Down to Earth (2001)
Geregisseerd door: Chris Weitz en Paul Weitz
Met onder meer: Chris Rock, Regina King en Chazz Palminteri
Releasedatum: 16 augustus 2001
Plot Down to Earth
Lance Burton, een komiek zonder al teveel succes, wordt na een verkeersongeluk per ongeluk naar de hemel overgeplaatst. De fout wordt aan de hemelpoort hersteld: terugkeren in z'n eigen lichaam is onmogelijk, maar hij kan wel het lichaam overnemen van een rijke, blanke man. Dit zorgt voor de nodige komische verwikkelingen.
Lance Barton
Wanda
Phil Quon
Apollo M.C.
Etienne U
Had deze effe gedowncheckd! film is opzich wel grappig. Niet echt nieuw in zijn soort want er zijn er al meerdere van. het verhaal valt dus tegen. Chris daarin tegen is natuurlijk weer de BIG joker. Altijd lache om die gast te zien. Je moet natuurlijk wel van zijn humor houdenwant anders zou je zeker niets aan deze film vinden. 3 sterren
geronimo
- 1955 berichten
Zag 'm in 't vliegtuig. Vond 'm wel vermakelijk, ja. Maar ja, als je 13 uur moet zitten, is elke afleiding welkom. Hoef 'm geen tweede keer te zien.
Jordy
Het verhaal stelt niks voor, en is al 30x veel beter gedaan. De film moet het dus van de grappen van (vooral) Chris Rock hebben, en daar zijn er veel te weinig van om het interessant te houden. Ik vond het erg jammer dat je, als Rock een oude blanke vent moet zijn, gewoon het lichaam van Chris Rock ziet. De momenten dat je wél die blanke gast uit z'n dak ziet gaan op rapmuziek, zijn het grappigst van de hele film. Ik hou het op 2 sterren, matig.
Hitman
Ik vond het op zich een vermakelijke film, maar het verhaal stelt niet zo gek veel voor. Ik geef hem toch nog 3 sterren....
jay-s-
Mensen deze film is echt heel slecht. Ik heb echt geen moment gelachen omdeze film. Het leukste stukje tijdens de film was het vastlopen van de film halverwege in de bios... Dit zegt genoeg. Toch??? enne die Chris Rock SUCKS zwaar..!!!
wackyboy
Chris Rock moet gewoon weer standup comedy gaan doen, dat is wat ie het beste kan.
Chainsaw
De film was op sommige momenten inderdaad wel grappig, maar was al met al te matig en te standaard. Chris Rock laat in deze film niet echt zien dat hij goed kan acteren en kan op sommige momenten een beetje irritant worden. Maar de film is zeker niet slecht ...
fathi ovz
ik heb gehoord dat deze film egt lachen was ben hem nu aan het downloaden eerst zien dan pas er een mening voor geven maar ze zeggen dat ie wel leuk is ZAL WEL
Ravenheer
Chris Rock komt niet echt goed uit zijn voegen, al waren sommige grappen wel om te lachen. Het liefdesverhaal is zeer ongeloofwaardig en voorspelbaar. Chris Rock heeft nog een zeer lange weg te gaan voordat hij op het voetstuk van Eddie Murphy of Jim Carrey mag plaatsnemen.
Deed me denken aan die reclame.... McD toch?
Dan de film, niet al te goed. Niet echt grappig, wel veel feel good momenten. 2,5*
lizard
leuke film.
Vooral dat stuk als hij met bmx mee gaat zingen.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11904 berichten
Als re-make van Heaven to Earth erg slecht, als film opzichzelf staand best grappig. Chris Rock is best leuk ('Tiger Woods yeah!'), maar soms had ik het idee dat ik naar een filmversie van Saturday Night Live zat te kijken. Niet origineel, (Kras!) wel leuk om naar te kijken. 3*
Respekked
momenten( 2 of 3) dat die blanke vent te zien is en de stem van Chris Rock zijn grappig. De rest is echt bagger. Had Rock altijd wel redelijk zitten, maar valt me hier vies tegen
film_kaza
het begin van de film is wel leuk, maar ik snapte niks van het einde.
D-ark
Licht tegenvallende film. Na American Pie keek ik hier echt naar uit. Net wat minder als ik gedacht had. Maar toch een leuke en spontane komedie met een redelijke rock.
miepke
ik vond het wel een leuke komedie, maar niet om vaak te zien. Ben nooit zo'n fan van chris rock geweest, en hier vond ik van hem ook niet zoveel aan. Maar de film op zich is wel redelijk
Rik^
Ik vond t een heerlijke Chris Rock. Tiger Woods, Tiger, Tiger Woods yall
hahaha.
Verhaal is bekent maar dat kijkt wel lkkr weg. Dit is niet een film om echt bij weg te zakken, maar daar is Chris Rock ook niet echt de perfecte figuur voor. Kortom: Geschikt voor een avondje 'niet-nadenken-en-toch-lekker-lachen'.
Marcellos
Nja vond het super film..
Leuk bedacht
Geen andere woorden voor
Mja Niet beste die ik heb gezien maar hij was wel leuk
*4,0
bvonk
Kleine leuke mommenten maar verhaal is niet boeiend genoeg en daardoor wordt het een beetje saaie film.
2.5
Pvt. Sanders
Super geinig maar toch wel een redelijk standaard scenario helaas..
* 2.5
Fangs (crew films)
De momenten dat je die blanke gast uit z'n dak ziet gaan op rapmuziek, zijn het grappigst van de hele film.
Inderdaad! Voor de rest stelt het niet veel voor. > 2.5*

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song