• 9.372.317 stemmen

My Bakery in Brooklyn (2016)

Komedie / Romantiek | 100 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Oorsprong: Spanje / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Gustavo Ron

Met onder meer: Aimee Teegarden, Linda Lavin en Ward Horton

Gesproken taal: Engels, Frans, Russisch en Spaans

Plot My Bakery in Brooklyn

"The sweet spot where anything goes"

Vivien en Chloe, twee nichtjes die in Brooklyn wonen, zijn onafscheidelijk sinds hun kindertijd. Wanneer hun tante Isabelle plotseling overlijdt komt hun vriendschap onder druk te staan. Hun tante laat een uitdagende erfenis achter, namelijk een authentieke bakkerij. Er ontstaat wrijving wanneer ze verschillende opvattingen hebben over hoe ze de bakkerij moeten runnen. Wanneer de bank de bakkerij om financiële redenen wil sluiten hebben ze geen keus om alle zeilen bij te zetten om het familiebedrijf te redden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Collins

Collins

Zoetige feelgood waarin voorspelbaarheid en berekenbaar toeval een grote rol spelen.

Met de vertrouwde romantische verwikkelingen, met de vertrouwde 'toevallige' ontmoetingen en met de vertrouwde setbackjes van de personages. Kortom, met alle elementen waarmee de feelgood-snaar op een goedkope manier flink wordt geraakt.

De humor die alle getoonde voorspelbare platheid moet temperen en die voor lucht en afleiding moet zorgen, bestaat uit belegen grapjes en belegen grappige situaties en faalt daardoor als middel om je even te kunnen onttrekken aan alle romantische ellende.

Ongetwijfeld een fijne film als je geen verwachtingen hebt of kinderlijke romantische ideëen koestert en zeker fijn als je hersenloos vermaak zoekt.

Met andere verwachtingen dan bovengenoemde, is niet-fijn een betere classificatie.

avatar van ikkegoemikke

ikkegoemikke

Ik heb geprobeerd om vol te houden, maar na drie kwartier heb ik het opgegeven. Flauw, clichématig en enorm zwak humoristisch materiaal.