• 9.370.314 stemmen

Geregisseerd door: Manuel Caño

Met onder meer: Aldo Sambrell, Eva León en Fernando Sancho

Gesproken taal: Spaans

Plot Vudú Sangriento

"This dude means business, so watch out when your nerves start to shatter!"

Een oude mummie wordt tot leven gewekt op een luxueus dinertje van enkele Egyptische rijkelui. Toevallig is de reïncarnatie van de liefde van de mummie ook op het diner aanwezig, maar deze wil niks met de mummie te maken hebben...

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Wat indien The Mummy niet van Egypte komt maar van een exotisch eiland, eentje met een donkere huid en het zich grotendeels afspeelt op een schip? Het resultaat is een zooitje genaamd 'Voodoo Black Exorcist '. Dat voodoo tafereel met halfnaakte vrouwen aan het begin was nog wel aardig en er is een rondborstige donkere vrouw die wat wegheeft van Pam Grier die af en toe een exotische dans opvoert. Dat zijn zowat de enige pluspunten die ik kan bedenken. Saaie film zoals eigenlijk alle mummiefilms die ik heb gezien.