The Pursuit of Happyness (2006)
Geregisseerd door: Gabriele Muccino
Met onder meer: Will Smith, Jaden Smith en Thandiwe Newton
Gesproken taal: Engels en Kantonees
Releasedatum: 1 februari 2007
Bekijk via Netflix
Plot The Pursuit of Happyness
Christopher Gardner heeft problemen met zijn verkoopwerk en belandt met zijn zoontje op straat, nadat zijn vrouw hen heeft verlaten. Hij moet leven en zijn zoontje zien te verzorgen in de straten van San Francisco. Christopher blijft zoeken naar een baan totdat hij er eentje vindt bij een aandelenfirma. Het blijkt echter een onbetaalde stageplek met kans op een vaste baan. Het blijkt niet bepaald makkelijk je leven te verdelen tussen een aandelenfirma en een zwerversbestaan.
Chris Gardner
Mrs. Chu
stan
FillumGek
Offtopic:
Ik zie dat je hem vandaag heb toegevoegd. Zo zie ik dat er in deze dagen meerdere films worden toegevoegd. Maar iedere keer als ik iets wil toevoegen staat dat het de maand Juli niet in gebruik is. Waarom kunnen sommige dat wel?
Dit zijn films die in de foute toevoegingenlijst stonden en zijn verbeterd. Dat kan nog wel.
Doom
Mede door de sterke trailer ben ik erg geinteresseerd in deze nieuwe film van Will Smith.
Moviestar
Zeker een sterke en mooie trailer, deze wil ik zeker zien.
TheRisingSun
Heb de trailer nu ook gezien en het beviel me wel wat ik zag. Will Smith in een andere rol dan die we normaal van hem gewend zijn. Nu is geen komedies of blockbusters, maar een rol die uit het echte leven is gegrepen
Ben erg benieuwd!
dje-em
trailer gezien en het kan idd beide kanten op, het kan oscarmateriaal zijn maar voor hetzelfde geld is het pruts. Nou ja wel leuk dat het idd zijn zoontje is. Ik vond al dat hij enorm veel op Will leek.
raymon
de trailer is sterk, vooral vond ik Will smith voor wat ik heb gezien het goed doen in deze film.
Eazyfan
Ik wil deze film zeker zien, het verhaal ziet er erg goed uit en die trailer ook.
Franky_B
dit is echt een te gekke film, een mooi verhaal en Will Smith was heel goed en het was leuk om hem met zijn zoontje samen te zien in de film
joopsta
Dit is een top film. Will Smith op z'n best!! En erg aandoenlijk samen met zn zoontje. Meestal maakt Will actiefilms of comedies, maar hij heeft met deze film bewezen dat hij ook een zeer sterke drama acteur is. vier dik verdiende sterren!!!!
Spil
Net gekeken en ik moet zeggen: ik ben zwaar onder de indruk! Volgens mij was ik net zo blij als Will Smith zijn karakter omdat ik zooo ontzettend meeleefde met hem en zijn zoontje... Prachtig ook om de chemie tussen de twee hoofdrolspelers Smith en Smith Jr. te zien. Eens niet van die "gespeelde" dingen maar echte chemie tussen vader en zoon... Dikverdiende 4 sterren van mij op deze kerstavond!
Dacht dat het HappInes was...met een I
Ergens heb je gelijk, maar om de titel te begrijpen moet je de film zien...
Jordy
Niet erg slecht, maar vond het toch een klein beetje een zeikfilm, met de standaard pechvogel met tegenslagen, en de gebruikelijke "uplifting" boodschap er in. Kan hier geen voldoende voor geven: 2,5 *
Spil
Je kunt een verhaal wat gebaseerd is op waargebeurde dingen moeilijk een andere boodschap meegeven lijkt me...
Jordy
Lijkt me toch duidelijk dat al die "life is what you make it" en "don't let anyone ever tell you you can't do something"-crap er achteraf opgeplakt is. En al was dat niet zo, dan nog mag je dat wel als nadeel van een film noemen als het je irriteert, lijkt me.
fred hendriks
Heb de film gezien.
Een aandoenlijke film, verbazingwekkend om te zien hoeveel pech iemand kan hebben in zijn leven maar door doorzettings vermogen er toch komt.
Vader en zoon liefde straalt af van deze film.
Ga hem zien.
MissyNador
Een prachtige film!!
Echt een leuke film en soms scenes waar je een brok in je keel krijgt!! Ik raad iedereen aan deze film te gaan kijken!!
Daarom heb ik deze ook een 5.0 gegeven..
boes2000
Ik vond deze film fantastisch. Ontroerende film die zeer geloofwaardig gespeeld is. Dit is toch vaak een probleem met hoofdrollen voor kinderen. Wil Smith overtuigt mij helemaal. Dat had hij trouwens al gedaan met Hitch, maar nu eens echt geen komedie.
Hij staat in mijn lijstje met recente favorieten......5*
battleboy
Zeer mooie film. Een beetje langdradig maar verder helemaal top. Jaden Smith was super goed vond ik.
4* krijgt deze film
Geweldige rol van Will Smith over een leven vol tegenslag en pech, en wat je met doorzettings vermogen kan bereiken...

Netflix verwijdert binnenkort de film 'Pursuit of Happyness' met Will Smith

Dramafilm 'The Pursuit of Happyness' van Gabriele Muccino vanavond op Fox

Deze goed beoordeelde films verlaten deze maand nog het Netflix-aanbod

Films met meerdere acteurs uit dezelfde familie

Intouchables
Komedie / Drama, 2011