The List (2007)
Genre: Thriller
Geregisseerd door: Gary Wheeler
Met onder meer: Hilarie Burton, Chuck Carrington en Malcolm McDowell
Plot The List
Wanneer de vader van Renny Jacobson (Chuck Carrington) overlijdt, wordt zijn vermogen aan het goede doel gegeven. Renny vraagt zich af wat er met het geld is gebeurt en komt in contact met Jo Johnston (Hilarie Burton) die contacten heeft rond het goede doel genaamd 'The List'.
Desmond Larochette
Amos Candler
Thomas Layne
Harold Smithfield
matthijs_013
Is dat die blonde vrouw op de poster? Ik herken haar namelijk ergens van..
lowhusky
een actrice uit one tree hill...
Yes, Malcolm McDowell doet mee!! Plot klinkt interessant...benieuwd of hollywood weer eens een goede film maakt..
Angrod_Pallanén
De rol lijkt me nogal simpel voor Hilarie, maargoed, ik heb dan ook geen enkel idee wat voor een film dit wordt...
K.A.N. de Laar
wel, ik heb de film gezien.
In het begin kwam de film een beetje moeilijk op gang, wellicht ook door het zoveelste geheime genootschat (gaaap). Was af en toe sprake van 'overacting' .
Later kon de film mij wel boeien. Alleen bij Desmond LaRochette (Malcom McDowell), moest ik steeds aan Rijk de Gooyer denken. Ben benieuwd of meer mensen dat hebben.
Joän
Ik heb de film bekeken.
Verhaallijn is goed, actie en tempo ontbrak aan deze film, beetje langdradig en het eind vond ik een beetje een afgeraffeld.
De voor mij bekendste acteur in de film ( rol van pater of dominee or what ever ) kwam maar 3 minuten in beeld en toch staat die de cover....kleine misleidende details om toch de film te bekijken?
Van mij krijgt deze film 2*
Lord Salo
Ik vond het een low-budget film. Tijdens het kijken viel mijn interesse een paar keer helemaal weg, omdat het niet boeiend of spannend ofzo was. Sorry maar ook het verhaal sloeg helemaal nergens op. Het was voor mij een teleurstelling ! Niet bepaald een aanrader
SalsaLover
Eigenlijk een B film met een paar bekende gezichten.
Een nood oplossing om je tijd te verdijven.
napoleon84
De film kot serieus traag op gang en ik vond het zeer moeilijk om hem uit te zien.
Moet wel zeggen dat het verhaal iets had en er had meer ingezetten had het beter uitgewerkt. Dat is wel jammer.
Bij deze 2*
ralfsjam
allemachtig zeg, wat een film! een verhaal over goed en kwaad, gierigheid, en liefde! en dat op zo'n manier dat het totaal niet boeide.
meneertje de hoofdpersoon was een zo'n niets zeggende knul dat je alleen maar zat te wachten totdat hij het beeld weer zou verlaten. ook de rest was zoetsappig en oninterressant. (okay op enkele oude heren na) het verhaal was opzich niet hopeloos, maar het werd al biddend naar de klote geholpen! als je de film hebt gezien weet je waar ik het over heb. slappe amerikaanse film! een 1,5
p.s. en wat doet Will Patton op de hoes? die doet nog geen 4 minuten mee???
Joän
p.s. en wat doet Will Patton op de hoes? die doet nog geen 4 minuten mee???
Ja die bedoelde ik, kon niet op zijn naam komen.
Hij had inderdaad een zeer kort rolletje.
Misleidend detail om kijkers te trekken misschien?
zonnebloem
Langdradige evangelische film. Dacht in het begin dat het wellicht leuk kon worden maar kon nog niet tot aan het einde wakker blijven. Muziek komt rechtstreeks van Pinnacle Studio. Conclusie B-film voor een zondagmiddag bij de E.O.
Quos
Gewoon slechte film met een hoog EO gehalte totaal geen thriller waardig.
tboezem
helemaal mee eens, 3 keer tijdens de film, ben ik gewoon wat anders gaan doen wegens gebrek aan interesse...
ergt langdradig, niet spannend, irritante stem vd hoofdrolspeler maakt deze film voor mij waardeloos.
wel helemaal afgekeken.
_Moonwalker
Vond er niets aan. Veel te langdradig, de hoofdpersoon stelt niets voor als acteur, de dame op zich is wel leuk om naar te kijken, maar het verhaal en de rest zeiden me absoluut niets...Lijkt potverdorie alsof het vaticaan mensen weer aan het bidden wil krijgen.
1.5 ster voor de mooie dame.
Kellytjah
zou hem graag eens willen zien maar vind hem nergens
weet iemand soms waar men deze kan vinden??
komerad
Oh duurt die maar 105 minuten? Leek veel langer te duren.
Deze film hoefde zeker niet gedraaid te worden, zonde van de tijd en het geld (alhoewel dat niet veel kan geweest zijn)
papaEd
Eigenlijk een B film met een paar bekende gezichten.
Een nood oplossing om je tijd te verdijven.
Viel me idd tegen aan de ene kant wilde ik hem na 45 minuten al af zetten maar, aan de andere kant wilde ik hem toch afkijken.
Dooz
Sorry, vond dit echt helemaal niks.
Verhaal over goed en kwaad op niks af.

Hoe kan dit? De opvallendste nominaties van de Oscars 2026

Nederlandstalige misdaadserie 'Blind Sherlock' nu te zien op Netflix