Genre: Drama / Familie
Australië / Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten
Geregisseerd door: Rod Hardy
Met onder meer: Teresa Palmer, Daniel Radcliffe en James Fraser
Plot December Boys
"After that summer nothing would be the same."
Vier weeskinderen verlaten tijdelijk het weeshuis om op vakantie te gaan naar de kust. Daar vernemen ze dat een echtpaar dat bij het strand woont er over denkt om een weeskind te adopteren. Een onderlinge spanning en strijd tussen de jongens ontstaat, omdat ze uitgekozen willen worden om deel uit te maken van het gezin.
Maps
Teresa
Narrator / Adult Misty
Mrs. McAnsh
stan
Nieuwe film met Daniel Radcliffe, ik hoop dat hij ook wat anders kan dan Harry Potter.
Angrod_Pallanén
Het verhaal doet nogal dramatisch aan, maar zou Radcliffe prima zonder HP kunnen zien. Hij staat alleen niet tussen die andere drie kleintjes.
Ms. H.
Hmmz... weet niet wat ik van die film moet denken.
Ik denk inderdaad ook dat velen hem blijven zien als Harry Potter.
En wat er ook al gezegd was, op dat plaatje tussen die ukkies staat het ook niet zo..
We zullen zien..
Hilarious
Ziet er wel leuk uit. Daniel ziet er wel grappig uit tussen die 3 kleintjes. En ik denk ook dat Harry Potter hem nog heel lang zal achtervolgen maar ik zal hem in andere films niet als Harry Potter bekijken maar gewoon als Daniel Radcliffe, een goeie acteur.
Lola3
Ik hoop dat Daniel niet flopt, en zo wordt omschreven als een acteur die maar een personage kan spelen (Harry potter)
Sutherland
Ja, zoiets als Roger Moore...
Zou zonde zijn, want deze film lijkt me wel de moeite waard. Ik ben benieuwd!
sjar02
Ik heb nog niks gehoord over deze film, wanneer komt 'ie uit? Lijkt me leuk.
Heleentje
Dit wordt een superfilm!!! Hij wil eens iets anders laten zien, want hij kan veeeeeeel meer dan alleen Harry Potter spelen, hoor
Hij is een superacteur, en ik weet zeker dat deze film grappig wordt.
Esteban
TRAILER : http://www.apple.com/trailers/warner_independent_pictures/decemberboys/
Op dit moment geloof ik nog niet echt in Daniel Radcliffe, want zelfs als Harry Potter komen zijn talenten maar zwakjes naar voren. Een beetje een one-face, vrees ik. Hij is bijvoorbeeld lang geen Rupert Grint, de 'man' die verdomd goed weet wat komische timing is eigenlijk wel een upcoming talent mag genoemd worden. (Driving Lessons)
nightbreed
Wauw, prachtig en origineel verhaal.
Alweer een 'must see' film voor mij erbij
LuCos
HAHA! Dus je vind Rupert goed acteren met telkens dezelfde gezichten in elke shot waarin hij naar voren kom? Oke ,Driving Lessons heb ik nog niet gezien, maar wel trailers daarvan.
Nja, ik moet zeggen dat Daniel welke goeie rollen aanpakt, ook zo'n naaktrol ofzo op theater, ik ben dus eigenlijk meer een Daniel kijker dan Rupert kijker..
Maar Teresa Palmer zit in deze film en zij maakt het hoe dan ook goed, ik bedoel ze is toch om te smullen?:P
Raffael77
Schitterende film met een boodschap erin. Beter kun je niet treffen.
Alle jongens doen het goed met acteren.
Het is volgens mij ook nog een waargebeurd verhaal maar weet het niet zeker.
K.A.N. de Laar
Moore heeft er eigenlijk twee; zowel The Saint als Bond.
voor mij blijft hij Ivanhoe!
Norma Jean
Mooie film. De jongens spelen hun rol prima. Radcliffe valt in eerste instantie wat uit de toon als 'oudere' jongen tussen de andere 3, maar naarmate de film vordert wordt duidelijk dat dat expres is gedaan (althans, dat is mijn indruk). Mooie natuurbeelden ook.
christophel
kinderfilm?? ik vond de inhoud niet bijzonder maar voor de spelers ***3
too-sweet
Aardige film,met boodschap.Echter wel wat voorspelbaar.
Maar mooie beelden en redelijk acteerwerk.
3.5 *
.Fee.
Het acteerwerk was slecht. Echt slecht. Vooral het jongste jongetje en Daniel Radcliffe.
Sowieso ben ik geen fan van hem. Hij trekt een raar gezicht, beweegt raar en acteert overdreven.
Het verhaal was te afgezaagd, had mooier gekunt.
Ook jammer van het te korte deel met Teresa Palmer. ZIj had misschien heel wat goed kunnen maken aan deze film.
Maar helaas.
2 punten. Voor de andere twee jongetjes, Teresa Palmer, voor de muziek en voor de prachtige natuurbeelden.
Sutherland
Aardig filmpje, niet veel bijzonders. Verhaal is wel leuk, mooi geschoten, acteerwerk kon beter.
coldheaven
Het concept van deze film lijkt me erg interessant en origineel, maar ik lees hieronder dat het acteerwerk van de acteurs nogal te wensen overlaat?

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

City Island
Komedie / Drama, 2009