slappe film. Brüno vond ik een stuk leuker.

Appels met peren vergelijken. Compleet andere opzet, ander publiek en ander soort vermaak,

In ieder geval vond ik deze film wel geinig. Erg slap, maar wel geinig, 2,5*.

Koike88 schreef:

In ieder geval vond ik deze film wel geinig. Erg slap, maar wel geinig, 2,5*.

Nou...Bruno gaat over een homo.

En deze film gaat over...je mag het afmaken.