• 9.376.808 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: David S. Goyer

Met onder meer: Justin Chatwin, Margarita Levieva en Marcia Gay Harden

Plot The Invisible

"Life, death and something in between."

Nick wil naar Londen gaan nadat zijn vader is overleden en zijn moeder geen gevoelens lijkt te hebben. Maar op de avond van zijn vertrek wordt hij door Annie en haar vrienden in elkaar geslagen omdat Annie denkt dat Nick haar heeft verraden aan de politie voor een diefstal die ze gepleegd heeft. Voor dood achtergelaten komt Nick in een schemerwereld terecht tussen leven en dood. Nick probeert zijn eigen leven te redden, maar er is één nadeel; niemand hem kan horen of zien en niemand weet waar zijn lichaam is.

avatar van Justice4All

Justice4All

Ik ben benieuwd naar deze film, de regisseur van ZigZag en Blade Trinity. Beide zijn redelijke films. Ben benieuwd hoe deze zal. Is een remake die ik nooit heb gezien. Trouwens, de Zweedse versie heet: "Den Osynlige" uit 2002.

avatar van WB

WB

Ben benieuwd hoe ze zoiets hebben gefilmd...

avatar van ToNe

ToNe

Hopelijk roept deze film meer vragen op over het onderwerp dan Ghost.

avatar van edejong

edejong

net de trailer gezien, ziet er goed uit!

hij komt trouwens in januari 2007 uit in de VS dus de 2006 tag klopt niet!

avatar van fritsy

fritsy

zal het net zo iets wezen als, Left in Darkness

avatar van gondwana

gondwana

ziet er heel erg ghost-achtig uit...

avatar van DaanRiver

DaanRiver

wow lijkt me echt een vette film, net die trailer gekeken!

avatar van ericos

ericos

Dit lijkt me echt een geweldige film!

Onwijs mooi verhaal lijkt me dit..

Trailer: http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=543&item=0

avatar van Mitch!!!

Mitch!!!

Ik heb de trailers gezien (hd) en het lijkt me echt een goede film!!!

avatar van Rulizz

Rulizz

WB schreef:

Ben benieuwd hoe ze zoiets hebben gefilmd...

Met een Camera ????

avatar van ericos

ericos

Wie weet wanneer deze in de bioscoop is in Nederland??????

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Justin Chatwin vind ik opzich niet zo'n fijne acteur, maar het verhaal is werkelijk verbazingwekkend. Lijkt me een topper worden.

avatar van macvision

macvision

op het AFFF is hij in ieder geval niet goed ontvangen 4,16

avatar van Justice4All

Justice4All

ericos schreef:

Wie weet wanneer deze in de bioscoop is in Nederland??????

13 september 2007 in de NL bioscopen

avatar van ralfsjam

ralfsjam

4 stemmen en hij staat op een *1/2? daar snap ik geen drol van. ik vond het een leuke film. orrigineel en goed geacteerd. heb me goed vermaakt en het heeft me geen seconden losgelaten in die 96 minuten. weer eens iets anders. film over een geest van een jongen zonder effecten of iets. knap gedaan. ook de verschillende verhaallijnen waren goed in elkaar geknipt. de laatste 10 minuten waren wel rap en in mijn ogen en erg makkelijk, maar die andere 86 minuten deden die gedachtens snel vervagen. van mij een ***1/2! bijna 4. leuke film zonder poespas!!!

avatar van kakstoel

kakstoel

ik vond hem niet zo spannend viel mijn echt tegen

avatar van atk11523

atk11523

Ik was er niet kapot van, na al die mooie trailers en effecten (ik dacht dat het weer een mooie comic-story was) had ik goede hoop, maar ik ergde me kapot aan het lang draadige gedoe om helemaal niks, het hele invisible slaat nergens op, hij is gewoon een geest (nou ja, hij loopt steeds door de scene's heen en niemand merkt hem op) dat zich dood ergert dat niemand hem ziet... ik hoopte dat hij een invisible man was en dan truukjes ging uit halen, maar helaas..
vooral op het einde had ik er zelf een nare smaak van dat de crimineel (in deze film een bloed mooie meid) eigenlijk neer werd gezet als een goed persoon.

het begint goed maar halvewege de film begon ik me te irriteren vooral aan zijn slape vriend (vuile verader) en de (zielloze) mensen er om heen..

conclusie: film is gemaakt zoals mensen reageren als in het echte leven, toppertje dus

avatar van ange21

ange21

atk11523 schreef:

mee eens met deze opmerking. in deze film komt er geen geesten voor.

maar de eind vond ik wel zielig.

ja spannend was deze film ook niet, das wel jammer.

avatar van Raffael77

Raffael77

geweldige film. Leuk gedaan dat niemand hem opmerkte, omdat hij iets deed en dan weer niet gedaan had. Prima vermaak.

atk11523 schreef:

ange21 schreef:

mee eens met deze opmerking. in deze film komt er geen geesten voor.

Jammer dat er altijd mensen zijn die er niets van snappen.

Hij is geest anders hadden ze hem gezien.

avatar van filmfatje

filmfatje

Ik heb deze film gisteren gezien en ik vond het een absolute tegenvaller. Ik heb hem uitgekeken in de hoop dat er een spannende ontknoping zou volgen, maar het heeft mij eigenlijk niet kunnen boeien. 2* meer kan ik er niet voor geven.

avatar van arie mes

arie mes

ga hem zo kijken

ben erg benieuwd

trailer zag er wel veel belovend uit

en de maker van de sixth sense.. dus

avatar van bartje30

bartje30

Net gekeken en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk was van het goede verhaal, het goede acteren, prima camerawerk en de muziek. Alleen erg jammer van het einde; zij redt hem en hij (en zijn moeder) laat haar dood gaan. Er lopen 2 verpleegsters in de gang, waarom roept hij (of zijn moeder) niet. In mijn ogen is hij dan net zo slecht. Dat vond ik eigenlijk het enige dat jammer was, voor de rest echt een prima film.

avatar van scorepio

scorepio

Alweer bedrogen door steengoede trailer.

Film was best ok ,maar totaal anders dan ik had verwacht.

***

avatar van crimson

crimson

Ik had voor 't kijken niet gelezen waar 'ie over ging dus 't was voor mij nogal een omslag dat na die aanval opeens dat 'schemerzone' gebeuren start. Ondanks dat vond ik 'm zeker de moeite waard... er hadden naar mijn idee ietsjes minder van die monologen van de hoofdrolspeler mogen zijn waarin hij z'n frustraties van zich af praat tegen mensen die 'm toch niet horen maar goed.. .klein detail.

dikke 4

avatar van rogymbo

rogymbo

Ik snap al deze negatieve reacties niet echt, ik vond dat de film mij echt vastpakte en me van begin tot eind boeide! Maar iedereen zijn mening natuurlijk. Misschien komt het ook dat ik er weinig van wist en dus ook weinig verwachtingen had. Had de trailer wel eens gezien maar al heel lang geleden. voor mij iig 4.5 *

avatar van Pkunk

Pkunk

Ik vond de film wel een beetje tegenvallen. Vanaf het moment dat hij dood gaat heeft hij geen snars meer met het verhaal te maken, behalve dan dan hij in elke scene op de achtergrond aanwezig is. De hele film had ik continu van die 'waar gaat dit nou weer over' momenten. Het verhaal was gewoon niet erg solide. Het acteerwerk was verder wel geloofwaardig, daarom nog net 3*

avatar van dennisabc

dennisabc

Vraag me toch nog af waarom die vriendin van hem zo plotseling uit de film verdween...

Voor de rest een aardige film, met goede filmmuziek.

avatar van too-sweet

too-sweet

Niets mis mee,aardige film

avatar van keukenrol

keukenrol

bartje30 schreef:

dank je wel dat je het einde verraad hoef ik hem tenminste niet meer tezien

zit zo'n mooie spoilerknop op..........gebruik hem dan ook!!!!!!!!!!!!!