Genre: Komedie / Actie
Geregisseerd door: Les Mayfield
Met onder meer: Cedric the Entertainer, Lucy Liu en Nicollette Sheridan
Plot Code Name: The Cleaner
"In a dirty world, he's our only hope."
Jake is een congierge die vanwege geheugenverlies denkt dat hij iemand anders is. Een mysterieuze femme fatale maakt hier dankbaar gebruik van door hem te laten geloven dat hij een undercover agent is. Ze stuurt hem achter wapensmokkelaars aan, waarbij zowel de CIA als de FBI betrokken blijkt. De mysterieuze vrouw blijkt kwade bedoelingen te hebben, terwijl een collega agente verliefd op hem wordt. Hij moet zijn hoofd koel houden bij deze knappe vrouwen terwijl hij met een levensgevaarlijke missie bezig is.
Jake Rodgers
Doctor Soames
Charlie
Mc
- 2092 stemmen
The Man kon mij echt niet boeien, Lucy Liu heeft het wel in zich wat van een film te maken, maar dan moet Mayfield wel meewerken.
raymon
ik heb net de trailer gezien en lijkt me best een leuke komedie, nederlanders worden er ook lekker belachelijk gemaakt! altijd leuk.
as
Liberalia
Hilarische flm, aanrader voor mensen die van lachen houden! ( Thx american friends for bringing me this movie)
ryanmakhanlal
heb hem net gezien, heeeel flauw maar erg hard gelachen!!!!
ik had er toch meer van verwacht. Een goede cast, maar qua film matig tot slecht!
ryanmakhanlal
En een matige tot slechte film geef je 5 sterren? zozo...
haha verkeerd sorry..ik geef hem 2 sterren. En dat vind ik al hoog genoeg!
god1
haha verkeerd sorry..ik geef hem 2 sterren. En dat vind ik al hoog genoeg!
tja je hebt er ook die kunnen nergens om lachen
ik heb hem gekeken en vind hem een 4 waard
was een genot en heb lekker kunnen lachen ermee
MrFunky
ik moet zeggen, ik heb me erg vermaakt..niet teveel bij nadenken, gewoon lachen..
en ik hou t ook op 4 sterren, t acteerwerk was goed verzorgd, net als de verhaallijn..
tja je hebt er ook die kunnen nergens om lachen
ik heb hem gekeken en vind hem een 4 waard
was een genot en heb lekker kunnen lachen ermee
Tja.. ik vond het niet erg hilarish maarja...iedereen zijn eigen smaak he..
Cheeky88
toppertje
niets op aan te merken
wel om te lachen vooral in die lift met die oma
kleez
gisteravond gezien
deze film zou ik wel aanraden!! Leuke film, beetje domme humor
af en toe
!!
3,5* zeker
Raffael77
leuke film met grappige humor. Cedric is weer leuk zoals altijd
bartjuh_18
films is mij beetje tegengevallen paar leuke stukjes maar niet echt een goede lachfilm... mensen die 5 sterren geven vind ik een beetje teveel van het goede.. heb deze gezien vanwege de hoge rating maar het viel mij best tegen. 2.5 sterren
Stevo
Viel mij ook behoorlijk tegen. De film is niet echt grappig en qua acteren was het ook geen hoogstaand product. Jammer.
chupaa
Leuke films
grappige humor hier en daar
ik vond hem zeer goed
fritsy
Leuke film alleen jammer dat cedric net zo komisch is als Chris Farley was.
McSmokey
Haha ik hou wel van een avondje lachen! Maar af en toe is het toch irritant dat hij maar blijft zeggen dat hij een geheim agent is. Maar voor een avondje goede humor toch 3.5*
anne J
Wat een... Enorme... Slechte... film!
1 of 2 grapjes erin waren leuk, maar ook niet meer. Slecht en simpel verhaaltje, simpele uitwerking. Omg, wat afschuwelijk. Hier heb ik dus anderhalf uur aan verpest... Maar ja, so be it.
Ik zat eerst te twijfelen voor een 2*, maar nee.. Te slecht daarvoor eigenlijk.
Edu
Redelijk grappige film en ook nog boeiend, ik heb me zeker niet verveeld. En er werd ook redelijk goed reacteerd. Ik had er zelf minder van verwacht, omdat actie en humor vaak niet echt samen gaan. 4,0 ster.

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Big Stan
Komedie, 2007

Babe
Familie / Komedie, 1995
vechtsportengeheugenverliesgeheim agentinterraciale relatieamnesiac fbi agent