• 9.370.364 stemmen

Genre: Thriller

Geregisseerd door: Gary Wheeler

Met onder meer: Hilarie Burton, Chuck Carrington en Malcolm McDowell

Plot The List

Wanneer de vader van Renny Jacobson (Chuck Carrington) overlijdt, wordt zijn vermogen aan het goede doel gegeven. Renny vraagt zich af wat er met het geld is gebeurt en komt in contact met Jo Johnston (Hilarie Burton) die contacten heeft rond het goede doel genaamd 'The List'.

Desmond Larochette

stan

Hilarie Burton Ben benieuwd of ze er wat van kan

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Is dat die blonde vrouw op de poster? Ik herken haar namelijk ergens van..

avatar van lowhusky

lowhusky

een actrice uit one tree hill...

Yes, Malcolm McDowell doet mee!! Plot klinkt interessant...benieuwd of hollywood weer eens een goede film maakt..

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

De rol lijkt me nogal simpel voor Hilarie, maargoed, ik heb dan ook geen enkel idee wat voor een film dit wordt...

avatar van djkoelkast

djkoelkast

Het is "genaamd" en niet "genaamt"

avatar van Jbakers

Jbakers

djkoelkast schreef:

Het is "genaamd" en niet "genaamt"

Grammatica-nazi

avatar van Nohands

Nohands

3 stemmen, niemand heeft de film gezien....

avatar van K.A.N. de Laar

K.A.N. de Laar

wel, ik heb de film gezien.

In het begin kwam de film een beetje moeilijk op gang, wellicht ook door het zoveelste geheime genootschat (gaaap). Was af en toe sprake van 'overacting' .

Later kon de film mij wel boeien. Alleen bij Desmond LaRochette (Malcom McDowell), moest ik steeds aan Rijk de Gooyer denken. Ben benieuwd of meer mensen dat hebben.

avatar van Joän

Joän

Ik heb de film bekeken.

Verhaallijn is goed, actie en tempo ontbrak aan deze film, beetje langdradig en het eind vond ik een beetje een afgeraffeld.

De voor mij bekendste acteur in de film ( rol van pater of dominee or what ever ) kwam maar 3 minuten in beeld en toch staat die de cover....kleine misleidende details om toch de film te bekijken?

Van mij krijgt deze film 2*

avatar van fritsy

fritsy

Langdraderig.

avatar van Lord Salo

Lord Salo

Ik vond het een low-budget film. Tijdens het kijken viel mijn interesse een paar keer helemaal weg, omdat het niet boeiend of spannend ofzo was. Sorry maar ook het verhaal sloeg helemaal nergens op. Het was voor mij een teleurstelling ! Niet bepaald een aanrader

avatar van SalsaLover

SalsaLover

Eigenlijk een B film met een paar bekende gezichten.

Een nood oplossing om je tijd te verdijven.

avatar van Free_butterfly

Free_butterfly

Nog niet eens een goeie B-film.

avatar van skeluz

skeluz

Deze film was niet zo duidelijk, ik geef deze film 0 rotsteentjes

avatar van napoleon84

napoleon84

De film kot serieus traag op gang en ik vond het zeer moeilijk om hem uit te zien.

Moet wel zeggen dat het verhaal iets had en er had meer ingezetten had het beter uitgewerkt. Dat is wel jammer.

Bij deze 2*

avatar van ralfsjam

ralfsjam

allemachtig zeg, wat een film! een verhaal over goed en kwaad, gierigheid, en liefde! en dat op zo'n manier dat het totaal niet boeide.

meneertje de hoofdpersoon was een zo'n niets zeggende knul dat je alleen maar zat te wachten totdat hij het beeld weer zou verlaten. ook de rest was zoetsappig en oninterressant. (okay op enkele oude heren na) het verhaal was opzich niet hopeloos, maar het werd al biddend naar de klote geholpen! als je de film hebt gezien weet je waar ik het over heb. slappe amerikaanse film! een 1,5

p.s. en wat doet Will Patton op de hoes? die doet nog geen 4 minuten mee???

avatar van Joän

Joän

ralfsjam schreef:

p.s. en wat doet Will Patton op de hoes? die doet nog geen 4 minuten mee???

Ja die bedoelde ik, kon niet op zijn naam komen.

Hij had inderdaad een zeer kort rolletje.

Misleidend detail om kijkers te trekken misschien?

avatar van zonnebloem

zonnebloem

Langdradige evangelische film. Dacht in het begin dat het wellicht leuk kon worden maar kon nog niet tot aan het einde wakker blijven. Muziek komt rechtstreeks van Pinnacle Studio. Conclusie B-film voor een zondagmiddag bij de E.O.

avatar van Quos

Quos

Gewoon slechte film met een hoog EO gehalte totaal geen thriller waardig.

avatar van tboezem

tboezem

Lord Salo schreef:

helemaal mee eens, 3 keer tijdens de film, ben ik gewoon wat anders gaan doen wegens gebrek aan interesse...

ergt langdradig, niet spannend, irritante stem vd hoofdrolspeler maakt deze film voor mij waardeloos.

wel helemaal afgekeken.

avatar van _Moonwalker

_Moonwalker

Vond er niets aan. Veel te langdradig, de hoofdpersoon stelt niets voor als acteur, de dame op zich is wel leuk om naar te kijken, maar het verhaal en de rest zeiden me absoluut niets...Lijkt potverdorie alsof het vaticaan mensen weer aan het bidden wil krijgen.

1.5 ster voor de mooie dame.

avatar van Kellytjah

Kellytjah

zou hem graag eens willen zien maar vind hem nergens

weet iemand soms waar men deze kan vinden??

avatar van komerad

komerad

Oh duurt die maar 105 minuten? Leek veel langer te duren.

Deze film hoefde zeker niet gedraaid te worden, zonde van de tijd en het geld (alhoewel dat niet veel kan geweest zijn)

avatar van papaEd

papaEd

SalsaLover schreef:

Eigenlijk een B film met een paar bekende gezichten.

Een nood oplossing om je tijd te verdijven.

Viel me idd tegen aan de ene kant wilde ik hem na 45 minuten al af zetten maar, aan de andere kant wilde ik hem toch afkijken.

avatar van Dooz

Dooz

Sorry, vond dit echt helemaal niks.

Verhaal over goed en kwaad op niks af.