• 9.376.713 stemmen

Geregisseerd door: David Leland

Met onder meer: Mischa Barton, Hayden Christensen en Christopher Egan

Gesproken taal: Russisch en Engels

Plot Virgin Territory

"Anything Can Happen When You're In ... Virgin Territory"

Italie 1348: Een groep jonge Florentines (waaronder Pampinea) zoekt een toevluchtsoord op het Italiaanse platteland. Wanneer ze dat gevonden hebben komt Pampinea (Barton) in aanraking met een leuke jongen (Christensen). Kunnen ze bij elkaar blijven terwijl de stad wordt verwoest door de Zwarte Dood, de pest...?

stan

Het is gelukt de toevoeging

Misha Barton

Ga ik zeker kijken

movielauxje

Nick uit Home & Away speelt in deze film (Chris Egan). Dus deze ga ik zeker bekijken. Weet iemand of deze film in de bios komt en zoja wanneer?

stan

Het gaat mij hier om Mischa Ik vind haar heel getalenteerd en gewoon heel knap Het verhaal spreekt me ook wel aan... Een middeleeuws verhaal met een gevecht tussen elkaar en de pest, ik ben benieuwd

komt deze in de cinema?

avatar van aegron

aegron

Gaan ze de verhalen ook vertellen? dat wordt dit een film met 18 + keuring

movielauxje

het is een beetje raar, deze film staat al zeker een jaar op imdb en er is nog bijna niets van bekend alleen het verhaal en een paar foto's

Release in Amerika is: 5 Januari 2007

avatar van Freud

Freud

Wat is dit weer voor een idiote rip-off . Een van de beste boeken uit de wereldgeschiedenis, het lijkt me niet dat deze film daar veel eer aan gaat betonen .

Mischa Barton

matthijs_013

Al een bioscoopdatum bekend?

matthijs_013

Is er btw al iets bekend over de rol van Mischa Barton? Ik vraag me af of het weer zo'n schockerende rol is die zij normaal in films neerzet.

Dat lijkt me sterk.

avatar van The One Ring

The One Ring

Staat Mischa Barton bekend om shokerende rollen?

Angrod_Pallanén

Nee, ze is voornamelijk bekend als de dramarol in The OC, maar ze kotste heel wat af in The Sixth Sense.

Hier lijkt ze me gewoon in een liefdesverhaal te spelen.

stan schreef:

Release in Amerika is: 5 Januari 2007

17 augustus 2007 inmiddels. Vrees dat dat dan in NL nog tot 2008 zal duren.

Ja zie het.

Ach kan nog wachten

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1991 berichten

Christensen in een film die zich afspeelt in de 14e eeuw, dat lijkt me niet zo veel helaas.

avatar van justR

justR

Goede over het algemene jonge acteurs. Beeltje humor hier en daar. Leuk maar voorspelbaar verhaal ( houdt het maar op leuk ). Een hoop mooie vrouwen die goed in beeld komen ( .... ). Het is vooral een feel good movie en verrassend genoeg pakt het heel erg goed uit. Sinds lange tijd dat ik zo'n film weer kan waarderen.

matthijs_013

Het doet niet echt als een film ogen maar heeft de opzet van een goedkope televisieaflevering van zo'n historische BBC serie. Er was bij iedereen een lak aan motivatie op te merken. De acteurs acteerden alsof ze een pistool tegen hun hoofd hadden gekregen en gedwongen werden deze rollen te spelen. Zelfs Barton speelde onder haar niveau. Ik heb me ongelofelijk verveeld tijdens het kijken van deze oninteressante film, gelukkig duurde het niet zolang.

Toch nog een klein extra puntje door Barton.

avatar van Inwen

Inwen

Ik heb net de trailer gezien, en het ziet eruit als een hele flauwe film. Ik denk niet dat ik deze ga kijken.

avatar van Olivia

Olivia

Wat heeft iedereen toch met die Mischa Barton? Dat is toch een actrice uit die oppervlakkige drama/soap-serie?

Idd, vind het ook 3 keer niks.

Olivia schreef:

Je bedoelt de beeldschone Britse uit een van de meest vermakelijke series ooit? Ja, dat is d'r.

avatar van Ghostryder

Ghostryder

misha barton was in the OC al niet super , lijkt me een slappe film

avatar van fritsy

fritsy

Film is meer een komedie dan drama.

avatar van Demask1

Demask1

Het originele boek uit 1920 in de Nederlandse vertaling is in mijn bezit, nalatenschap van mijn ouders. Dit is een redelijke verfilming van een aantal verhalen.

Angrod_Pallanén

Nogal moeilijk in een hokje te plaatsen. Is het een Middeleeuwse tragedie of een romantische komedie of een seksistische tienerfilm? Hoe dan ook, de combinatie is aardig. Het verhaal is nogal matig en de conversaties hebben nauwelijks echte inhoud. Maar er zitten aardige grappen in, Mischa is zoals altijd betoverend en ach, er zitten een hoop leuke scènes in

3.0

avatar van AdDrenthe

AdDrenthe

Heerlijke ontspannende film. Niet te moeilijk en makkelijk te volgen. Ik heb genoten.

Ad

avatar van acrazylady

acrazylady

romantisch, humor en spanning. een leuke film voor een zondagmiddag.