• 9.230.120 stemmen

Brotherhood IV: The Complex (2005)

Horror | 96 minuten

Genre: Horror

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: David DeCoteau

Met onder meer: Sebastian Stewart, April Telek en Graham Kosakoski

Plot Brotherhood IV: The Complex

"Evil has it's own Rules of Engagement."

'The Complex' is de plek waar de beste en briljantste Amerikanen een opleiding volgen voor een baan bij het leger. En Lee Hanlon is de beste. Maar 'The Complex' is niet een gewone militaire academie. Er is een geheim genootschap 'The Black Skulls'. In het begin is Lee geïnteresseerd, maar als hij achter de werkelijke bedoelingen van dit genootschap komt, moet hij vechten voor het lot van de wereld én voor zichzelf.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van Justice4All

Justice4All

We blijven aan de gang. Deel 4!!! Ik vond de eerste deel heel erg slecht, waarom ze nog steeds bezig zijn om zulke films te produceren is voor mij een raadsel

avatar van stan

stan

Inderdaad het eerste deel was al niet veel, de 2e en 3e heb ik niet gezien omdat ik de moeite er niet voor had dus deze zal ik ook wel niet gaan zien

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Waarom deze gemaakt word ? Zodat DeCoteau weer een reden heeft om "mooie jongens" met een ontbloot bovenlichaam in beeld te krijgen.

avatar van starbright boy

• 22028 berichten

En zo lang zo'n film meer geld oplevert dan dat hij kost...

avatar van Dikkie Post

Dikkie Post

starbright boy schreef:

En zo lang zo'n film meer geld oplevert dan dat hij kost...

Blijven ze gemaakt worden, en ik vindt ze meestal wel leuk hoor. Ik heb liever een waardeloze Horror film met ontblote kerels dan met ontblote vrouwen!!

avatar van smetje

smetje

speelduur??

avatar van MFEO

MFEO

Aangename film om te kijken. Niet super maar ook niet slecht. Er draaien zelfs films in de bioskoop die vele malen slechter zijn.

De ontblote gozers zijn ook erg aangenaam om te zien. Dat bevalt me de hele The Brotherhood reeks wel.