• 9.373.955 stemmen

Geregisseerd door: Kit Ryan

Met onder meer: Stephen Dorff, Sean Pertwee en Bronagh Gallagher

Gesproken taal: Russisch en Engels

Plot Botched

"Russian Mafia, insane hostages, twin serial killers... Ritchie Donovan's luck has run out."

Wanneer een opdracht van crimineel Ritchie Donovan totaal in de soep loopt en miljoenen aan gestolen diamanten verloren gaan, laat zijn opdrachtgever hem geen keus: Wanneer Ritchie in leven wil blijven zal hij een laatste roof moeten plegen in een hoog gebouw van een rijke familie. Hij krijgt daarbij ongevraagd hulp toegewezen van gestoorde handlangers. De klus lijkt voorspoedig te verlopen, totdat het gezelschap vast komt te zitten op een etage in een labyrint van boobytraps en Russische psychopaten. Ze zijn niet de enigen die vast zitten in het kat en muis spel op leven of een afschuwelijke dood, maar wie is te vertrouwen?

avatar van stan

stan

Lijkt me een vette film

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

inderdaad .

ik hoop dat het een spannende word.

avatar van dennisabc

dennisabc

Vond em eerder grappig dan spannend eigenlijk. Dat zegt misschien genoeg...

avatar van dvdboer

dvdboer

Deze film is een humor film, alleen staat het hier niet beschreven.

Ik heb echt moeten lachen, met veel bloed en horror met en knipoog.

Dus hier staat het verkeerd beschreven over de genre film.

het is dus Aktie/Humor/thriller/horror

avatar van De_Hollander

De_Hollander

Leuke film heb wel moeten lachen, humor / actie / horror met een vette knipoog idd.

zie hier een trailer http://www.clipshack.com/Clip.aspx?key=F28E4F1BE031625D

avatar van Raffael77

Raffael77

Idd Hollander. Met een grote knipoog maar wel lachen.

Het is meer humor dan actie maar dan ook weer horor.

Lol gewoon kijken dit. 4

avatar van ralfsjam

ralfsjam

welke idioot heeft deze film verzonnen? ben er aan begonnen met het idee dat ik een horror film zou gaan kijken, maar m'n bek viel open... is het een onnozele film?, een slappe humor film?, is het een grappige horror film? vertel het mij!!! ik weet het niet. wat ik wel weet is dat ik het wel grappig vond allemaal. deze film is stom, kinderachtig, slecht geacteerd, maar er moet een idee achter gezeten hebben. voor de mensen die wiet roken... eerst 3 stikkies en dan kijken met nog 3 stikkies!!! dan is hij lachen geblazen... als je een rijke fantasie hebt... kijken!!! voor al die andere:... neem een gok en kijk deze "vreemde" komische horror film met geen verwachting... vooral geen verwachtingen!!! al met al blijf ik met stomheid geslagen achter... een 1? een 4? mijn gevoel zegt 2.5. maar het kan zomaar een 3.5 zijn of een 1.5...

ik zou zeggen SUCCES!! en de poster slaat nergens op.

avatar van fritsy

fritsy

Gewoon als een komedie kijken, dan is de film best te doen.

met wat actie en horror er in, is het ook is een keer weer wat anders.3.0*

Genre is wel misleidend hoort absoluut komedie bij te staan.

avatar van wietse67

wietse67

vond het een leuke horror/komedie en zeker geen actie film

verrassende wending van de actie naar de horror/komedie.

avatar van squash2002

squash2002

actie/thriller...horror/komedie....in ieder geval wel een vermakelijke film. Vooral verrassend als je de inhoud leest en nadat je de film hebt gezien. Ik had dus iets totaal anders verwacht, maar heb me uiteindelijk wel geamuseerd. Kan me ook volledig aansluiten bij Ralfsjam.

3* van mij.

avatar van crimson

crimson

Wat een vreselijke baggerfilm.... de omschrijving hierboven klopt ook voor geen kant. En dan die slechte russische accenten. Ik weet niet wat ik hier mee aan moet..

avatar van Skrean

Skrean

Verhaal zoals ze het hier vertellen klopt niet.

Stephen dorffs karakter verneukt een klusje, daarom moet hij een nieuw klusje doen waarbij alles verkeerd loopt en alles uitmond in een slachting.

Leuk gedaan, niet al te serieus en hier en daar heel komisch. Vond het al met al gelaagd.

3.5 sterren

avatar van Bullit

Bullit

Normaal hou ik niet van horror. Maar deze vond ik dom komisch en krijgt van mij dan ook een 3.5.

avatar van aideb37

aideb37

dit heeft niets met film te maken slecht verhaal en onbegrijpelijk, camera werk goed ,jammer vvan mn tijd een 1 voor camewra werk

avatar van Betamax

Betamax

Zo slecht vond ik hem nou ook weer niet.

Heb me best vermaakt, verhaal is absoluut origineel te noemen.

Vond het een leuke komedie.

avatar van BS

BS

wat een heerlijke film is dit zeg.

OKe, ik snap alle kritieken hierboven maar ik heb mijn conclusies uit de trailer al getrokken en dat klopt precies zoals de film ook is.

Eigenlijk is het meer een "grappige'' horror-film. Comedy is te zwaar uitgedrukt maar het half-engels/half-rusische taaltje is al humor opzich. De karakters en de uitspraken zijn grappig en dan gebeuren er ook nog geinige dingen.

Misschien is het nivo zwarte humor prima op mij afgesteld en vind ik het gebrek aan een orgineel verhaal in de film geen storings-factor. Er is genoeg te beleven.

Zoals gezegt, ik had een goed idee wat me te wachten stond dus ik ben zeker niet teleurgesteld.

Daarbij zorgt de muziek nog voor een extra vrolijk deuntje af en toe zodat je weet dat het helemaal nergens over gaat

Hersens op nul, met voldoende zwarte humor op zak en hier en daar een leuke slachtparty, dat ga je vinden in deze ( laat ik zeggen ) luchtige mix van al het bovenstaande.

3,5 *

avatar van mtsholland

mtsholland

Absoluut bijzondere film, geen horror of toch weer wel, soms leguber met best mooie special effects, dan weer bizar met gekke peronages, ook weer grappig, kortom de moeite waard om hem te gaan bekijken op een regenachtige winteravond

avatar van joepdoedel

joepdoedel

Deze film dreigt af en toe grappig te worden...omdat hij zo slecht in elkaar zit, dat je soms gelooft dat het opzet is.Ik ben niet bang voor wat geweld. Maar deze film bevat veel zinloos geweld....zonder dat het iets toevoegd. Het is voor mij de ultimate bagger movie.

avatar van quindair

quindair

Vind deze film zwaar tegen vallen ! De beschrijving zoals hier word gegeven over de film klopt inderdaad van geen kanten. De "Ritchie" waar deze film om draait heeft een klus verpruts met diamanten. Nu moet hij voor de maffia een andere klus opknappen, hij moet in moskou een "kruis" stelen. Dit loopt allemaal verkeerd, ze komen vast te zitten in de lift, gijzelen deze mensen en komen hierna terecht op een etage die nog nooit iemand heeft gezien, hier zit een geschifte tweeling die vanuit deze etage de controle hebben over het hele pand en vanuit hier mensen afslachten... het einde heb ik gelukkig niet gezien want vond het niet meer de moete deze film nog af te kijken, het verhaal werd alleen maar slechter.

avatar van Diederik58

Diederik58

Een erg bizarre film. Ik vind het meer een horror/komedie/persiflage. Ik neem namelijk aan dat de personages en bijv. de rat niet serieus bedoeld zijn. De wijze waarop Dorff acteeert is zo in tegenstelling met hoe de andferen acteren. Ik heb de film uitgezien, vooral om te kijken waar het absurde toe leidde. Het is maar beter dat de beschrijving wordt aangepast.

avatar van skipy05

skipy05

wat een stomme film. beschrijving klopt langs geen kanten . ik had wel een geheel andere film verwacht. Ik snap niet dat die film zo hoog beoordeeld wordt. ik zo 0* geven maar doordat dat niet gaat geef ik dan maar 0.5*.

avatar van MrTheEnd

MrTheEnd

Idd omschrijving klopt niet.

Meer een film in het genre van in China they eat dogs.

Grappig

avatar van Demoniac

Demoniac

Slechte film. De film weet niet welk genre te kiezen. Soms grappig (bedoeld dan), soms spannend (bedoeld dan), soms bloederig, maar nergens overtuigend. Met name door het waardeloze acteerwerk.

avatar van leach

leach

filmbeschrijving klopt idd niet.

maar heb me zeker weten te amuseren bij deze comedy/horror.

Absurd en leuk, verstand op nul en lachen

3,5 sterren

avatar van Mescaline

Mescaline

Film beschrijving klopt totaal niet.. ook het gerne klopt niet..

Gingdeze film kijken met de gedachte een simpele misdaad te kijken..

Maar na een half uurtje heeft deze film een erg leuke twist.. en wordt het opeens een mix van Humor/Horror/Misdaad..

Simpel verhaaltje maar erg orgineel en leuk uitgevoerd!.

avatar van voomzap

voomzap

Een absurde, bloederige en bizarre fantasie-klucht

gezien de al net zo belachelijk lage beoordelingen..... 4,0!

avatar van markel66

markel66

Echt lachen deze film, bij het absurde af.

moet je gewoon gaan kijken.

Ik heb ook de neiging om meer punten te geven dan ik em waard vind omdat de rating hier echt belachelijk laag is, maar dat zou niet correct zijn dus gewoon van mij 3,5 ster, een dikke voldoende

avatar van Slynkin

Slynkin

Haha,, deze film gaat echt nergens over,, maar ik heb wel een paar keer moeten lachen

avatar van SSeagal

SSeagal

Snap die slechte kritiek van sommigen niet. Hoe kun je nou twijfelen of dat met die rat en talloze andere dingen serieus bedoeld waren bijvoorbeeld? Wat ik zie is een fantastische dolkomische en geschifte horrorfilm die met veel lol is gemaakt. Veel hilarische personages ook, alles lekker overdreven debiel, natuurlijk is dat opzet. Ze wouden een lekker ranzige doch zeer komische horror maken en daarin zijn ze echt wel geslaagd. Die beveiliger, die Russische handlanger met zijn shotgun en dan die nerd met die bril, stuk voor stuk komische personages. Ik heb mij iig enorm vermaakt en vond het jammer dat de film weer voorbij was ****

avatar van devilkem001

devilkem001

Het begin was nog prima, maar nadien kwam er wat komedie en bizarre gebeurtenissen. Het is was wel verwarrend, of het een horror/komedie of actie film was. Ik geef deze film een 3 op 5.