• 9.373.452 stemmen

Geregisseerd door: Michael O. Sajbel

Met onder meer: Drew Fuller, Bill Cobbs en Abigail Breslin

Gesproken taal: Spaans en Engels

Plot The Ultimate Gift

"Life is how you live it... not how you spend it."

Jason Stevens is een verwaande jongeman die nooit ergens voor heeft moeten werken. Na de dood van zijn grootvader, waar hij een slechte band mee had, verwacht hij dan ook niets te erven. Dan hoort hij dat zijn grootvader hem een aantal "geschenken" nalaat, maar die geschenken bestaan zoals Jason denkt niet uit geld of goederen. Langzaam leert hij het geschenk van ware rijkdom, vriendschap, familie, arbeid, liefde, dankbaarheid en nog veel meer.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Flash1494

Flash1494

Touchy!

avatar van skipy05

skipy05

pragtige mooie film, zeer goed verhaal. zeker een aanrader 4.5*

avatar van raza1

raza1

Mooi meeslepend verhaal, maar vind het niet helemaal perfect uitgewerkt. Er wordt geprobeerd een uniek verhaal neer te zetten maar dit vind ik niet helemaal gelukt. Desondanks prachtige rollen neergezet door alle acteurs en zeker de moeite waard. 3,5*

avatar van Norma

Norma

Mierzoet, cliché, erg sentimenteel, (zaken die ik nog niet eens per definitie afkeur, maar hier kon het me niet overtuigen), stereotype personages die matig tot slecht vertolkt worden... ik verwachte een warm verhaal maar dit viel tegen.

avatar van lime

lime

Nou na (bijna) alle positieve recenties hier, vanavond deze film opgezet, wat een slechte film zeg! Mierzoet, ongeloofwaardig en geen moment "echt" waardoor je totaal niet geraakt wordt. Amerikaans sentiment. Sommige opmerkingen waren heus wel grappig maar het hele plaatje klopte gewoon niet. Wat mij betreft geen aanrader.

avatar van Nr11

Nr11

mooie film .. geen moment verveelt

avatar van usr14112

usr14112

Dit viel tegen. Het verhaal was opzich best aardig maar de vertolkingen waren gewoon slecht. Met name die van Emily. Ik ergerde me rot aan dat kind met haar wijsheden van een vrouw van dertig. Vreselijk. Verder vond ik haar "moeder" ook niet bijster goed acteren. En inderdaad zoals hierboven omschreven, mierzoet. Nee dit is geen aanrader.

fantastisch mooie film! eigenlijk gaat hij over de essentie van het leven;geld is een hulpmiddel maar het allerbelangrijkste is liefde en vriendschap en dat wordt in deze film goed weergegeven; lang geleden dat ik nog zo genoten heb van een film

zeker een 4.5 waard een echte aanrader!!!!

avatar van hilosj

hilosj

Het was echt het kijken waard

de boodschap van de film is heel belangrijk

ten eerste is geld natuurlijk belangrijk maar nog belangrijker: vriendschap!!!!

de acteurs konden ook goed acteren

ik hebdrew fuller altijd een goede acteur gevonden maar dat meisje kon haar rol echt goed spelen

5.0

avatar van SalsaLover

SalsaLover

Er zitten wel wat wijsheden in.

Niet slecht geacteerd.

Maar er is teveel gelukkig toeval in de film.

Een zwerver.meisje is ziek,toevallig een mooie vrouw met een goed karakter...enz..

avatar van Hectometersnor

Hectometersnor

Film met een boodschap, script is wel beetje aan de voorspelbare kant. Het acteren van de hoofdacteur kon ik me niet zo in vinden, ik geloofde zijn transformatie niet zo heel erg...Ik vond dat kleine meisje 10 keer beter.

Al met al een aardige film met een goede boodschap maar echt kapot ervan ben ik nou niet echt

Wannes84

Iemand een idee wanneer deze film op DVD verschijnt (in België)? Is ondertussen toch al anderhalf jaar uit...

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Een mooi, pakkend drama, zonder enig vals sentiment. Zelfs de belangrijkste en droevigste gebeurtenis van de film wordt zeer zeker niet uitgemolken, zoals dat in sommige films zeker wel gebeurd. Goed gespeeld door alle acteurs en actrice's. Een film die de jeugd van tegenwoordig eens zou moeten zien en dan bedoel ik de jeugd die alles maar voor lief neemt, zoals het komt: een scooter, een mobiel, een Playstation 3 enfin, noem het maar op. Zonder dat ze daar ook iets voor hoeven te doen of terug hoeven te doen (denk hierbij aan vrijwilligerswerk). Misschien trekken ze lering uit deze film, misschien ook niet. 4 *

avatar van Mass

Mass

Leuke film om te kijken en er zit een goede boodschap in. Kleine meisje was inderdaad super goed. De hoofdpersoon was geloofwaardiger als schoffie dan als ideale schoonzoon. Script was inderdaad iets te perfect en het had wel wat rommeliger gemogen.

Toch een aanrader voor relaxed filmavondje.

avatar van frank92

frank92

een echte aaaaaaanrader!!!!!!!!!!! 4,5

Wannes84 schreef:

Verschijnt op 6 mei in de videotheek, zie ik. Betekent dat dat ie straks toch in de winkel te koop verkrijgbaar is?

Iemand die daar een datum op kan plakken?

avatar van dulcinea

dulcinea

Film is hier nu een paar weekjes uit in de videotheek, blijkbaar al een film van 2006, ik dacht al dat Abigail hier jonger leek dan de laatste films waarin ik haar zag.

Verrassend goeie film, ik verwachtte niks en kreeg héél veel. Mooi verhaal met romantiek en drama, met zo'n thema hadden ze het heel melig kunnen maken maar dat doen ze nergens wat een groot pluspunt is, net als de humor in de film. Acteerprestaties waren allemaal meer dan ok maar Abigail springt eruit.

Echt een aanrader!

avatar van CTK

CTK

Onverwacht mooie film.

avatar van 3793

Zeer de moeite waard om te kijken

avatar van dinal12000

dinal12000

Af en toe een beetje te stichtelijk wat mij betreft maar wel een mooie film.

avatar van RobNL

RobNL

Een zeer goede film met een boodschap..

Aanrader!! 4.0

avatar van gn3x

gn3x

Nogal voorspelbaar verhaal met weinig echt opmerkelijke acteerprestaties. Sommige personages lijken zeer idealistisch tot surrealisme toe. Een beetje een teleurstelling qua emotionele waardenfilm...

avatar van flrois

flrois

Een mooie film!

Ik vind duidelijk hoe meerderheid van mens in elkaar te zit zien. 4.5

avatar van ASroma

ASroma

mwah mwah moeilijk moeilijk, eigenlijk vind ik het allemaal maar een beetje moralistisch geblaat eerlijk gezegd.......

goeie acteerprestaties van abigail breslin redden de film nog wat en hier een daar mooie beelden.....

2 sterren voor inkoppertje verhaal lijn

Wannes84

Ben als Belg net terug van een verkwikkende vakantie in Texel, en op welke titel viel mijn oog in de Music Store van Den Burg? Jawel, op deze! Driewerf hoera! Wilde hem al lang (zie mijn post van enkele maanden geleden), maar in België lijkt hij simpelweg nog niet gereleased, vreemd...

avatar van Jan met de pet

Jan met de pet

3394 stemmen bij IMD 7,3 en 194 stemmen hier 3,73 dan kan ik niet begrijpen als uitspraken mierzoet en slecht geacteerd enz.

Het is een prachtige film, ok smaken verschillen maar als ik zo een film moet beoordelen stem dan niet. Ik geef 4,5

avatar van kanjertje

kanjertje

Mooi aangrijpende film met een goed verhaal.

avatar van gortdroog

gortdroog

Dijk van n film! 4.5* De boodschap van de film super..

avatar van DVD+R

DVD+R

Geweldige film, verhaal sprak mij in eerste instantie niet aan, maar een redelijke teartrigger....Met veel bewondering gekeken!

4½*

avatar van gmx

gmx

Wat aan de simpele kant met 'wijze' lessen die een kind van 5 snapt, af en toe wel heel goedkoop sentiment en enig realisme is vaak in velden noch wegen te bekennen. Toch was er iets in deze film wat me wel aansprak. Het hart zit op de juiste plek.

3 *