• 9.371.913 stemmen

Geregisseerd door: Lewis Seiler

Met onder meer: Vivian Blaine, Dennis O'Keefe en Perry Como

Plot Doll Face

"6 NEW SWEET SONG HITS!"

Mary Elizabeth Carroll is als nachtclub-koningin bekend onder de naam 'Doll Face'. Wanneer zij auditie doet voor een reguliere theatershow op Broadway, wordt zij, op grond van haar twijfelachtige achtergrond, afgewezen. Haar manager, Mike Hannegan, bedenkt dat zij niet per se hoeft te kiezen, maar dat het ook beide - de nachtclub én Broadway - zou kunnen zijn. Hij huurt een broodschrijver in die de autobiografie van 'Doll Face' moet schrijven, opdat zij genoeg publiciteit krijgt om voor Broadway een aantrekkelijke kandidate te zijn.

Mary Elizabeth 'Doll Face' Carroll

Michael Francis 'Mike' Hannegan

Nicky Ricci

Frankie Porter

Frederick Manly Gerard (as Michael Dunne)

Flo Hartman

Stage Manager

avatar van Dk2008

Dk2008

Slechte film, alleen een jonge Perry Como met Vivian Blaine die Hubba Hubba zingen is leuk.

avatar van Dk2008

Dk2008

Blijft een matige film. Het lijkt me een B-musicalfilm, over het opzetten van een theatershow. Maar misschien is het meer een excuus om Perry Como wat van zijn liedjes te laten zingen. Was toen een heel bekende crooner en vele jaren later nog, net als o.a. Bing en Frank. Hij zingt het Dig you later,a hubba-hubba-hubba met Martha Stewart. Maar Vivian Blaine zingt ook, dat deed ze in meer films. Als zangeres is ze me niet erg bekend, en het lijkt me toch meer een filmster. Hetzelfde geldt voor Stewart. Carmen Miranda speelt ook een rolletje en mag richting het eind nog een liedje zingen (er is een ander liedje uitgehaald lees ik bij IMDb). Niet bijster interessante film, maar saai en er zijn volgens mij tientallen van dit soort gemaakt. 2.0