Genre: Animatie / Komedie
Geregisseerd door: Michael LaBash en Tony Leondis
Met onder meer: Dakota Fanning, Tia Carrere en Chris Sanders
Gesproken taal: Engels, Spaans en Frans
Plot Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch
Lilo, Stitch en hun Ohana hebben zich weer gesetteld na hun laatste avontuur, totdat er zich een probleem voordoet. Stitch krijgt namelijk een "Glitch", hierdoor daalt zijn goedheidsniveau, dat ooit zo hoog was, aanzienlijk en nu wordt Experiment 626 weer slecht. En dit heeft meer invloed op zijn Ohana dan eerst zou lijken...
Stitch (stemrol)
Lilo Pelekai (stemrol)
Nani (stemrol)
Dr. Jumba Jookiba (stemrol)
Pleakley (stemrol)
Kumu (stemrol)
David Kawena (stemrol)
Additional stemrols (stemrol)
Aleka (stemrol)
Additional stemrols (stemrol)
Angrod_Pallanén
Weer een doorsnee vervolgfilm van Disney. Wat er in het origineel (2002) is goed gekomen gaat er hier weer fout. Hoewel Lilo & Stitch echt géwéldig grappig is, zal het hier het er nog maar van af hangen. Zullen ze daar bij de Disney Studio's (waar ze toch wel een goed gevoel voor humor hebben) weer in herhaling vallen?
Ik hoop het niet. Godzijdank is de animatie wél goed. Er staan al verschillende plaatjes van de film op het internet: http://www.ultimatedisney.com/forum/viewtopic.php?t=6983 De animatie lijkt veel op deel 1 en dat wil dus zeggen dat het daarmee wel goed zit.
Angrod_Pallanén
Inderdaad, ookal worden de avonturen die ze in Stitch de film hadden compleet genegeerd.
Film is wel aardig de kleintjes onder ons zullen hem wel prachtig vinden.
Regan_Robbie24
is de stem van Lilo heel erg anders, Stinissen?? want nu spreekt Dakota Fanning het in, vroeger was het Daveigh Chase.
Angrod_Pallanén
I love Fanning, maar idd, als Lilo komt ze misschien anders (minder grappig) over...
amazingmoi
ziet er mij wel een leuke film uit,iedereen zaagt altijd maar dat disney's vervolgfilms het orginele verhaal verpesten en dat ze altijd zeer slecht zijn.maar wees eens eerlijk;op wat slaagt dat? 1)dat een vervolgfilm slecht is ,kan het orginele verhaal toch niet minder slecht maken.hoe kan je het orgineel nu eerst prachtig vinden en dan een stuk minder omdat een andere film minder goed is?2)niet alle disney vervolgfilms zijn slecht,dkz2,peter pan2 en de leeuwenkoning 2 waren toch leuk?
stan
Ik moet zeggen dat de film aardig goed was (voor een vervolg) ik kon amper het verschil horen tussen de stem van lilo in de 1e film en in de 3e.
Natuurlijk is het jammer dat er een vervolg op moest komen maar toch wel een goed vervolg
Er zitten wel weer hele leuke grapen in die ik wel kon waarderen
pietje punk
veel te kort, slecht verhaal lijn, niets nieuws.... heel jammer!
Angrod_Pallanén
Ik vond het een van de betere vervolgfilms uit de stallen van Disney. Mede doordat hij niet geheel uit clichés bestond, ja oké, het verhaal draait om familie, vriendschap enz. enz. Maar ik vond het in het laatste kwartier erg goed worden. Toen Lilo Stitch vond was ik er van overtuigd dat Stitch weer wakker zou worden, het duurde echter zo lang dat ik toch ging twijfelen. Ook vond ik het goed dat de danswedstrijd niet vlekkeloos verliep en dat het verhaal niet afliep met; Stitch kon meedoen aan de wedstrijd omdat zijn vriendschap voor Lilo hem weer goed maakte en ze wonnen de wedstrijd happy ending. Ik zeg niet dat hij geweldig is, de tekenkunst ziet er mooi uit, laat nauwelijks iets te wensen over, maar het kan altijd beter. Ook moest je drie kwartier wachten voordat het verhaal echt op een goed niveau kwam, bovendien kwam de film op geen enkel moment op het humor niveau dat deel 1 wel behaalde.
Toch kan Lilo & Stitch 2 zich aansluiten bij deel 1 en dat gebeurt niet vaak bij Disney. Kortom; een leuke film om naar te kijken en een goed vervolg. (Deel 3 mag overigens wel uitblijven).
Angrod_Pallanén
(Deel 3 mag overigens wel uitblijven).
En ik met mijn grote mond; Leroy & Stitch: Fall 2006
moviefreak#1
Ik vond Stitch the Movie nog wel leuk maar dit was toch beduidend minder. Daarbij duurt de film maar 58 minuten en dat is toch wat aan de korte kant. 2*
Pieter Montana
Tegenvaller.
Het verhaal is flauw en erg voorspelbaar.De humor komt maar langs één kant,De Stitch kant.Dat blijft zo'n ontzettend schattig tegelijk cool personage met gevoel voor humor.Pliekie,Jumba,Nani en Lilo zijn dan weer irritante personages die in de weg moeten lopen.
amazingmoi
ik vind dit een goede vervolgfilm,punt uit.veel beter dan stitch the movie!
¤smas¤
ik blijft lilo en stitch een leuek film vinden...wel moet ik zeggen dat deel 2 soms iets minder is, maar de muziek en het dansen blijft in bijde films zeker de hoogtepunten!
(daarbij blijf ik die dikke man dei telkens weer terug komt heel zielig vinden hahah)
jowietje
Ik vind het een leuk vervolg maar ik vind lilo en stitch gewoon geweldig, en er komt weer een nieuwe aan
thunderball
Vorig weekend bekeken nadat ik het origineel een week of wat eerder gezien had.
Die eerste vond ik na het wat suffe begin heel erg leuk, maar dit overbodige vervolg is toch stukken minder. Er is nog maar weinig van het anarchistische beestje over en er valt nauwelijks wat te lachen.
Misschien wel leuk voor kinderen, maar voor volwassenen is het haast niet uit te zitten.
2,5 ster (omdat Stitch toch een leuk beestje blijft!)
melvin1996
de film is wel goed heb het hoogste gestemd je kunt het ook elke dag kijken op jetix
movie acteurs
Niet een hele slechte Disney vervolg. Waarom hier nog een vervolg op kwam kan ik nog best wel snappen. Helaas weet dit me net niet lang genoeg te boeien en na het laatste kwartier werd het zelfs een beetje vervelend. Ik geef toch nog wel een 2,5 want een drama was dit nou ook niet te noemen.

Leroy & Stitch
2006