Genre: Animatie / Actie
Geregisseerd door: Kevin Munroe
Met onder meer: Mako, Sarah Michelle Gellar en Mikey Kelley
Releasedatum: 18 april 2007
Plot TMNT
"A Whole New Breed of Heroes."
Wanneer New York City wordt bedreigd, is de hulp van de Turtles meer dan welkom. Maar Raphael, Donatello en Michelangelo weten niet meer wat zij moeten doen. Het is nu aan Leonardo en zen-meester Splinter om hen weer op het juiste pad te krijgen en de Ninja Turtles in ere te herstellen.
Leonardo (stemrol)
Donatello / Additional stemrols (stemrol)
Raphael / Nightwatcher (stemrol)
Michelangelo (stemrol)
April O'Neil (stemrol)
Casey Jones (stemrol)
Splinter (stemrol)
Winters (stemrol)
Diner Cook (stemrol)
Narrator (stemrol)
EyesOnly
Ik heb deze film gisteren beken en moet zeggen dat ik op een positieve manier verrast ben.
De animatie is geweldig en ik moet zeggen dat het turtle gevoel ook goed aanwezig is.
Wel is er een minpuntje aan de film en dat is dat deze waarschijnlijk net iets te weinig info over de turtles vrijgeeft m.b.t het onstaan van de turtles en hun aartsrivaal Shredder.
Tot mijn volgende review.
MaNiAc E
Prima filmpje geworden ja niet alles is back to basic enzo maar een goede comeback voor the green ones. Je ziet echt dat de Director Kevin Munroe een fan was van de Turtles en dat heeft ie prima verwerkt in dit stukje film.
Dikke 3,5 van mij, het is geen classic maar brengt je wel weer ff terug de tijd in.
jammer dat KiDD niet ff laat weten waarom hij het een 0,5 geeft.
Real_Movie
de turtles staan in de box office van de Us 1e plaats had ik eigenlijk niet verwacht.
maar het is ook niet de moeite waard om hem in de bioscoop tegaan zien.
Ik download hem wel.
MaNiAc E
Real_Movie dat kan je dan ook van 95% van de films zeggen dan dat je ze download... dit is 1 van de leukere films die ik tot nu toe gezien heb dit jaar.
Real_Movie
MaNiAc E hij zal wel goed zijn maar dit zal niet de beste film van het jaar zijn
orginaliteit
goeie film, de cgi is echt geweldig,de gevechten zijn ook cool ,maar ik hou de film toch wa lager want ik heb hem alleen nog maar in het vlaams gezien
en nu wil ik hem wel eens in het engels zien
voorlopig 4 sterren
vincentclaesen
Ik had op iets serieuser gehoopt. Echt voor baby's. Wel mooi gemaakt, maar da's ook ni meer moeilijk tegenwoordig. Jammer van de nederlandse versie, misschien was de originele beter geweest, maar die draaiden ze niet :s
1,5
nielsb
Leuke Film. animaties zijn mooi gedaan, niet erg hoogstaand maar zeker niet verkeerd.
Verhaal vond ik ietwat vergezocht met die monster. maar zeker leuk om gezien te hebben!
heb de engelse versie gezien,leuke stemmen!
Matchostomos
'Teenage Mutant Ninja Turtles' mag dan geen hoge toppen scheren wat betreft animatie, daarvoor vindt men te moeilijk een evenwicht tussen cartooneske personages en realistisch ogende achtergronden, maar de manier waarop deze prent ons nostalgisch doet terugdenken aan de serie van weleer is haast ongezien.
Vergeet de bombast, op zowel muzikaal als visueel vlak, en geniet met onschuldige teugjes van de immer charmerende schildpadden op twee poten.
Eervolle Leonardo, intelligente Donatello en rebelse Raphael; allemaal zoals we ze graag zien. Toch is het wederom Michelangelo, met zijn hilarische alter-ego 'Cowabunga Carl', die het meeste respect verdient.
Cowabunga dudes...Heroes in a half shell Turtle power!...en een dikke 2.5*
IcU
Aardige film. Leuke animatie en strake actie. Toch had ik liever een film gezien met Shredder als hoofd schurk. Ik had bij het bekijken van deze film niet het gevoel van de tekenfilms en de speelfilms die ik vroeger graag mocht zien. Ik had nu meer het idee dat in naar een vervolg film zet te kijken. Het verhaal was namenlijk niet zo bijsterboeiend en niet echt 'Turtle' genoeg voor een echte TNMT film. Spijtig. Maar dat betekend niet dat ik me niet heb vermaakt met deze film. Integendeel, hij was erg te verteren en er zaten leuke dingen in. De stemmen cast was goed. Maargoed, ik blijf er bij, dit had beter een vervolg film kunnen zijn naar mijn idee. Jammer, toch 3½*
paytheprice
Lijkt mij een zeer overbodige film... maar meschien wel leuk om een keer naar te kijken.
Helemaal mee eens zal vast een keer leuk zijn om op een saaie zondag te kijken als tijdverdrijf.
VS60*
Ik was aangenaam verrast na het zien van deze film. Het blijft een animatie, maar in dit geval vind ik het een redelijk volwassen animatie welke het Ninja Turtles gevoel van vroeger weer lekker terug brengt.
'Vroeger' had ik een videoband van de Ninja Turtles liggen en ik had graag gezien dat Splinter er in deze film ook een beetje zoals in die film uit zou zien. 'Vies', eng, mysterieus, maar toch goed. Helaas vond ik hem er iets te 'cartoony' uitzien.
Ik heb mij met deze film goed vermaakt. Goede stemmen, leuke actie, passend verhaaltje, maar bovenal is de humor, die er af en toe in zit, ook leuk!
Een 3* (tot nu toe het hoogste wat ik voor een animatiefilm gegeven heb.)
Joe-K
Mijn verwachtingen lagen niet zo erg hoog maar toch had TMNT wel iets. Het had weer zo'n oldskool-TMNT feeling, maar toch net weer iets anders. De animaties waren zeker geslaagd, het verhaal was ook niet verkeerd, maar de grappen waren helaas wat minder. Denk dat de film en ook de humor echt leuk zijn voor de hardcore TMNT fans. Zelf ben ik dat niet, maar kan ze wel waarderen. 3*
feanaro surion
Één van de leukere films zei die.
koiboy
Heb de film dit weekend gezien en vond hem best wel het kijken waard. Ik heb nog nooit eerder iets van TMNT gezien en dit is wel een leuke kennis making.
Matchostomos
In dat geval heb je wel heel wat gemist tijdens je jeugdjaren.
WB
Helaas kan deze niet tippen aan de Old Fashion Mannen-in-pakken-Turtles. De humor is minder, ongeloofwaardiger en dan op het laatst worden ze ook nog vriendjes met The Foot. Daarentegen wel mooie animatie, en ook dat duistere sfeertje uit de eerste Turtles film is aanwezig. Ook de stemmen en de muziekkeuze waren goed gekozen. Daardoor wist de film mij wel te boeien. Maar ze moeten het wel bij één laten...
3,5 sterren
sniffan
Erg vermakelijke film. Heerlijk achterover hangen en de film over je heen laten komen. Eens geen moeilijke dialogen of complexe verhalen. Daarom een 3,5.
enzyme
Deze film vond ik overbodig.
De Turtle-periode was mooi afgesloten, mooi films en tekenfilms.
En nu maakt men er weer een film van.
Dit is een animatiefilm en ik vind dat ze de personages te echt wilden maken (behalve splinter die er weer heel anders uitzag wat ook weer niet goed was)
Ik vond ze goed zoals ze vroeger in de tekenfilms te zien waren.
Het verhaal vond ik ook al niet schitterend, vooral omdat het zonder shredder was. En ze maken zelfs nog een open einde dus ik hoop niet dat deze vervolgd wordt.
Mijn score: 2.5 sterren
Matchostomos
Dit is een animatiefilm en ik vind dat ze de personages te echt wilden maken
Op de enigszins realistisch geanimeerde Turtles na, zijn de overige personages nochthans volbloed cartoonesk (brede schouders, expressieve kin,...; anatomisch incorrect met andere woorden).
sniffan
Ik vond ze goed zoals ze vroeger in de tekenfilms te zien waren.
Dat gezeur dat vroeger alles beter was. En hoe kunnen ze in hemelsnaam een pratende en vechtende schildpad echt doen lijken? Jongens probeer het nou eens niet te vergelijken met wat er vroeger was maar kijk er naar als een vermakelijke film met weinig inhoud. Dat moet toch ook wel een keer kunnen. En smaken verschillen nu eenmaal
Sutherland
Hmmm, wel iets uit mijn jeugd wat ik vroeger erg tof vond. Maar ik weet niet echt wat ik hiermee aan moet. De animatie is prima gedaan, met oog voor details.
Het verhaal/ de film op zich vind ik wat zwak overkomen.
En ligt het aan mij of duurt de film eerder 80 minuten dan de 90 die hier op MM staan?
Jonny__17
Een mooie geanimeerde film, maar verder was er niet echt heel veel. Ik vond het wel echt grote klasse hoe mooi hij is gemaakt !..
2 * voor de animatie
BlueSword
wel een leuke film, super mooie animatie, vet duister sfeertje zit er allemaal wel top uit!
toch had ik er iets meer van verwacht, beetje standaard verhaaltje wat opzich niet uitmaakt blijft toch TMNT maar toch miste ik shredder ook wel, vond die vijanden niks aan.
zaten ook wel leuke stukjes tussen zoals die gevechten maar mis de humor wel een beetje zoals ik die gewend ben...
j.vervoord
ziet er wel leuk uit maar ik heb er wel wat meer van verwacht als je vroeger de tekenfilms zag vond ik die toch leuker een 2.5
sioux
leuke film maar ook ik mis shredder verder zag hij er goed uit maar ik mis het gevoel van de vroegere films en series daar om een 2
robertinho
Echt jammer dat deze film zoveel lager scoort als het eerste deel, die was echt veel cooler. Spijtig. 2*

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Animatie / Fantasy, 2010

Ice Age: The Meltdown
Animatie / Familie, 2006

Animatie / Avontuur, 2009
new york citybroer of zus relatieskateboardenjournalistvechtsportencrime fightergeheime identiteitmutantpizzaturtleliefdesuperheldgebaseerd op stripreünieninjasibling rivalrybrother against brothertienermartial arts mastersewerancient curse talking animalteenage mutant ninja turtles anthropomorphic animal