Blades of Glory (2007)
Releasedatum: 10 mei 2007
Vanaf 6 februari op Netflix
Plot Blades of Glory
"Kick Some Ice"
Tijdens de Olympische Spelen van 2002 voerden de Amerikaanse kunstschaatsers Chazz en Jimmy hun onderlinge rivaliteit zo hoog op, dat ze allebei voor het leven geschorst werden. De heren hebben toch een mogelijkheid gevonden om zich te kwalificeren voor de volgende Spelen. Echter, dat houdt in dat ze als een koppel moeten aantreden.
- Trailer (YouTube)
- Blades of Glory (MusicMeter)
- Vanaf 6 februari op Netflix
Jesse
Hector
Sports Anchor
The_Game
Erg leuke film, met geweldige uitspraken van, mijn held, Will Ferrell. Als deze op DVd uit komt schaf ik hem ook meteen aan. De combinatie Ferrell en Heder is ook erg goed gekozen.
filmfatje
We zijn deze film beginnen kijken en heb hem na een half uur van alle ellende afgezet. Ik vind het een echte "boutfilm". Het heeft me totaal niet weten te boeien en ik vond er niks grappigs aan.
een 0,5* omdat lager niet gaat
The_Game
Inmiddels heb ik hem 3 keer gezien en hij word steeds leuker.
Ik verhoog hem naar 4.0*
benan89
Best een leuke film.
Ander soort humor maar door de afwisseling heel geinig!
Humor uit onverwachte hoek zullen we maar zeggen, ik heb me vermaakt!
En nogmaals: een humorfilm....wie vraagt er dan om een verhaallijn en/of boodschap??? Kom op zeg, zo zwaar moet een komedie helemaal niet zijn, gewoon lekker luchtig en lachen maar!
Van mij 2,5*
HoRRoR-Freak23
hele leuke film,
heb echt gelachen, vind dit een echte aanrader 4.5*
Madecineman (moderator films)
"We love you Denver! City by the bay!"
Bijzonder aangename en tevens totaal onzinnige komedie die weer eens een goed excuus is voor een hele batterij aan meligheid en verkleedpartijen. Ferrell en Heder zijn bijzonder leuk als een soort Beauty and The Beast die helemaal losgaan in de ijsring. Het enthousiasme werkt aanstekelijk, ik had iig wel het idee dat de heren er onder begeleiding van hun coach wel behoorlijk plezier in hadden. De gekozen dansmuziek is vaak ook heerlijk kitscherig.
De film kent ook echt een paar geniale hilarische momenten en tot mijn persoonlijke favorieten reken ik nu al; De verboden Noord-Koreaanse opnamens van "The Iron Lotus" en de klunende achtervolging
Laat je niet misleiden door de lage score hier, waar komedies helaas vaak mee opgezadeld zitten. Wie houdt van melige amerikaanse humor heeft hier zeker een leuke avond mee. Mij (en mijn medekijkers) is dat zeker gelukt, 3.5*
roeligun
Net gekeke hij kijkt lekker weg er zijn wel grappigere in het genre
aan te raden
dje-em
nergens 'echt' grappig maar wel prima om met een stel vrienden naar te kijken. Inderdaad vrij simpele Amerikaanse humor en als je daar niets aan vind sla deze film dan maar gewoon over. Al heeft hij wel een aantal aardige momenten.
Pam van the office (US versie) zit er in en ze speelt een echte Pam-rol!
john kruger
Hahaha, wat een hilarische film is dit! Niet kijken om het verhaal (alhoewel het nog best creatief gevonden is) maar vooral om de twee hoofdpersonen. Goede humor (zie ook de 'iron lotus'). Topper blijft voor mij toch de beginscene met de scatende Chazz (' I want you'; hahaha). Vier sterren wat mij betreft.
zozo1000
zozo1000 is altijd een stem van 4 man sterk
LEUK
GOED
FIJNE FILM
effe branden goed om te bewaren
De sterretjes nou het mogen er **** zijn.
4 dus
Sparkle
Zelden kunnen deze Amerikaanse komedies me echt doen lachen, maar deze deed het me weer. Ik kan wel van een beetje absurde (lees: 'over the top) humor genieten. Alleen spijtig dat het verhaal her en der te wensen overliet. 3*
Ravenstein
Dit lage gemiddelde snap ik totaal niet!!
Wat heb ik gelachen met deze film. In de lijn van Zoolander (geen verrassing dat Ben Stiller één van de producers was van Blades of Glory), maar beter.
Will Ferrell is fantastisch als de sex-verslaafde Chazz Michael Michaels.
Ik popel om deze fantastische komedie een tweede keer te zien.
Een dikke 4!!!
Splinter
Zeer vermakelijke film. Will Ferrell gewoon supergrappig en Heder ook wel er zitten echt hele komische stukjes in.
john kruger
Onbegrijpelijk dat deze film onder het moviemeter-panel gemiddeld nog geen drie sterren scoort!
Ravenstein
De eerste keer dat ik deze film zag was zondag, in Ierland bij de schoonfamilie van m'n zus (de Keogh's uit Phibsboro, Dublin). Zonder ondertitels en daardoor kon ik me volledig concentreren op de dialogen.
Gisteren de film nog eens gezien, MET ondertitels deze keer.
Man, wat ging er ineens veel verloren!! Ik vond Blades of Glory opeens al minder goed, omdat heel veel van de kleine dingetjes verloren gingen eens ik op de ondertitels begon te letten.
Ik gaf de film een 4, wat eigenlijk toch nét iets te hoog was achteraf gezien, maar een 3,5 is deze zeker en vast waard.
WillyVerweij
Een zeer voorspelbare film, niet echt realistisch. Maar qua humor mag het er zeker zijn. Een 2.5
Agila
Ik vond het een zeer vermakelijke film. Had eigenlijk verwacht dat ie veel flauwer zou zijn, heb me prima vermaakt niets mis mee. De humor is goed. Will Ferell speelde zijn rol goed. Drie en half sterren van mij.
Realistisch vondt ik m ook niet maar dat was vast ook niet echt de bedoeling!
Heerlijk over de topfilmpje.
mtsholland
Over het algemeen heb ik een hekel aan Amerikaanse onderbroekenlol films, deze film verraste mij op een positieve wijze, eigenlijk was hij best leuk 3,5*
ramon12121
dit is echt een hele leuke film heb me echt kapotgelachen om die 2 haha krijgt een 4 van me
GGG
Was erg aardig maar soms erg "Amerikaans plat" Vooral de slappe grappen van Will Ferrell.
AmazingPP
Best grappige film, maar het had allemaal veel grappiger gekund. Er zijn wel scenes in de film waarom ik moest schaterlachen vanwege de absurde situaties. Niet een werkelijke topper, maar zeker leuk voor een melige zaterdagavond. 3 *
De GeuS
Erg leuke film zoals standaard met Ferrell. Heel veel flauwe grappen en tekst met uiteraard weer de nodige mascotte grappenworden (volwassen mannen in grote dierenpakken zorgen bij mij standaard al voor een lach).
Bij vlagen best lollig, maar films van Ferrell zullen me nooit echt gaan bekoren. Net wat te plat en flauw allemaal. Wel leuk om Heder weer te zien...
Turkeyloverz
Hilarische film. Will Ferrel en Jon Heder in 1 film, dan valt er niet meer zoveel te wensen over. Een uiterst grappige duo, 2 tegenovergestelde personages die elkaar maar niet kunnen uitstaan. Heder doet zijn rol uit Dynamite nog even na en Ferrel is in topvorm, heb zelfs moeten lachen om de flauwste zinnen die uit zijn mond kwam. Nog een goed punt van de film is dat ook de andere personages, de sfeer en het geinig verhaaltje meewerkten. Heb uiterst genoten.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

Trial by Fire

Twenty Feet from Stardom
Documentaire / Muziek, 2013

Jackass Number Two
Komedie / Documentaire, 2006
competitieolympische spelensportrivaliteitfigure skatingice skating21st centuryfrenemies siblings