Bottoms Up (2006)
Geregisseerd door: Erik MacArthur
Met onder meer: Jason Mewes, David Keith en Paris Hilton
Gesproken taal: Engels en Pools
Plot Bottoms Up
"Are you down for some Tinseltown partying?"
Owen Peadman is barman in Minnesota in het noodlijdende steakrestaurant van zijn vader. Als Owen mee kan doen aan een wedstrijd voor barmannen in Los Angeles en zo ook eens zijn (homoseksuele, maar dat weet zogenaamd niemand) oom Earl op kan zoeken, besluit hij te gaan. Dankzij partijdige juryleden wint hij de wedstrijd niet. Hij bedenkt echter een ander plan, waarin hij Lisa Mancini, een bekende actrice chanteert.
Owen Peadman
Penny Dhue
Nick
Anakin01
Wat een stom verhaal..
Word weer een commerciele tienerfilm, met aantrekking voor tieners omdat paris erin mee speelt..
Helemaal akkoord met Tun.. Deze film: NOT!
Angrod_Pallanén
Slap verhaal, en de tweede film met Paris in de hoofdrol dit jaar. Die meid krijgt nog eens een filmcarrière
Flipman
Wat ze ook proberen om dat mens aantrekkelijk te laten lijken...
...'t lukt ze niet!
Trouwens, de moeder van Vincent uit "The Godfather: Part III" heet Lucy Mancini. Is dit een verwijzing daarnaar?
luoqi
zij denkt dat ze kan zingen, en nu denkt ze dat ze nog eens kan acteren
whahahaha
FillumGek
Eigenlijk wil je haar niet kennen maar helaas kan je moeilijk om haar heen. Jij bent zo te zien één van de weinige gelukkige die haar niet blijkt te kennen. Houden zo!
lelici
Wat een bagger! Slaat echt helemaal nergens op, net zoals die sl*t.
ronney
Kan ze niet gewoon doorgaan waar ze goed in is? Gewoon feesten en geld uitgeven. Doe er nog geeneens moeite voor om de film te bekijken.
fritsy
Emieltjuh78
Slechte film
alleen leukste er van is dat Paris Hilton er in speelt.
pikas
Nog niet gekeken - hoe kan je dan oordelen ????
snakie
Wat een capsones wijf, laat ze eerst eens gewoon gaan werken, zonder dat ze daar iemand voor haar karretje hoeft te spannen.
Helaas heeft ze totaal geen talent, dus ook dat gaat niet meevallen.
Ik ga deze film zeker " niet " kijken.
god1
snap dat mensen zo oordelen ik heb hem gezien en ik kijk niet naar wie er in meespeelt maar naar de film zelf en ik moet zeggen hij is niet slecht wat maakt mij uit dat paris erinspeelt ik kijk film en oordeel niet over mensen
shar0n
dankje kus
daniel146
Ik vond dit wel een leuke film. Het verhaal zit ook
gewoon leuk in elkaar. En ik vond zelf Paris
Hilton aardig acteren.(acteren is ook werken
dus ze verdient zelf ook geld)
(Deze film gaat trouwens niet alleen over feesten)
ThaNick
Het is wel een leuke film, anders dan andere films. Meer in het genre van Kevin Smith, al heeft hij de film niet geregisseerd. Jason Mewes ook een keer in een redelijk serieuze rol. Paris Hilton acteerde redelijk.. ze heeft niet echt iets bijzonders laten zien, of wat dan ook, maar ben wel benieuwd naar haar volgende film(s).
Al bij al, gewoon een leuke film over iemand die geld nodig heeft, hiervoor "struggelt" en dit ook op het einde krijgt.
Niet te kritisch doen!
Trouwens, ik snap niet dat ze Paris met blond haar op de cover gooien, terwijl ze in de film een brunette speelt.
Jullie kunnen beter zoiets als poster gebruiken, al is dit een dvd cover.
Enne, ik weet zeker dat 90% van de mensen hier de film een laag cijfer hebben gegeven omdat zij erin speelt (en waarschijnlijk de film niet eens hebben gezien, enkel de naam).
Het is net als "mainstream" muziek, het is niet altijd even artistiek, maar je moet gewoon het type zijn om het te waarderen.
dirkmoras
Echt geweldige film, Geniaal Acteerwerk en gruwelijke cast, deze moet je gezien hebben zeker een aanrader, daarom die dikke 5* dik verdient
ik geef hem een 3.5 maar ik heb 5 gestemd
rara hoezo zou ik dat gedaan hebben
Omdat je gek bent?
dat ook ik hou er van om gek te zijn
matthijs_013
Ik sla deze over. Altijd leuk van die domme films af te kraken (en vooral Paris
), maar deze film lijkt me geeneens lichtelijk vermakelijk.
deStef
Dan denk je nog dat Paris niet kan acteren... Nou, die griet kan zich nog best inleven eigenlijk, maar die Jason Mewes was me toch een potje slecht, ratelde alles gewoon stoiceijns op zonder een klein beetje emotie, het was net een robot. Verder was de film absurd slecht, rare teksten (of dat was om die hele hollywood zooi een hak te zetten) en een warrig verhaal die eigenlijk te simpel is. Ik heb toch een paar keer goed kunnen lachen, want grappig was het wel soms. Verder zeg ik er niks over, ik zal 'm nooit meer zien. 1 *
nummervlinder
Hier zijn eigenlijk best wel veel 5* weggegeven... voor een film met Paris Hilton...

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

Thunderstruck
Familie, 2012

Who's Your Caddy?
Komedie, 2007
minnesotakleine stadfeestjefamehollywoodlos angeles, californiëstarlet acteur