Genre: Misdaad / Komedie
Verenigd Koninkrijk / Duitsland
Geregisseerd door: Charley Stadler
Met onder meer: Gary Oldman, Robert Carlyle en Billy Zane
Plot Dead Fish
"Traitors, killers and lovers collide in London."
Abe heeft niet de beste dag van zijn leven. Mimi, zijn Spaanse vriendin, vertelt hem dat zij zwanger is en neemt in overspannen toestand het vliegtuig naar Madrid. Daarna krijgt Abe het aan de stok met gangster Danny Devine, die hem 24 uur de tijd geeft, om zijn schuld terug te betalen. Vervolgens wordt ook nog zijn mobiele telefoon verwisseld met die van een huurmoordenaar, waardoor Abe per ongeluk de opdracht krijgt iemand te vermoorden. Nu moet Abe proberen genoeg geld bij elkaar te krijgen, om Devine terug te betalen en ook nog proberen zijn vriendin Mimi terug te winnen. Zou het hem lukken zonder iemand te vermoorden of zelf vermoord worden?
Lynch
Danny Devine
French Prostitute (as Anoushka Bolton Lee)
Sugar Waters
Deck Day
Frank Rosenheim (as Kevin R. McNally)
Mimi
Abe Klein (as Andrew-Lee Potts)
Thief
Rainbow
Nogal vergezochte en geforceerd aandoende aktiekomedie. Overdreven geacteerd, flauw en voorzien van een erg slecht script. De verschillende verhaallijnen komen nooit overtuigend samen; iedereen lijkt in zijn eigen film rond te lopen. Onaangename personages bovendien. Jammer van het verspilde aanwezige talent.
kimmetje194
Super gave film naar mijn mening. Dialogen a la "lucky number slevin". Zit goed in elkaar. Aanrader!
Nohands
Ik heb een paar keer met deze film in mijn handen gestaan, maar twijfel toch?
elry
heb hem gehuurd .. ga zo kijken.
kan niet geloven dat oldman in een klote film meespeelt
Shampoo
Nou, dat doet ie wel. Kan niets positiefs over deze film vermelden, behalve dat ie niet al te lang duurt.
1 ster
marion22
Heerlijke Engelse thriller in de trent van Snatch en Lock Stock. Spannend, humor en sarcasme. Hou je niet van Engelse films dan beslist niet kijken! 3*
animalkrullie
Een degelijk engels misdaadverhaal die na mijn idee toch zeker niet het predicaat snatch of lock stock mag dragen.
Hij is zeker niet slecht maar qua acteur is Robert Carlyle de enige die zijn niveau haalt.
Gewoon lekker weg kijken en geen vergelijkingen maken
DrJ
Dit is natuurlijk lang geen lock stock en snatch, maar dit is meer comedy... vond hem wel grappig, gewoon lekker wegkijken, verveelde me niet.....
kungfuzombie
Ik zet bijna nooit een film af, maar deze heb ik na 50 min toch echt stop gezet. Wat een matte humorloze bedoening! Heb me toch weer laten overhalen door de teksten op het hoesje! Laat je niet in de maling nemen, deze film lijkt in niks op Lock Stock of Snatch. Gewoon laten liggen.
Voor een film die ik niet uitkijk kan ik alleen maar 1* geven!
klaasfrans
Slechte film. Absoluut niet te vergelijken met snatch of lock stock... 1*
timelezz
helemaal mee eens, wat een saaie film, het gaat echt nergens over 1*
jumbo4u2
Lock Stock of Snatch? Nog in geen honderd jaar!
Mag bij bovenstaande films niet in de schaduw staan.
2* voor het eind.......
Rocco1984
Van de makers van...
Welke makers? de cameramannen/vrouwen? Of mischien van de decorbouwers? Welke makers? Zodra dit op de voorkant van een film staat, niet huren.
Ik persoonlijk geloof dat het van de makers van de capuccino voor de makers van het hoesje waren die als enige iets te maken hadden met Lock stock...
Wat een slechte film zeg.
1ster
daanos;
woow zag deze in de winkel liggen voor 12,95, ik wou 'm bijna kopen... en als ik zo de recensies lees, ben ik blij dat hij nog steeds in de winkel ligt
Big_bazznizz
Op de voorkant staat lock stock en two smoking barrels en snatch, maar ik vraag me af of de mensen die dat erop hebben gezet die films zelf wel hebben gezien.
No-zem
Ik vond het een aardige film, goed naar te kijken, na een uur werd het eentonig / langdradig, duurde precies lang genoeg, dus ik was blij toen de film afgelopen was.
Zeker niet te vergelijken met Snatch. (3*)
MattBianco
Het enige wat leuk was aan deze film is de aanwezigheid van Gary Oldman & Robert Carlyle.
Maar goed dat ik 'm niet als dagfilm heb gehuurd.
Weggegooid geld!!!
(zie inderdaad het verband met Snatch niet, die was toch vele malen beter)
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Pot Jan Doosie. Ik heb deze net gekocht, omdat hij me wel leuk leek. Lekker gemiddelde.

papillon 25
was niet je van het maar vondt het geen verkeerde film , ik heb slechtere films gezien
maar je moet er van houden
Mug
In het genre van hippe en moderne Britse misdaadfilms met een humoristisch sausje is Dead Fish veelal een stinkende bedoeling.
Men neme een veelgeprezen Duitse reclame-regisseur die veelal bekend staat om stilering (wat ook wel duidelijk te merken is, tevens ook de reden om dit toch te bekijken, van een reuzenpapegaai van papier-maché tot wannabe-seventies-meubeltjes bekend uit Kubrick films). Deze regisseur mag zelf een script schrijven (had ik al vermeld dat hij Duits is?). En hij krijgt zelfs Gary Oldman en Robert Carlyle, die heerlijk schmieren in de film, tot zijn beschikking.
Toch gaat het fout. De humor is 75% van de tijd te slecht (Duitse humor, dit leidt tot botsingen) en de rest van de cast, m.n. de twee jonge mannelijke hoofdrolspelers zijn beschamend slecht.
Veel ups maar meer downs. Erg jammer. Twee kleine sterretjes.
veron35
Robert Carlyle is gewoon weer geweldig. Ik vind de humor wel leuk, maar past niet bij de sfeer van de film. Idd botst de duitste humor met het engelse eromheen. Billy Zane vond ik een erg leuk personage. Verder wel in de stijl van Snatch zoals op de hoes stond. Maar wel veel minder goed.
Gettie
Wat een zonde van mijn tijd, geef normaal nooit een 1 maar dit is er 100% een. Ik heb de hele film nog geen lachje op mijn gezicht gehad. Klotefilm eerste klas
J. Courbois
Wat een slechte film! In de stijl van Lock tock And Two Smoking Barrels en Snatch... Nou das een belediging voor die films zeg! Slap aftreksel ervan. De dialogen lopen niet en de acteurs zijn alles behalve leuk en geloofwaardig.
kinjutsu
Tijdje geleden gezien, en vond hem erg vies tegenvallen. De film probeert graag mee te doen met films als Snatch en Lock Stock... maar miserabel faalt . Geen aanrader, film voegt niets toe aan de filmwereld. Jammer dat een man als Gary Oldman zich hier voor leent.
Ook jammer van Billy Zane, prachtvent...
leidsehoodie
De film kan inderdaad niet tippen an Snatch en Lock Stock, maar wordt nu wel overdreven afgekraakt hier.
De humor is niet erg geslaagd, maar daarbuiten vind ik het wel gewoon leuk om naar te kijken. De film heeft me niet verveeld.
Het introfilmpje waarin de namen van de acteurs en maker e.d. worden getoond met op de achtergrond een aquarium in rood licht, vindt ik trouwens echt gruwelijk. De muziek van die dude van Groove Armada is ook niet slecht.
Gewoon een vermakelijke film von dik het, niet meer, maar ook niet minder.
sinterklaas
WTF???? Heb Dead Fish uit de 5 voor 5 bak gehaald maar der staat helemaal geen film op!!!!!!!!!! Alleen maar film clips van maar 2 minuten en de trailer en interviews, maar GEEN FILM
Ben ik ff goed genaait!!!!!!!!!

Fans door het dolle heen met nieuwe beelden van 'The Super Mario Galaxy Movie'

'Kidnapped: Elizabeth Smart' gezien? Op Netflix kijk je ook deze vergelijkbare docu's

'The Lost City' met Daniel Radcliffe morgen te zien op televisie

Wat zijn de beste releases van deze week? Alle nieuwe films en series op streaming

El Infierno
Komedie / Misdaad, 2010