Dirty Sanchez: The Movie (2006)
Genre: Komedie
Verenigd Koninkrijk
Geregisseerd door: Jim Hickey
Met onder meer: Lee Dainton, Dan Joyce en Kasumi Kitano
Plot Dirty Sanchez: The Movie
De duivel heeft gehoord over het dare-devil gedrag van de Sanchez-jongens. Hij daagt ze daarom uit voor een duel met de keuze: stunts uitvoeren gebaseerd op de zeven doodzonden (gulzigheid, ijdelheid, begeerte, luiheid, afgunst, hebzucht en wraak) of voor eeuwig verdoemd worden. De stunts moeten worden uitgevoerd op zeven exotische locaties waaronder Thailand, Japan en Mexico.
Lee Dainton
Matthew Pritchard
Pancho
Dan Joyce
Satan
Sakura
Rocco1984
Het is hetzelfde principe als Jackass. Stunts aan elkaar plakken. Alleen is het zo dat bij Dirty Sanchez een tikkeltje verder gaat. Zover dat het lang niet meer zo leuk is. Vooral de cast vind ik verschrikkelijk. Een paar Britse ranshoofden die denken dat ze grappig zijn in alles wat ze doen. Waar de cast van Jackass erg leuk en grappig is, is Dirty Sanchez gewoon pure rommel. Vooral hun overgedreven gelach altijd kan ik niet uitstaan.
Helemaal mee eens, het slaat nergens op. Vooral dat irritante gegil van ze de hele tijd.
Waar die gasten van Jackass (in het begin dan) soms nog zelfspot en nog ietwat subtiel waren is Dirty Sanchez 1 grote aandachttrekkerij show.
Je ziet gewoon aan die gasten dat ze het doen voor de aandacht. Kneuzen
Jules [NL]
maar het meeste uit deze film wel
andy1980
heb hem net gisteren bekeken en hij is echt groffer dan jackass, soms te overdreven maar ik lig toch altijd plat met die gasten, en wat betreft die docu van paar post hierboven, dit was wel in scene gezet he.
geuf
Gewoon de beste film van 2006.
100 minuten lachen, gieren, brullen.
Ik ga hem morgen nog eens huren, en volgende week, en de week erna nog eens. Tot al m'n kotszakjes volgekotst zijn. En dan huur ik hem nog eens een keer of 4!!!
skompie
Ik vond hem wel aardig maar kijk toch liever naar Jackass.
De stunts in Dirty Sanchez gaan dan wel wat verder dan Jackass maar zijn niet echt grappig.
Nou is het waarschijnlijk ook de bedoeling om alleen maar ranzige stunts te doen maar af en toe een komische of hele droge scene er tussen door maakt het toch leuker. Ik heb nu namelijk niet echt dubbel gelegen.
Bij een aantal stunts lachen en schreeuwen ze trouwens ook wel heel overdreven.
gregory804
Gewoon de beste film van 2006.
100 minuten lachen, gieren, brullen.
Of je kan em kopen
Hananas
het meest onsmakelijke was toch wel het verorberen van de substantie in die pot degenen die deze film heben gezien weten precies wat ik bedoel
maar voorderest wel vreselijk gelachen
3 1/2 *
Rancid
Ik vraag me af hoeveel er nu waar is in deze film. Ik heb het idee dat vooral het gepraat om de stunts heen, om het wat grappiger te maken, vaak nogal nep zijn. Of die gasten praten zo debiel dat het lijkt alsof ze erg slecht acteren. Neem nu de poging tot wereldrecord, zou die dude echt zo stom zijn dat hij niet verder vraagt enz?
Ik vond het ook niet echt shockerend ofzo, Jackass is zoveel keer beter. Jackass bestaat uit sympathieke grappige gasten, maar dit zijn een stelletje punkerige, irritante sukkeltjes uit Wales.
- 11904 berichten
Jackass is heerlijk om naar te kijken. Sympathieke gozers, niet altijd even smakelijk, maar er is nog een zekere grens. Bij Dirty Sanchez is die er niet, en het is walgelijk. Het voor de camera slachten van een schorpioen, een spin en een kip ; flora en fauna die levend moet worden gehouden gaat echt veel te ver. In Jackass wordt er ook niet altijd even vriendelijk met dieren omgesprongen, maar die brengen het er tenminste nog levend vanaf. Deze niet. Het dieptepunt van 2006. 0,5*
Rockabilly87
Super film!!
Eigenlijk kun je de mannen van Dirty Sanchez niet vergelijken met de cast van Jackass, achter Jackass zit een heel team met mensen die de stunts bedenken en bij Sanchez gaat het de jongens er meer om om elkaar zo gek en ver mogelijk te drijven.. en ze moeten ook uitkijken wat ze zeggen, zodra er één met een leuk 'idee' komt voor een stunt móet diegene hem ook uitvoeren.. Sanchez rule no.1!
je ziet ook dat de jongens van Sanchez een echte band hebben met elkaar.. die behind the scénes op MTV was idd van het begin tot het eind in scéne gezet, kan nie anders!
maar ja, je moet er van houden en het weten te waarderen.. en als je dat doet denk ik dat het écht een aanrader is en je hem een keer gezien moet hebben!
Joyy
stel, losgeslagen pubers, te debiel voor woorden, en dat zou leuk moeten zijn
met je reet op schuurpapier gaan zitten en je voort laten trekken
je hele reet open
humor?
ach, tzal voor henzelf wel een kick zijn
horrorjp
Grappige film waarbij ze veel ergere dingen doen dan bij jackass.
Maar de mensen van jackass blijven natuurlijk grappiger, en leuker om naar te kijken. Maar heb hier ook zeker van genoten!
Don_Mat
Leuk om gezien te hebben. Geen hoogstandje! 3*
Lucaj
Die zijn helemaal gek. Verstand op nul hop en vingertop eraf.
Jackass vond ik maar pussies vergeleken met dit. En ook minder lachen. Vooral dat accent van die drie uit Wales is te gek.
Jackass= met winkelwagen in struik
Dirty Sanchez= menselijk vet drinken wat van iemand is afgetapt zonder verdoving. Gaat te fur
medansavamhel
Het grootste gedeelte van de film heb ik zitten kijken alsof ik citroen at. Een erg shockerende, doch grappige film. Makes Jackass look like the teletubbies, indeed.
medansavamhel
Wat is er nu erg? Het feit dat dieren geslacht worden of het feit dat dit voor de camera gebeurt? Ik begrijp dat je het shockerend vind om dit te aanschouwen, maar feitelijk is het een heel normaal fenomeen.
Pres. Camacho
- 11904 berichten
Wat betreft Cannibal Holocaust valt er nog over te discussieren, maar dieren misbruiken voor ziekelijke grappen...ik pas.
tukkerstein
Redelijk Jackassaftreksel met vooral vieze en pijnlijke stunts, en minder droogkomische stunts zoals in Jackass. Desondanks zijn er nogal wat stunts die al eerder in Jackass zijn uitgevoerd. De film bevat een vrij stompzinnige maar daardoor best geestige verhaallijn die niet erg serieus genomen moet worden. Wat verder opvalt is dat enkele stunts nogal nep aandoen en dat het camerawerk+montage nogal gelikt is.
Soeperman87
Grappig, ranzig en verbazingwekkend. Verder is de 'rode draad' die door de film loopt helaas iets te zwakjes. Dat had beter gekund, en had de film naar een iets hoger niveau getild. Iets minder piemels in beeld had ook gemogen, mij betreft.
Jigifest
Jackass was beter omdat de stunts grappig waren maar bij Diry Sanchez gaan ze er zowel in de film als in de serie erover
killer13
ziek, gewoon ziek.
pritchard en dainton waren zoals altijd keigrappig
DB10
Een stuk minder dan Jackass. Veel minder originele grappen en de humor is ver te zoeken in vergelijking met Jackass. Verder wel zieke stunts natuurlijk. 2.0*
H1DD3
Dirty Sanchez, vaak te vies wat het niet meer grappig maakt. Ik zelf vind Jackass een stuk leuker. Bij Dirty Sanchez gaat het alleen maar om de pijn, humor is er weinig in deze film. Misschien wel leuk om es met je vrienden te kijken... maar zelfs dan kan deze film snel gaan vervelen.
movie acteurs
Doorgeslagen masochisten die verder gaan dan de gasten van Jackass.
Ik had hier al eerder iets over gehoord. Het zou erger zijn dan Jackass. Erger dan Jackass, nee dat kan toch niet
........ wel dus!
Bij Jackass lig ik nog wel eens op de grond van het lachen. Bij deze gasten totaal niet. Deze gasten zijn sowieso 1000 malen vervelender. Het hele concept van die gasten van Jackass is uiteindelijk voor het amusement maar bij deze gasten dus totaal niet, en het slaat gewoon allemaal erg door. 1,5.
Fortune
Helemaal vergeten te stemmen. Inderdaad erg grof maar o zo grappig.
Deze gasten gaan gewoon nog een stuk verder dan Jackass.
3.5
MC:T
zullen we dan alle survival programma's van het scherm halen? En alle andere programma's waar ooit een dier in werd geslacht?
- 11904 berichten
Als overtuigd vegetariër mag dat wat mij betreft zeker ja. En daarbij snap ik de logica van vier sterren geven voor deze film niet.

Videoland verhoogt per 3 maart 2026 opnieuw de abonnementskosten

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Nordwand