• 9.374.701 stemmen

Genre: Actie / Thriller

Geregisseerd door: Daniel Grodnik

Met onder meer: Dedee Pfeiffer, Randall Batinkoff en Danny Woodburn

Plot Blue Demon

Dr. Marla en Nathan Collins zijn experts op het gebied van haaien. Ze werken aan een project om de kust te beschermen door middel van deze dieren. Wanneer hun project wordt gesaboteerd ontsnapt een reusachtige witte haai in de Amerikaanse wateren. Deze draagt een bom bij zich en is op weg naar de Golden Gate Bridge om deze op te blazen.

avatar van Ajacied16

Ajacied16

Wat een ongelofelijk slechte film zeg. Het is dat ik gewoonweg niet kan slapen, maar anders had ik deze film nooit af kunnen kijken. Ergens vind ik het idee nog wel geinig (de gemuteerde haaien, niet de 'kaping' hiervan), maar het was zo slecht. Het acteerwerk sloeg nergens op, de actie heb ik niet kunnen ontdekken en van spanning was er ook geen sprake. En dan werd er ook nog eens geprobeerd om er een romantische plotje in te stoppen. Deze komt echt helemaal onderaan..

avatar van Duke Nukem

Duke Nukem

• 1985 stemmen

Wat grappig, een dwerg als baas die met zijn hoofd maar net boven de spreekstoel uitsteekt... not!

Deze film doet me betreuren dat we geen 0,0 score kunnen geven.

Drs. DAJA schreef:

Ook vooral knap dat haaien in deze film wanneer het er op aankomt stapvoets gaan zwemmen...

avatar van Shadowed

Shadowed

Reguliere haaienfilm waarin matige computereffecten en volkomen oninteressante personages de boventoon voeren. Het positieve is dat het acteerwerk per definitie niet heel onaardig is, maar het scenario voorziet ze amper van een eigen persoonlijkheid en het verhaal slaat volkomen nergens op. Nu is een goed doordachte inhoud nooit echt wat een film als deze compleet maakt, waardoor alle geforceerde pogingen om dat toch voor elkaar gebokst te krijgen falen. Blue Demon zorgt voor vermakelijke scenes eenmaal figuranten door haaien worden aangevallen, vooral omdat deze scenes uitermate knullig in elkaar zitten. Ik heb deze beesten echt nog nooit zo langzaam zien bewegen, maar het levert in ieder geval onbedoeld vermaak op en dat maakt een film als deze een stuk draaglijker.