• 9.373.705 stemmen

Met onder meer: Yilmaz Erdogan, Ebru Akel en Tolga Çevik

Gesproken taal: Turks

Releasedatum: 22 december 2005

Plot Organize Isler

Asim Noyan houdt zich in Istanbul bezig met autodiefstal en oplichting. Het nieuwste lid van zijn criminele bende is de depressieve komiek Samet. Asim verdient voornamelijk geld door luxe gestolen auto's goedkoop aan de man te brengen via krantenadvertenties. Tegelijkertijd leidt de intellectuele familie Ocak in een heel ander bestaan. Dochter Umut is afgestudeerd in Engelse filosofie, maar heeft geen werk. Haar vader heeft geen succes met zijn sociologische boeken en haar moeder is een bescheiden docente in de scheikunde. Ze hebben dus niet veel geld om een auto voor Umut te kopen, en zo kruisen hun wegen met die van Asim Noyan en zijn bende.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Superman Samet

Nazlı Noyan

Üzeyir Kavak

avatar van Anatolia

Anatolia

Yilmaz Erdogan en Cem Yilmaz (lijkt me een leuke rol die hij heeft) ontmoeten elkaar opnieuw.

Groots aangepakt, zo blijkt uit de trailer. Misschien zelfs iets té groot?

Meer info en trailer (ondertiteld): Multitone.

avatar van Suspiria

Suspiria

Leuke originele film met veel amusante momenten

avatar van DOA

DOA

ben gisteren naar de bios geweest. De film was mijn gel;d wel waard denk ik. Ik vond het een leuke film vooral de sfeer vond ik erg goed. Cem Yilmaz had wel een kleine rol maarjah, het was een leuke kleine rol. Yilmaz Erdogan stelt niet teleur en de rest van de crew trouwens ook niet. Een aanradar.

avatar van Wick-eD

Wick-eD

Eigenlijk moet ik een 0,5 geven om het belachelijk hoge gemiddelde van 4,28 sterren naar beneden te halen (dit had mij immers nét overgehaald om de film te bekijken), maar daar zou ik de film tekort mee doen. Ik heb gemerkt dat ik meer gecharmeerd ben van de Turkse vrouwen dan van de Turkse humor, misschien moet dat laatste nog komen. Al beloven de trailers die ik voor de hoofdfilm zag van de Turkse films die nog uit moeten komen helaas niet veel goeds. Organize Isler is een film die je beter kan kijken als je de rest van de films die draait al gezien hebt, of als je gewoon van Turkse films houdt. Ik kom niet verder dan 2,5*

avatar van BATTAL

BATTAL

Aanrader! Mooi opgenomen, goed uitgewerkt, grappige details, zeker de moeite waard (Özgü Namal.. zucht

avatar van lazovic

lazovic

ja ik vond het een mooie film die met veel mooie stukken en ik vond in het film beste karakter Yilmaz Erdogan spelen

avatar van Alper

Alper

Een matige film. Goed om 1 keer te bekijken. +++

avatar van The Soldier

The Soldier

Tip: Als je niet de Turkse humor begrijpt niet gaan en trouwens ondertitelings bij turkse humor films is altijd een drama

avatar van Kate Winslet

Kate Winslet

Het was wel een leuke film en niet alles was grappig ,maar was toch een beetje zielig en leuk ik geef h,m dikke 4 *

avatar van sevo

sevo

Ik vond de film ,ondanks de goede prestaties van de acteurs niet zo geslaagd. de humor was een beetje vreemd, maar ik vond het wel fijn dat het over de maatschappelijke problemen ging. Wel spijtig dat Basak Köklükaya geen grote rol had. Zij is een geweldige actrice!!!!!

avatar van kMal

kMal

De ondertitelingen bij films gemaakt door mijn landgenoten, zijn inderdaad niet te verdragen.. De vertalingen zijn vaak te letterlijk waardoor er veel humor verloren gaat. Deze film was prachtig om te zien en te beleven.. De nacht van Istanbul.. de lichten van onze eeuwige stad, maken een hoop goed.. Vergeet je problemen. Deze film krijgt een 4 van mij!

avatar van TornadoEF5

TornadoEF5