Genre: Actie / Komedie
Geregisseerd door: George Gallo
Met onder meer: Orlando Jones, Eddie Griffin en Gary Grubbs
Gesproken taal: Engels en Spaans
Plot Double Take
"One big shot. One big mouth. The switch is on."
Daryl Chase, een bankier op Wall Street wordt verdacht van illegale praktijken, en vlucht terwijl op de hielen gezeten wordt door politie, CIA en FBI. Hij komt in contact met Freddy Tiffany, een "hustler" van de straat. Daryl en Freddy wisselen van identiteit om de politie te kunnen ontvluchten. Langzaam komt Daryl er achter dat er een samenzwering aan de gang is, waarbij hij niet weet wie hij nou kan vertrouwen en wie niet.
Daryl Chase
Shari
Agent Gradney
Agent Martinez
Jordy
Ik vond 'm een beetje op Nothing To Lose lijken, maar dan minder leuk. Dit komt vooral door het verhaal, dat is nogal onnozel en een rotzooitje. De momenten met Griffen en Jones leveren een paar zeer grappige scenes op. Vooral Jones, uit onder anderen Evolution, speelt erg leuk. Dit maakt de film nog een beetje goed. 2 en een halve ster.
dttom
nou hij staat niet bij je bioscoop en niet bij je video toch?? En het is geen oude
dttom
oh maar dat vind ik niet echt eerlijk je zou films doen die binnenkort uitkomen en ik doe toch ook niet A.I. want jij doet dat wel terwijl ik hem wel gezien heb jij probeert gewoon voor te liggen op de rest van ons
Jordy
als ik een film gezien heb zet ik 'm op de site, anders ben ik al weer vergeten wat ik er van vond tegen de tijd dat ie op video komt
films die ik nog niet gezien heb zet ik pas op de site als ze (bijna) in de bios/video komen
ik probeer niet voor te liggen, het is nou eenmaal mijn site... dus sja! als ik een film gezien heb zet ik 'm er op, zo simpel is het
dttom
Ja en ik dan bedoel hoe moet ik nou dan nog wel weten wat ik van A.I. en Cats&Dogs vond??
dttom
In het verhaal zaten idd erg veel fouten, maar ik heb nog wel gelachen en heb me niet echt verveeld.dus..
Haha. Uit de tijd dat er nog maar twee users op MM waren: Jordy en dttom.
dttom
Alleen al het gesprek tussen jordy en ik dat hier staat maakt deze film de moeite waard
Slechte film. Eddie Griffin zit normaal gesproken al vaak tegen de irritatiegrens aan, maar hier gaat hij er ruimschoots overheen.
Purmerend
Slechte film. En de borsten van die vrouw bij die boerderij zijn wel heel erg mislukt bij de operatie, de tepels zitten bijna in haar nek. En bij de klerenruil zijn de kleren wel erg op maat gemaakt. Terwijl de ene toch wat groter is dan de andere.
ThaMovieVoter
Sommige stukken waren nog wel enigzins humoristisch maar voor de rest een beetje goedkoop. Ik kon in het begin het hele verhaal niet volgen, zat er eigenlijk wel een verhaal in?
mvdw89
redelijke film , ik heb om het begin toch wel gelachen alleen het einde was natuurlijk te cliché voor woorden. 3*
alexis
wel een grappige film die soms een beetje verward overkomt maar toch met een leuk eind. grappige scène over de emoe's
***
kArIzMa_TuRk
leuke film heb me wel vermaakt...
***3.0***
N811
Deze is wel erg flauw zeg. Heel af en toe heb ik wel stiekem gelachen. maar deze film is echt niet meer dan een 2,5 waard.
*kelly*
Vond dit best wel een goede film met zelfs een beetje actie. Prachtige acteerprestatie van vooral Eddie Griffin. Hij zorgde ervoor dat het geheel mooi en goed genoeg was om te kijken en misschien zelfs te herbekijken.
-------->3, 5*
Leland Palmer
Niet een goede film, maar wel zwaar lachen man! Die Griffin is ook niet te geloven! Wat een figuur is dat.....
Ché Cliché
Een paar leuke grappen meer niet. Ik kan er niet meer dan een 1,5 van maken. Ben ik vandaag nog goed gezind ook.
patvandod
leuke film voor als je even niet na wilt denken en gewoon een film wilt kijken, meer niet.
2,5 sterren
brabusRUS
Beter dan Nothing To lose? Die vond ik namelijk erg leuk.
Deze film heb ik paar jaar terug gezien. Lijkt inderdaad op Nothing To Lose, maar minder grappig.
DeCol
Niet teveel lettend op de fouten en het chaotische verhaal is het een leuke film. Om die Freddy Tiffany heb ik wel een paar goed moeten lachen. Lijkt inderdaad wel op Nothing To Lose maar die is wel wat beter. Gewoon niet teveel van verwachten en lekker wegkijken.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

K-PAX