• 9.374.123 stemmen

Geregisseerd door: Erik MacArthur

Met onder meer: Jason Mewes, David Keith en Paris Hilton

Gesproken taal: Engels en Pools

Plot Bottoms Up

"Are you down for some Tinseltown partying?"

Owen Peadman is barman in Minnesota in het noodlijdende steakrestaurant van zijn vader. Als Owen mee kan doen aan een wedstrijd voor barmannen in Los Angeles en zo ook eens zijn (homoseksuele, maar dat weet zogenaamd niemand) oom Earl op kan zoeken, besluit hij te gaan. Dankzij partijdige juryleden wint hij de wedstrijd niet. Hij bedenkt echter een ander plan, waarin hij Lisa Mancini, een bekende actrice chanteert.

avatar van Tun-89

Tun-89

Ja hoor, en dat word zeker de beste film van het jaar...

NOT

avatar van Anakin01

Anakin01

Wat een stom verhaal..

Word weer een commerciele tienerfilm, met aantrekking voor tieners omdat paris erin mee speelt..

Helemaal akkoord met Tun.. Deze film: NOT!

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Slap verhaal, en de tweede film met Paris in de hoofdrol dit jaar. Die meid krijgt nog eens een filmcarrière

avatar van Flipman

Flipman

Wat ze ook proberen om dat mens aantrekkelijk te laten lijken...

...'t lukt ze niet!

Trouwens, de moeder van Vincent uit "The Godfather: Part III" heet Lucy Mancini. Is dit een verwijzing daarnaar?

avatar van luoqi

luoqi

zij denkt dat ze kan zingen, en nu denkt ze dat ze nog eens kan acteren .

whahahaha

wie is zij?

moet ik haar kennen?

avatar van FillumGek

FillumGek

Eigenlijk wil je haar niet kennen maar helaas kan je moeilijk om haar heen. Jij bent zo te zien één van de weinige gelukkige die haar niet blijkt te kennen. Houden zo!

avatar van lelici

lelici

Wat een bagger! Slaat echt helemaal nergens op, net zoals die sl*t.

avatar van ronney

ronney

Kan ze niet gewoon doorgaan waar ze goed in is? Gewoon feesten en geld uitgeven. Doe er nog geeneens moeite voor om de film te bekijken.

avatar van fritsy

fritsy

ronney schreef:

en de mooiste van alles is dat de film daar nog over gaat ook nog!

Het ging hier wel erg veel over downloaden, allemaal verwijderd.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11908 berichten

Paris! Paris! Huren! Huren!

avatar van Emieltjuh78

Emieltjuh78

Slechte film

alleen leukste er van is dat Paris Hilton er in speelt.

avatar van pikas

pikas

ronney schreef:

Nog niet gekeken - hoe kan je dan oordelen ????

avatar van snakie

snakie

Wat een capsones wijf, laat ze eerst eens gewoon gaan werken, zonder dat ze daar iemand voor haar karretje hoeft te spannen.

Helaas heeft ze totaal geen talent, dus ook dat gaat niet meevallen.

Ik ga deze film zeker " niet " kijken.

avatar van god1

god1

snap dat mensen zo oordelen ik heb hem gezien en ik kijk niet naar wie er in meespeelt maar naar de film zelf en ik moet zeggen hij is niet slecht wat maakt mij uit dat paris erinspeelt ik kijk film en oordeel niet over mensen

avatar van shar0n

shar0n

god1 schreef:

jij hebt hem gezien heb je dan ook de nederlandse ondertiteling zo ja waar staat die

dankje kus

daniel146

Ik vond dit wel een leuke film. Het verhaal zit ook

gewoon leuk in elkaar. En ik vond zelf Paris

Hilton aardig acteren.(acteren is ook werken

dus ze verdient zelf ook geld)

(Deze film gaat trouwens niet alleen over feesten)

avatar van ThaNick

ThaNick

Het is wel een leuke film, anders dan andere films. Meer in het genre van Kevin Smith, al heeft hij de film niet geregisseerd. Jason Mewes ook een keer in een redelijk serieuze rol. Paris Hilton acteerde redelijk.. ze heeft niet echt iets bijzonders laten zien, of wat dan ook, maar ben wel benieuwd naar haar volgende film(s).

Al bij al, gewoon een leuke film over iemand die geld nodig heeft, hiervoor "struggelt" en dit ook op het einde krijgt.

Niet te kritisch doen!

Trouwens, ik snap niet dat ze Paris met blond haar op de cover gooien, terwijl ze in de film een brunette speelt.
Jullie kunnen beter zoiets als poster gebruiken, al is dit een dvd cover.

Enne, ik weet zeker dat 90% van de mensen hier de film een laag cijfer hebben gegeven omdat zij erin speelt (en waarschijnlijk de film niet eens hebben gezien, enkel de naam).

Het is net als "mainstream" muziek, het is niet altijd even artistiek, maar je moet gewoon het type zijn om het te waarderen.

avatar van dirkmoras

dirkmoras

Echt geweldige film, Geniaal Acteerwerk en gruwelijke cast, deze moet je gezien hebben zeker een aanrader, daarom die dikke 5* dik verdient

ik geef hem een 3.5 maar ik heb 5 gestemd

rara hoezo zou ik dat gedaan hebben

avatar van TimD

TimD

Omdat je gek bent?

TimD schreef:

Omdat je gek bent?

dat ook ik hou er van om gek te zijn

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Ik sla deze over. Altijd leuk van die domme films af te kraken (en vooral Paris ), maar deze film lijkt me geeneens lichtelijk vermakelijk.

avatar van deStef

deStef

Dan denk je nog dat Paris niet kan acteren... Nou, die griet kan zich nog best inleven eigenlijk, maar die Jason Mewes was me toch een potje slecht, ratelde alles gewoon stoiceijns op zonder een klein beetje emotie, het was net een robot. Verder was de film absurd slecht, rare teksten (of dat was om die hele hollywood zooi een hak te zetten) en een warrig verhaal die eigenlijk te simpel is. Ik heb toch een paar keer goed kunnen lachen, want grappig was het wel soms. Verder zeg ik er niks over, ik zal 'm nooit meer zien. 1 *

avatar van handa3

handa3

Is deze te koop in Nederland of Belgie??

avatar van nummervlinder

nummervlinder

Hier zijn eigenlijk best wel veel 5* weggegeven... voor een film met Paris Hilton...

avatar van angelakian

angelakian

Saai, voorspelbaar soms grappig maar that's all

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana