• 9.373.582 stemmen

Cinderella III: A Twist in Time (2007)

Animatie / Familie | 70 minuten

Genre: Animatie / Familie

Alternatieve titel: Assepoester: Terug in de Tijd

Geregisseerd door: Frank Nissen

Met onder meer: Jennifer Hale en Lesli Margherita

Plot Cinderella III: A Twist in Time

"What if the slipper didn't fit?"

De valse stiefmoeder van Assepoester ontdekt het bestaan van de goede fee, die Assepoester heeft geholpen met het vinden van haar prins. De stiefmoeder steelt de toverstok van de fee en wil de tijd terugdraaien. Assepoester en haar muizenvrienden moeten nu proberen haar tegen te houden.

Cinderella (stemrol)

Prince Charming (stemrol)

Lady Tremaine (stemrol)

Anastasia (stemrol)

The Fairy Godmother / Drizella (stemrol)

The King (stemrol)

Prudence (stemrol)

Jaq / Grand Duke (stemrol)

Gus (stemrol)

Lucifer (stemrol)

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Klinkt in ieder geval al een stuk beter dan deel 2.

avatar van nummervlinder

nummervlinder

Wat is me dit? Een deel 3, ik bedoel deel 2 had er al beter niet geweest, waarom nog een deel 3, dan? En ik denk dat de meesten het er met mij wel over eens zijn dat er alleen Cinderella moest zijn en geen Cinderella II en Cinderella III!

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

matthijs_013 schreef:

Klinkt in ieder geval al een stuk beter dan deel 2.

Inderdaad, eindelijk zal Disney opkomen met één lang verhaal ipv plaats van 3 kleine "weet je nog toen.." verhaaltjes.

avatar van Wouter

Straight to video....

Straight to the it-has-been-made-and-there's-nothing-we-can-do-

about-it-but-please-let-us-never-hear-about-it-again closet

avatar van Hilarious

Hilarious

Verschrikkelijk dat ze hier nog een vervolg op maken. Cinderella leefde nog lang en gelukkig meer moet dat toch niet zijn. Ze moesten zonodig een vervolg maken en omdat ze nu nog een film willen maken keren ze maar terug in de tijd!

Het lijkt mij best een mooie kinderfilm maar moesten ze nu gewoon een andere naam verzinnen en het verhaal wat herdraaien zou het toch veel beter zijn. Ze zouden beter de klassiekers laten rusten.

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Blijkbaar toch niet zo erg, stinissen?

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Ben het helemaal met Valerie eens!

Dit is gewoon zonde, en puur voor het geld waardoor ze dus de klassiekers te veel gaan uitmelken!

Echt jammer!

avatar van stinissen

Pieter Montana schreef:

Blijkbaar toch niet zo erg, stinissen?

Ik heb de film gezien met een hoop tiener meisjes en ja de film heeft zijn charme

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11904 berichten

stinissen schreef:

Ik heb de film gezien met een hoop tiener meisjes

Bofkont!

avatar van *San*

*San*

Hoe heb je die kunnen zien?/ issie al uit dan?

avatar van stinissen

pindakaas..

avatar van quasupe

quasupe

Ja ik heb hem nu net gezien en vond het toch weer leuk. 2 Heb ik niet gezien dus daar kan ik niet over oordelen, maar deze is geen misser vind ik. Stem 4.5

avatar van -jack_sparrow-

-jack_sparrow-

is er weer een nieuwe cinderella ?

dat wist ik nog niet.

leuk om te weten

Angrod_Pallanén

Yep en nog in een slipcase verkrijgbaar ook!

avatar van Kisje

Kisje

Ik wist nog eens niet dat er een cinderella 2 was laat staan een 3

avatar van Beatboy

Beatboy

*San* schreef:

Hoe heb je die kunnen zien?/ issie al uit dan?

Een beetje domme vraag toch?

Nooit gehoord van downloaden?

Film lijkt me een uitgemolken versie van deel 1 en 2.

Angrod_Pallanén

Hij is inmiddels al te verkrijgen (en zoals gezegd in een slipcase).

avatar van Shunshine

Shunshine

Hij is inderdaad al uit.

Maar ik versta iets niet echt.

Een vriendin van mij al die vervolgen zijn net verkrachtingen van het origineel.

Ok dat is misschien waar maar deel 3 vond ik beter dan het 2de want in deel 3 komt de boze moeder terug hahaha wat een trit zeg dat vrouwmens Assepoester mag van mij die moeder een schop onder haar zitvlees verkopen hihihihi.

avatar van Driver_hhg

Driver_hhg

ja ook maar kopen dan he, mijn dochtertje is zwaar fan van o.a. Assepoester, gaat ze weer letterlijk kapot draain hahaha.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Mwah voor een vervolgfilm viel deze toch nog wel mee.

Verhaal stelt inderdaad weinig voor en kan natuurlijk nooit tippen aan de originele Assepoester.

Maar toch kan deze er net mee door, de karakters waren nog steeds even leuk en er zaten ook wel wat grappige scene's in.

avatar van Disney_Cutie

Disney_Cutie

Ik vind dit een van de betere vervolgfilms.

In ieder geval een stuk beter dan deel 2.

avatar van Driver_hhg

Driver_hhg

Deze is inderdaad leuker dan 2, ik vind 2 ronduit vervelend. Maar deel 1 blijft het.

[quote]nummervlinder schreef:

Helemaal mee eens!! Met deze verpesten ze de eerste en het sprookje. Ik dacht ze gaan ook vervolgen maken van Snow White en Sleeping Beauty, maar dat kan niet ,want de heksen uit de films gingen dood. Maar goed, negeer gewoon 2 en 3 en blijf lekken in de sfeer van de oude.

Sneakerjeans29

Net zoiets als bij Dracula. In 1995 maakten ze een satirische komische remake op de beroemde 1931 versie. Daarmee wordt de 1931 versie ook belachelijk gemaakt, maar ik moet zeggen dat die 1995 versie wel super grappig is. Leuk om eens te kijken en je kapot te lachen, maar ik blijf toch fan de originele. Ze zijn nu allebei op youtube te bekijken.

Sneakerjeans29 schreef:

Zelfs de teksten zijn overgenomen en ook belachelijk gemaakt, voorbeeld: Children of the night, in plaats van: What music they make wordt het, What a mess they make, dat de vleermuizen alles onderpoepen.

avatar van wall-e

wall-e

Prachtige film disney laat ons nieuwe delen van het koningrijk zien. de tekenaars van assepoester maken er echt iets moois van. Vooral in deel 1, de achtergrond tekeningen van het binnenste van het landhuis prachtig gewoon.

avatar van stan

stan

Zoals vele al zeggen is dit vervolg echt vele malen beter als de 2e

Hier zag ik het nut nog wel een beetje van in en dat heeft ook goed uitgepakt..

Leuk 3,5*

avatar van ange21

ange21

deel 3 van assepoester is harstikke leuk

het is idd zeker leuker dan deel 2

avatar van Disney_Cutie

Disney_Cutie

Sneakerjeans29 schreef:

Disneyfilms kunnen toch een vervolg krijgen ook al is de heks/schurk van het verhaal dood. Er komt dan een nieuwe schurk in het vervolg zoals in The Little Mermaid 2.