• 9.376.815 stemmen

Genre: Drama / Komedie

Geregisseerd door: Edward Burns

Met onder meer: Edward Burns, John Leguizamo en Brittany Murphy

Plot The Groomsmen

"The boys are back in town."

Paulie heeft een prettige relatie met zijn vriendin Sue, maar als zij opeens zwanger blijkt en er een huwelijk op stapel staat, begint Paulie toch wat gespannen te worden. Zijn vriendengroep, die voor het huwelijk overkomt, zal hem vast wel helpen over dit dode punt heen te komen... niet dus. De vrienden van Paulie hebben allemaal zo hun eigen problemen waar ze hem mee opzadelen en de hele situatie wordt een grote chaos.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van gotti

Burns kan het nog steeds.

avatar van wwelover

wwelover

Matige film zonder echte hoogtepunten, al mag je de cast toch wel redelijk geslaagd noemen. Met name Matthew Lillard en John Leguizamo doen het leuk, en de overige acteurs ook wel. Het verhaal is toch te serie achtig om als film boeiend over te komen, het is niet heel aangrijpend en ook niet echt grappig. Toch is het wel licht vermakelijk en niet saai.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Pijnlijk oninteressant.

Ik had Edward Burns al niet heel hoog staan als acteur, maar laat hem het toch daar bij houden, want een film schrijven en regisseren bakt hij nog minder van, van zowel het script als de regie ben ik niet echt te spreken.

Dit soort drama-komedie hutspotjes moet ik me sowieso niet meer aan wagen, komedie wordt weeral nergens grappig, en het drama-gebeuren blijft oppervlakkig. En dan moeten we ook nog 5 verschillende mensen volgen in die anderhalf uur, waardoor het nog minder boeiend is..

Zoals gezegd niet grappig, niet boeiend en kijkt ook niet echt helemaal lekker weg. Maar is tegelijk wel zo voorspelbaar als de eerste de beste romcom (de onthullingen van het homo-zijn, de onvruchtbaarheid, en het eind-goed al goed gebeuren..)

Dus wat moet dit zijn, een poging tot lichte diepgang wat uiteindelijk niet eens een wegkijker oplevert..?

Verder een aantal tamelijk bekende koppen die alleen niet voor verdere meerwaarde zorgen (m.u.v. Brittany Murphy).

Zeer matig.