Genre: Horror / Actie
Geregisseerd door: James Isaac
Met onder meer: Jason Behr, Elias Koteas en Rhona Mitra
Gesproken taal: Engels en Pools
Plot Skinwalkers
"For them to live, we must die."
Een 12-jarige Amerikaanse jongen komt samen met zijn moeder per ongeluk in het middelpunt van een groot gevecht tussen twee groepen weerwolven, welke qua motivatie erg van elkaar verschillen en nu in oorlog met elkaar zijn.
Varek
Timothy Talbot
Adam Kilmer
Doak
stan
Raar plot maar ik wil de film wel zien omdat Sarah Carter erin zit
US release is 1 december 2006
LOTR-lover
Trailer is wel vrij aardig. Doet wel denken aan Underworld. Ben benieuwd.
brave71
De moeder is geen weerwolf, de vader was wel 1.
Als de jongen 13 word zullen de weerwolven weer gewoon mens zijn, de ene kant wil dit wel en de andere kant niet.........
Veel actie en geweld.[/spoiler[
Vond hem zelf erg leuk en krijgt ook 4*
Carlos Olivera
Als fan van het Weerwolven genre vond ik deze film absoluut goed!
Er werd goed geacteerd, goede special effects en best een goed verhaal.
De Weerwolven zelf hadden van mij best iets meer op de Weerwolven in "American Werewolf in London" en "Underworld: Evolution" mogen lijken, nu lijken het half gemuteerde weerwolven.
Maar zeker een aanrader! 4*
ralfsjam
net de film gezien, maar er staat 110 minuten en ik was klaar na 90? maar goed, al met al vond ik er niet zo veel aan. ik denk dat je een echte weerwolven fan moet zijn om hiet in op te gaan. de koppen van de beesten vond ik niet veel beter dan Michael jacksons thriller van dik 20 jaar geleden. okay, de acteurs deden goed hun best en de beelden op zich waren niet slecht, maar toch moest ik een paar keer gapen en kon me niet echt concentreren. (en ik was niet moe ofzo) het verhaal was vrij simpel en je hoefde er niet veel bij na te denken. en dat is jammer, want ik houd wel van een beetje nadenken bij een film. daarom denk ik dat ik voorlopig maar stop met horrors kijken, want ik kom meer teleurstellingen tegen tegenwoordig dan goeie film's. ik geef deze film een 2.5, en dat is puur voor het acteren en de beelden. en mocht de film echt 110 minuten duren, dan denk ik dat die 20 minuten die ik gemist heb niet veel extra's gegeven zouden hebben. maar vertel me als dat niet zo is!
p.s. de poster is wel aadig, maar kom het niet echt in de film tegen!
L0sT_R3B3L
Weer een film voor de prullenbak,dit is niet eens een weervolven film,niet eng waardeloos verhaal,slecht geacteerd.
Zal wel weer een film geweest zijn waar er even snel geld moest worden verdiend.Kom op je kan toch wel iets beters maken met de special effects van tegenwoordig.
Veels te voorspelbaar,en het einde is helemaal slecht (op de aftiteling na) 0.5*
Raffael77
Zit toch niet zo te zeiken over die weerwolven. Het zijn mutanten die deels mens zijn.
Prima filmpie om mee te pakken. De gevechten waren iets te simpel vond ik. Komt denk ik misschien wel een vervolg op.
Zonder aftitel maar 77 min. Kort maar krachtig.
ralfsjam
Zonder aftitel maar 77 min. Kort maar krachtig.
de film verkoopt zich zelf als weerwolven film. zie imdb en moviemeter. dus dan zal de film wel zo bedoeld zijn, toch?
en zelfs op de official site hebben ze het over Wolfs! dus begin niet over zeiken. en bij mij duurde die 90 minuten, en bij jou 77? ik denk dat je de verkeerde hebt genomen van internet! en wat mij betreft.... laat dat vervolg maar zitten.
L0sT_R3B3L
Ok en waar haal jij die wijsheid vandaan,bij de lokale groenteboer ?
Er staat toch duidelijk weerwolven,het is geen Science Fiction maar horror.
Snitz129
Geen verkeerde film, maar mag niet in de schaduw staan van Underworld. Krappe voldoende 2.5*.
moviemike
Hele vette poster inderdaad. En 7.6 na dik 300 votes op IMDb.
Na 1392 votes op IMDB staat is deze 'skinwalkers' teruggefloten naar 5.0
elst1982
Wat een blaartrekkend verhaal zeg! Dit sloeg echt als een tiet op trapleuning...
Echt... .... 1,5 * voor de moeite
The_Game
De trailer en de vrouwelijke namen als Rhona Mitra, Natassia Malthe en Sarah Carter wisten me wel deze film te gaan kijken. Helaas was het verhaal totaal niet boeiend en de film kwam ook nog eens langdradig over. Zeker geen onverwachte topper als Underworld.
mixmaster
met pijn en moeite af kunnen kijken.
je zal er maar een bioscoopkaartje voor betaald hebben !!!
gelijk geld terug vragen hahahahahaaa.
Brianna
leuke film, niet bijster origineel, maak wel de moeite waard om naar te kijken.
zozo1000
zozo1000 is altijd een stem van 4 man sterk
Ja , NIET AFGEKEKEN
Zou verboden moeten worden dit op de markt te brengen.
zeg 90 min verveling
MOEST HET EFFE KWIJT
Ó ja een sterretje geven------eigenlijk niks maar dat kan niet
dus een Halve ster
Dat ze er tijd in stoppen om zoiets te maken
10X niks
spinnerxx
Ik vond het op zich wel een leuke film...heb wel slechtere films gezien ik geef hem 3 ***
Lilyroos
Heb juist de trailer gezien en eerlijk gezegd vond ik er weer niets aan. Weer geen origineel verhaal. Ik heb het gevoel dat we het de laatste tijd allemaal moeten doen met horrorfilms over vampieren, weerwolven, inteelt en martelingen (zie saw, hostel,...) Er zijn nog andere dingen hoor dan dat. Op den duur worden we dit zo gewoon dat het een komedie wordt. Geen schrikeffecten, special effects van weleer en slechte acteurs... Ik wacht op vernieuwing ! Iets dat we nog niet hebben gezien please !!!!
Danny2379
Bagger ! standaard verhaal veel te weinig gore en ze schieten net zoveel als the A-team maar raken nog minder.
en t einde was helemaal bagger.
BS
Skinwalkers is best een leuke film, maar plaats hem wel in het b-hoekje.
D'r mag misschien horror staan maar dat is toch echt wat te krap door de bocht gezegt hoor.Er zit daar toch echt te weinig gore voor in.
Het verhaal opzich is wel aardig verzonnen maar na de "er was eens een legende en die ging zo -intro " heb je dat ook gelijk gehad.
Voor de rest is het allemaal b-film middelmatig.
Leuke acteurs,en ook leuke rollen, maar niet echt een acteerprestatie
Wel aardige effecten,maar ze zijn echt goed uitgewerkt
Leuk verhaal maar daar stopt het ook mee
Een soort horror maar je kunt er ook mee lachen
Een verstand-op-nul-en-knallen-film met weervolven erin.Ik heb me er verder niet mee verveeld dus ik zal hem 2,5* geven
Leftwing
Ondanks uitgekauwd onderwerp geen slechte film. Fatsoenlijk en lekker lopend verhaal met redelijke special effects. Behoorlijk goed acterende "B-actueurs" dus geen gevoel van "slechte blockbuster", maar meer van "goede onbekende B-film".

The Invisible
Drama / Fantasy, 2007