Genre: Animatie / Familie
Alternatieve titel: Assepoester: Terug in de Tijd
Geregisseerd door: Frank Nissen
Met onder meer: Jennifer Hale en Lesli Margherita
Plot Cinderella III: A Twist in Time
"What if the slipper didn't fit?"
De valse stiefmoeder van Assepoester ontdekt het bestaan van de goede fee, die Assepoester heeft geholpen met het vinden van haar prins. De stiefmoeder steelt de toverstok van de fee en wil de tijd terugdraaien. Assepoester en haar muizenvrienden moeten nu proberen haar tegen te houden.
Cinderella (stemrol)
Prince Charming (stemrol)
Lady Tremaine (stemrol)
Anastasia (stemrol)
The Fairy Godmother / Drizella (stemrol)
The King (stemrol)
Prudence (stemrol)
Jaq / Grand Duke (stemrol)
Gus (stemrol)
Lucifer (stemrol)
nummervlinder
Wat is me dit? Een deel 3, ik bedoel deel 2 had er al beter niet geweest, waarom nog een deel 3, dan? En ik denk dat de meesten het er met mij wel over eens zijn dat er alleen Cinderella moest zijn en geen Cinderella II en Cinderella III!
Pieter Montana
Klinkt in ieder geval al een stuk beter dan deel 2.
Inderdaad, eindelijk zal Disney opkomen met één lang verhaal ipv plaats van 3 kleine "weet je nog toen.." verhaaltjes.
Angrod_Pallanén
Straight to the it-has-been-made-and-there's-nothing-we-can-do-
about-it-but-please-let-us-never-hear-about-it-again closet
Hilarious
Verschrikkelijk dat ze hier nog een vervolg op maken. Cinderella leefde nog lang en gelukkig meer moet dat toch niet zijn. Ze moesten zonodig een vervolg maken en omdat ze nu nog een film willen maken keren ze maar terug in de tijd!
Het lijkt mij best een mooie kinderfilm maar moesten ze nu gewoon een andere naam verzinnen en het verhaal wat herdraaien zou het toch veel beter zijn. Ze zouden beter de klassiekers laten rusten.
Rianneke_Dan
Ben het helemaal met Valerie eens!
Dit is gewoon zonde, en puur voor het geld waardoor ze dus de klassiekers te veel gaan uitmelken!
Echt jammer!
Blijkbaar toch niet zo erg, stinissen?
Ik heb de film gezien met een hoop tiener meisjes en ja de film heeft zijn charme
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11904 berichten
Ik heb de film gezien met een hoop tiener meisjes
Bofkont!
*San*

Hoe heb je die kunnen zien?/ issie al uit dan?
quasupe
Ja ik heb hem nu net gezien en vond het toch weer leuk. 2 Heb ik niet gezien dus daar kan ik niet over oordelen, maar deze is geen misser vind ik. Stem 4.5
-jack_sparrow-
is er weer een nieuwe cinderella ?
dat wist ik nog niet.
leuk om te weten
Beatboy
Hoe heb je die kunnen zien?/ issie al uit dan?
Een beetje domme vraag toch?
Nooit gehoord van downloaden?
Film lijkt me een uitgemolken versie van deel 1 en 2.
Angrod_Pallanén
Hij is inmiddels al te verkrijgen (en zoals gezegd in een slipcase).
Shunshine
Hij is inderdaad al uit.
Maar ik versta iets niet echt.
Een vriendin van mij al die vervolgen zijn net verkrachtingen van het origineel.
Ok dat is misschien waar maar deel 3 vond ik beter dan het 2de want in deel 3 komt de boze moeder terug hahaha wat een trit zeg dat vrouwmens Assepoester mag van mij die moeder een schop onder haar zitvlees verkopen hihihihi.
Driver_hhg
ja ook maar kopen dan he, mijn dochtertje is zwaar fan van o.a. Assepoester, gaat ze weer letterlijk kapot draain hahaha.
Rianneke_Dan
Mwah voor een vervolgfilm viel deze toch nog wel mee.
Verhaal stelt inderdaad weinig voor en kan natuurlijk nooit tippen aan de originele Assepoester.
Maar toch kan deze er net mee door, de karakters waren nog steeds even leuk en er zaten ook wel wat grappige scene's in.
Disney_Cutie
Ik vind dit een van de betere vervolgfilms.
In ieder geval een stuk beter dan deel 2.
Driver_hhg
Deze is inderdaad leuker dan 2, ik vind 2 ronduit vervelend. Maar deel 1 blijft het.
[quote]nummervlinder schreef:
Helemaal mee eens!! Met deze verpesten ze de eerste en het sprookje. Ik dacht ze gaan ook vervolgen maken van Snow White en Sleeping Beauty, maar dat kan niet ,want de heksen uit de films gingen dood. Maar goed, negeer gewoon 2 en 3 en blijf lekken in de sfeer van de oude.
Sneakerjeans29
Net zoiets als bij Dracula. In 1995 maakten ze een satirische komische remake op de beroemde 1931 versie. Daarmee wordt de 1931 versie ook belachelijk gemaakt, maar ik moet zeggen dat die 1995 versie wel super grappig is. Leuk om eens te kijken en je kapot te lachen, maar ik blijf toch fan de originele. Ze zijn nu allebei op youtube te bekijken.
Sneakerjeans29
Zelfs de teksten zijn overgenomen en ook belachelijk gemaakt, voorbeeld: Children of the night, in plaats van: What music they make wordt het, What a mess they make, dat de vleermuizen alles onderpoepen.
wall-e
Prachtige film disney laat ons nieuwe delen van het koningrijk zien. de tekenaars van assepoester maken er echt iets moois van. Vooral in deel 1, de achtergrond tekeningen van het binnenste van het landhuis prachtig gewoon.
stan
Zoals vele al zeggen is dit vervolg echt vele malen beter als de 2e
Hier zag ik het nut nog wel een beetje van in en dat heeft ook goed uitgepakt..
Leuk 3,5*
ange21
deel 3 van assepoester is harstikke leuk
het is idd zeker leuker dan deel 2
Disney_Cutie
Disneyfilms kunnen toch een vervolg krijgen ook al is de heks/schurk van het verhaal dood. Er komt dan een nieuwe schurk in het vervolg zoals in The Little Mermaid 2.

Cinderella II: Dreams Come True
2002

Cinderella
1950

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan