• 9.374.710 stemmen

Geregisseerd door: George Gallo

Met onder meer: Orlando Jones, Eddie Griffin en Gary Grubbs

Gesproken taal: Engels en Spaans

Plot Double Take

"One big shot. One big mouth. The switch is on."

Daryl Chase, een bankier op Wall Street wordt verdacht van illegale praktijken, en vlucht terwijl op de hielen gezeten wordt door politie, CIA en FBI. Hij komt in contact met Freddy Tiffany, een "hustler" van de straat. Daryl en Freddy wisselen van identiteit om de politie te kunnen ontvluchten. Langzaam komt Daryl er achter dat er een samenzwering aan de gang is, waarbij hij niet weet wie hij nou kan vertrouwen en wie niet.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Daryl Chase

Freddy Tiffany

Timothy Jarret McReady

Agent Norville

Charles Allsworth

Capt. Garcia

Agent Martinez

Jordy

Ik vond 'm een beetje op Nothing To Lose lijken, maar dan minder leuk. Dit komt vooral door het verhaal, dat is nogal onnozel en een rotzooitje. De momenten met Griffen en Jones leveren een paar zeer grappige scenes op. Vooral Jones, uit onder anderen Evolution, speelt erg leuk. Dit maakt de film nog een beetje goed. 2 en een halve ster.

dttom

Deze is toch helemaal niet uit??

wie zegt dat dan?

dttom

nou hij staat niet bij je bioscoop en niet bij je video toch?? En het is geen oude

Jordy

precies... dus issie nog niet uit

kijk maar ff bij het logboek

dttom

oh maar dat vind ik niet echt eerlijk je zou films doen die binnenkort uitkomen en ik doe toch ook niet A.I. want jij doet dat wel terwijl ik hem wel gezien heb jij probeert gewoon voor te liggen op de rest van ons

Jordy

als ik een film gezien heb zet ik 'm op de site, anders ben ik al weer vergeten wat ik er van vond tegen de tijd dat ie op video komt

films die ik nog niet gezien heb zet ik pas op de site als ze (bijna) in de bios/video komen

ik probeer niet voor te liggen, het is nou eenmaal mijn site... dus sja! als ik een film gezien heb zet ik 'm er op, zo simpel is het

dttom

Ja en ik dan bedoel hoe moet ik nou dan nog wel weten wat ik van A.I. en Cats&Dogs vond??

eeh schrijf het op??

dttom

In het verhaal zaten idd erg veel fouten, maar ik heb nog wel gelachen en heb me niet echt verveeld.dus..

avatar van Phooze

Phooze

Best grappige film voor een loze middag. 2,5 ster

Grappige discussie tussen dttom en Jordy

Haha. Uit de tijd dat er nog maar twee users op MM waren: Jordy en dttom.

avatar van starbright boy

de pré-historie dus...

dttom

Alleen al het gesprek tussen jordy en ik dat hier staat maakt deze film de moeite waard .

Slechte film. Eddie Griffin zit normaal gesproken al vaak tegen de irritatiegrens aan, maar hier gaat hij er ruimschoots overheen.

avatar van Purmerend

Purmerend

Slechte film. En de borsten van die vrouw bij die boerderij zijn wel heel erg mislukt bij de operatie, de tepels zitten bijna in haar nek. En bij de klerenruil zijn de kleren wel erg op maat gemaakt. Terwijl de ene toch wat groter is dan de andere.

avatar van ThaMovieVoter

ThaMovieVoter

Sommige stukken waren nog wel enigzins humoristisch maar voor de rest een beetje goedkoop. Ik kon in het begin het hele verhaal niet volgen, zat er eigenlijk wel een verhaal in?

avatar van mvdw89

mvdw89

redelijke film , ik heb om het begin toch wel gelachen alleen het einde was natuurlijk te cliché voor woorden. 3*

avatar van alexis

alexis

wel een grappige film die soms een beetje verward overkomt maar toch met een leuk eind. grappige scène over de emoe's

***

avatar van Lavigne

Lavigne

laat ik die maar eens gaan kijken. heb niks te doen vanavond.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

leuke film heb me wel vermaakt...

***3.0***

avatar van N811

N811

Deze is wel erg flauw zeg. Heel af en toe heb ik wel stiekem gelachen. maar deze film is echt niet meer dan een 2,5 waard.

avatar van *kelly*

*kelly*

Vond dit best wel een goede film met zelfs een beetje actie. Prachtige acteerprestatie van vooral Eddie Griffin. Hij zorgde ervoor dat het geheel mooi en goed genoeg was om te kijken en misschien zelfs te herbekijken.

-------->3, 5*

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Niet een goede film, maar wel zwaar lachen man! Die Griffin is ook niet te geloven! Wat een figuur is dat.....

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Een paar leuke grappen meer niet. Ik kan er niet meer dan een 1,5 van maken. Ben ik vandaag nog goed gezind ook.

avatar van patvandod

patvandod

leuke film voor als je even niet na wilt denken en gewoon een film wilt kijken, meer niet.

2,5 sterren

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Beter dan Nothing To lose? Die vond ik namelijk erg leuk.

Deze film heb ik paar jaar terug gezien. Lijkt inderdaad op Nothing To Lose, maar minder grappig.

avatar van mrkos

mrkos

Leuke film! 3.5 sterren

avatar van DeCol

DeCol

Niet teveel lettend op de fouten en het chaotische verhaal is het een leuke film. Om die Freddy Tiffany heb ik wel een paar goed moeten lachen. Lijkt inderdaad wel op Nothing To Lose maar die is wel wat beter. Gewoon niet teveel van verwachten en lekker wegkijken.