• 9.369.636 stemmen

Geregisseerd door: Arne Lindtner Næss

Met onder meer: Magnus Solhaug en Sunaina Jassal

Gesproken taal: Noors

Plot Venner for Livet

Als de familie van Petter naar het platteland verhuist blijkt dat het minder rustig en vredig is dan Petter in eerste instantie dacht. Wandelend door het bos vindt hij een mishandelde hond waar hij voor zorgt. De eigenaar wil hem terug, maar samen met de Indiaase Nila en haar vriend Samson de stier, redden ze de hond en ontmaskeren ze de lokale autodieven. De zomer blijkt een spannend en gevaarlijk avontuur.

avatar van tootsie

tootsie

ik heb een vraag, ik heb vrijdag de film venner for livet gedeeltelijk gezien. Nou is mij de vraag of die ook op dvd of vhs te koop is. Zo ja, waar kan ik die dan kopen?

Een prima film voor de kids.

Mijn favoriet hierin was niet de hond maar Samson de stier (al had de neusring voor mij niet gehoeven)

avatar van E V

E V

Het verhaal is een beetje flau en onorigineel, maar voor kinderen vast heel leuk.

Ster aan de film waren de opnames vande natuur, die is prachtig.

avatar van sydney

sydney

Goede familiefilm met de alom geroemde Scandinavische saus. Het blijft toch de regio van de goede kinderfilms. Op momenten zeer grappig, alleen al vanwege de hoofdrolspeler die soms blikken kan trekken alsof die op een postzegel staat.

avatar van Sannepan

Sannepan

Plezierige kinderfilm.

Heeft niet veel pretenties, maar is leuk geacteerd en kijkt lekker weg. De rol van de stier is leuk gevonden.

Prima voor de kids.