Genre: Animatie / Komedie
Geregisseerd door: Pete Michels en Peter Shin
Met onder meer: Seth MacFarlane, Seth Green en Alex Borstein
Plot Family Guy Presents Stewie Griffin: The Untold Story
"All new, Outrageous, Uncensored!"
Stewie ziet een man op TV die erg veel op hem lijkt. Overtuigd dat deze man zijn echte vader is, besluit hij samen met Brian naar San Francisco af te reizen. Ze stappen in bij Quagmire, die in het kader van zijn "Cross Cuntry Tour" in elke staat een vrouw probeert te scoren. Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming staat Stewie een grote verrassing te wachten.
Stewie Griffin / Peter Griffin / Brian Griffin / Glenn Quagmire / Tom Tucker / Stuart 'Stu' Griffin / Bugs Bunny / Kool-Aid Guy / Additional stemrols (stemrol)
Lois Griffin / Tricia Takanawa / Vanessa / Condoleezza Rice / Additional stemrols (stemrol)
Chris Griffin / Additional stemrols (stemrol)
Meg Griffin / Additional stemrols (stemrol)
Joe Swanson (stemrol)
Diane Simmons (stemrol)
Zichzelf (stemrol)
Cleveland Brown / John Herbert (stemrol)
Katie Couric / Baby-Expecting Woman / Britney Spears (stemrol)
Elmer Fudd (stemrol)
YuLaw16
Duidelijk geen gevalletje South Park, waar De Film een groot extravagant feest was met alles wat op TV niet kon. Dit is (op een paar keer "fuck" na) een redelijk gemiddelde tv-aflevering. FG-fans staat dus een leuke 83 minuten te wachten, ik vond het allemaal slechts "amusant". Er worden (zoals altijd) veel, heel veel grappen gemaakt, en slechts een deel werkt.
een krappe 3*
Ik ben het hier mee eens. Dit is een beetje een uit de hand gelopen tv-episode, echter verwacht je in een speelfilm toch ietsje meer. Veel grappen waren gewoon niet geslaagd, en als Family Guy fan vond ik dat wat teleurstellend. Nee ik houd het op de serie, en dit geeft mij een reden meer skeptisch over the simpsons film te zijn.
eveneens een krappe *3
otherfool
Soms briljant, dan weer net aan genoeg voor niet meer dan een glimlachje, met iets te simpele humor door de hele film. Toch een paar keer bescheurd (de scene met de chocoladereep is echt priceless), maar de dvd'tjes van de serie zal ik naar aanleiding van deze film niet halen. 2,5*.
Metalfist
Film was zeker grappig enop sommige momenten lag ik echt plat van het lachen. Ik was van plan om 4.5 te geven maar doe het toch maar niet vanwege de waardeloze 10 minuten die komen nadat er The End opkomt. Die waren niet grappig en sloegen eigenlijk nergens op.
Angrod_Pallanén
Aardige film.
Had de leukste stukken al op Youtube gezien zonder dat ik wist dat ze van de film afkomstig waren, had nooit echt de zin gehad om de film te gaan kijken (soms vind ik 20 minuten Family Guy al te veel), maar nu ik tussen seizoen 3 en 4 in zit kan deze er ook wel bij.
Het is voor Family Guy een redelijk grappige aflevering, toch is het lang niet zo hilarisch als de meeste (korte) afleveringen. Het verhaal heeft erg leuke flashbacks of korte stukjes, maar boeit vrij weinig. Maar ach voor een goed verhaal moet je niet bij FG zijn.
3.0
ahp2002
You know what really grinds my gears?
Hilarisch van begin tot eind.! 4.5 sterren
Scooper
Opzich wel leuk, maar de losse episodes zijn nog steeds wel een stuk leuker.
FillumGek
Als het ware gewoon een lange episode. En ik als FG-fan kon hier dus ook weer erg van genieten!
FilmFreakDimi
Hier de nieuwe een preview op de nieuwe verfilming;
FillumGek
Dat lijkt gewoon een dubbelaflevering. En wel Seizoen 6 Episode 1: Blue Harvest!
Maar ja, als daarover een film komt ben ik niet echt geinteresseerd aangezien ik dat niet zo'n leuke aflevering vond.
onbekend!
Trouwens.,.weet alsjeblieft iemand waar je deze film kan kopen
ik kan deze echt nergens vinden
tommykonijn
Family Guy vind ik normaal niet zo Leuk en ik kijk absoluut niet vaak erheen al moet ik toegeven dat deze Film toch wel aardig te pruimen was, Soms grappig en soms ook een beetje Flauw maar over het algemeen is dit een Leuke Film.
maxB
man, ik heb me kapot gelachen. zovaak kijk ik family guy niet, maar dit vond ik echt briljant
Eric§Cartman
Ik dacht eerst dat dit een extra lange episode was
Is er ook geen film die star wars parodeert ?
3* sommige grappen waren gewoon flauw.
Matchostomos
De serie kreeg al aanzienlijk te kampen met niet-relevante flashbacks, maar deze langspeler vult er bij wijze van spreken een halve film mee. Wanneer deze flasbacks en het gros van de overige humor hun doel missen, én het regisseursduo niet handig gebruik kan maken van de vrijheid (inzake animatie en/of subcontext) die vaak gepaard gaat met een langspeelfilm, zijn we als kijker aangewezen op enkele zeldzame 'wijsheden' van Stewie.
Rhythm & Poetry
Geniale humor van mijn favoriete anematie serie. Stewie is ook in deze film weer lekker hard en is samen met Peter absoluut mijn favoriete personage. Ik vind die flashback juist leuk. En tsja van een flauwe grap op zijn tijd daar hou ik ook nog wel van.
GinolaEHV
Ik zag laatst een dvd van Family Guy liggen bij de FRS. Het was een film, maar volgens mij toch echt niet deze.
Kan het zijn dat er nog een andere Family Guy-film is?
GinolaEHV
Volgens mij wel ja. Op de cover stond Lois in een soort Leya-pakje (zo heet die Star Wars-prinses toch?)
Is dat dan een aparte film, of gewoon een reeks van speciale afleveringen?
Chainsaw
Is dat dan een aparte film, of gewoon een reeks van speciale afleveringen?
Geen film, enkel de eerste aflevering van het zesde seizoen (Blue Harvest).
SLJENCT
Een film voor de echte fans. Heerlijk droog, vooral Peter doet het hem weer! Jammer dat hij niet de hoofdrol kreeg, hij blijft voor mij toch wel het grappige personage van FG!
Al zijn verschillende afleveringen nog beter dan de film, geef ik hem toch een 4-tal sterren.
Tun-89
is dit ook leuk als je de serie niet gezien hebt?
Ik ken Stewie wel en een paar rollen uit de serie maar meer niet..
Eric§Cartman
is dit ook leuk als je de serie niet gezien hebt?
Ik ken Stewie wel en een paar rollen uit de serie maar meer niet..
Ik denk niet dat je echt 'fan' moet zijn.
Al is het natuurlijk veel leuker als je een fan bent of de soort humor kent.
SanderSander88
Ik ben een liefhebber van Family Guy maar deze film duurde mij iets te lang, ik hou het liever bij de afleveringen.

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

A24 onthult nieuwe trailer van 'The Drama' met Zendaya en Robert Pattinson

Garden State
Drama / Komedie, 2004

Fainaru Fantajî Sebun: Adobento Chirudoren
Animatie / Sciencefiction, 2005

Ternet Ninja
Animatie / Avontuur, 2018

Futurama: Bender's Big Score!
Animatie / Sciencefiction, 2007

Beavis and Butt-Head Do America