• 9.370.399 stemmen

Path of Destruction (2005)

Actie / Sciencefiction | 90 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Geregisseerd door: Stephen Furst

Met onder meer: Danica McKellar, David Keith en Chris Pratt

Plot Path of Destruction

Journaliste Katherine Stern is ooggetuige van een ongeluk bij een nanotechnologie faciliteit, waarbij gevaarlijke stoffen vrijkomen. De baas van het experiment weet zich vrij te pleiten door Katherine van de ramp te beschuldigen, terwijl zij als enige bewijs heeft van wat er gebeurd is. Ondertussen zijn de gevaarlijke nanodeeltjes in de stratosfeer gekomen en dreigen omliggende steden te vernietigen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van AC/DC

AC/DC

Voor de fans, vrijdag 1 mei op de televisie. 23:55 op SBS 6

avatar van Amercianpie

Amercianpie

Whaha, veel animo voor deze film!

AC/DC schreef:

Voor de fans, vrijdag 1 mei op de televisie. 23:55 op SBS 6

Zit er nu van te genieten. De film is nog niet afgelopen maar je ziet instant dat dit een topfilm is met een geloofwaardig verhaal en top acteurs. 5 sterren (eigenlijk meer nog) zijn hier absoluut op hun plaats.

avatar van Matser

Matser

pod schreef:

Inderdaad, deze film is vanaf het begin al erg spannend. Verhaal is ook erg orgineel en goed uitgewerkt de special effects zijn verbluffend. 1 van de beste in dit gerne 5+

Matser schreef:

Mooi om hier nog een medestander aan te treffen, er wordt vaak lacherig gedaan over deze film. Naar mijn mening is het een godvergeten schandaal dat deze film nooit een oscar heeft gehad

avatar van Matser

Matser

Deze film zit nog steeds in mijn hoofd geniaal verhaal gewoon!!!! Echt z'n film die in je hoofd blijft malen

pod

Het wordt toch eens tijd dat deze film wederom op de nationale televisie verschijnt,

persoonlijk kijk ik deze film elke dag naar een drukke werkdag maar ik wil dat het Nederlandse volk met mij kan genieten van deze absolute klassieker.

Bij deze wil ik elke omroep vriendelijk verzoeken deze topper uit te zenden!

Geloof mij vele mensen zullen uw dankbaar zijn!

avatar van 606

pod schreef:

Bij deze wil ik elke omroep vriendelijk verzoeken deze topper uit te zenden!

Geloof mij vele mensen zullen uw dankbaar zijn!

Die kans komt er op 06-03-13 op RTL7