Genre: Misdaad / Actie
Speelduur: 134 minuten / 140 minuten (unrated director's edition)
Verenigde Staten / Duitsland / Paraguay / Uruguay
Geregisseerd door: Michael Mann
Met onder meer: Colin Farrell, Jamie Foxx en Gong Li
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 17 augustus 2006
Plot Miami Vice
"No Law. No Rules. No Order."
Miami Vice detectives Sonny Crockett en Ricardo Tubbs krijgen de opdracht undercover te gaan, om drie aan elkaar gerelateerde moorden op te lossen. Hiervoor moeten zij zich voordoen als drugtransporteurs, die zendingen Zuid-Florida binnenloodsen. Sonny krijgt bovendien een affaire met Isabella, de vrouw van één van de drugsdealers.
- Trailer (YouTube)
- Game (GamesMeter)
- Miami Vice (MusicMeter)
Det. James 'Sonny' Crockett
Lt. Martin Castillo
Det. Gina Calabrese
Alonzo Stevens
Cipriani
Untouchables: Capone Rising, komt toch ook in 2006 terwijl ze nog niet aan het filmen zijn...
Nogmaals: wie zegt dat deze film ook dit jaar uitkomt? IMDB kan zoveel zeggen. De film zal er wel komen, maar niet dit jaar (IMDB vermeldt nog helemaal niets; de film staat al bijna 2 1/2 jaar op Announced...)
Niet zomaar alles geloven wat er op een site staat...
Cipriani
Nee, dat kan zo zijn. mar dat ene van dat bewijs dat ze aan het moeten filmen zijn slaat nergens op.. er zijn wel meerdere films die in 2006 uitkomen, terwijl ze nog niet aan et filmen zijn.
mikey
De filmomschrijving hieroboven klinkt in ieder geval erg old skool!
markie1978
Ik ben ook een goede fan van Micheal Mann, maar ben bang dat de nieuwe Sonny en Ricardo niet kunnen tippen aan Don Johnson en Philip Micheal Thomas, ook ben ik benieuwd naar de rol van Castillo, die vond ik in de serrie geweldig.
Ben ook benieuwd hoe de muziek is, de muziek van de serrie van Jan Hammer en Phil Collins waren in de tijd van de serie erg cool, ik ben daarom benieuwd of dat er weer nieuwe goede film muziek bij deze productie zit.
streeter
serie was Crockett & Tubbs - nu is het Tubbs & Crockett, als ik naar de poster, billing en plot beschrijving op de officiele site kijk.
Zal Crockett nog een krokodil hebben?
neo
Van mij mag Ate de Jong, die al eens een aflevering van de serie regisseerde, dit wel van Mann overnemen. Niet dat dat zal gebeuren na dat eenmalige avontuur.. Maar een leuke gedachte vind ik het wel
Hi-Tek
Tja wat kan ik er over zeggen ...
De serie was in iedergeval wel geweldig en ik hoop dan ook dat dit zeker zo goed wordt.
Zeker met acteurs als Collin Farrell en Jamie Foxx, dat heeft hij wel bewezen met films als Collateral en Ray.
Ik denk inderdaat dat het de jaren '80 sfeer zal missen, maar als ik lees dat de muziek door RZA wordt verzorgt dan heb ik daar wel de vertrouwen in.
De trailer vind ik eigenlijk wel tegenvallen en vooral de speedboot scene, het zal wel weer zo'n standaart achtervolgings scene worden.
Tot slot Michael Mann achter deze film is dan weer positief en ik heb hier en daar twijfels maar ik ben er zeker benieuwd naar.
Hi-Tek
Farrell lijkt net George Clooney op die poster of ligt dat aan mij?
haha tjaa hij heeft inderdaad iets weg van George Clooney
hollywood
haha tjaa hij heeft inderdaad iets weg van George Clooney
???? George Clooney!!!??...ziet meteen dat het Colin Farrell is.....
SmuttWars
Miami Vice IS jaren 80 en er is maar één manier om een Miami Vice film te schieten en dat is jaren 80 style!
JoeCabot
Mwa misschien wel. Van mij mag Miami Vice meegaan met z'n tijd hoor.
Captain Pervert
Ik ben die hard Miami Vice fan en heb hier gemengde gevoelens bij, als de film niet 80's is zal ik toch even moeten slikken.Maar ik vertrouw Mann wel, ben ook blij dat hij achter het project zit.
Gave poster trouwens.
Angrod_Pallanén
De poster spreekt me aan, hoewel ik de serie nooit heb gezien. Het verhaal lijkt me wel doorsnee en doet me een beetje denken aan Bad Boys. Maar we zullen zien...
Moeilijke klus voor Farrell, Donnie Johnson vervangen
, dat kan nooit goed gaan.
Het verhaal lijkt me wel doorsnee en doet me een beetje denken aan Bad Boys.
Mc
- 2092 stemmen

mikey
Ik vind bad boys toch wel iets anders, meer een odd-couple film. Een nog veel ouder concept...
code9
Gave poster trouwens.
Ik ook. Miami Vice is mijn all-time-favorite TV-show. Hopelijk houdt Mann tenminste wel de stijl van de originele serie intact, want de orginele Sonny Crockett, Ricardo Tubbs en Castillo zijn natuurlijk nooit te vervangen.
Klaarblijkelijk zijn Johnson en Thomas te oud bevonden om terug te keren op het witte doek. Toch wel jammer, ik was benieuwd wat voor soort film dat zou hebben opgeleverd.
D-ark
ik heb het echt niet met de serie dus bij mij moeten ze met een erg coole en goede film komen om mij te overtuigen.
Dus ik ben hierr echt niet blij mee
Ribera
Dit lijkt me wel wat. De serie was vet en Miami vind ik altijd wel cool. Ik hoop dat hij het niveau van Heat gaat halen.
feanaro surion
Nu ook de Trailer gezien en heb gewoon erg veel vertrouwen en zin in dit project. Mann is een uitstekende regisseur en Farrel en Fox zien er übercool uit.
Ribera
Iedereen zit toch te zeuren van dat de trailer een standaard schietfilmpje weergeeft. Je ziet duidelijk dat dat niet het geval is, aangezien het een bepaalde stijl heeft (de locaties, kleding, voertuigen) etc.
Als dit idd een trailer was van een standaard schietfilmpje (wat iig NOOIT het geval is bij Michael Mann), dan zou de trailer er toch heel wat minder interresant lijken.
In de trailer zit er voor mijn ogen het perfecte Miami-achtige sfeer in. Mja, dit is pas de trailer, we zullen moeten wachten tot augustus...

'GTA 6'-trailer maakt de tongen los: kijk deze films in aanloop naar de uitgestelde release

Deze titels verschijnen aankomende maand op Netflix

Pink Floyd: Live at Pompeii
Documentaire / Muziek, 1972