• 9.375.227 stemmen

Geregisseerd door: Todd Robinson

Met onder meer: John Travolta, Salma Hayek en Jared Leto

Releasedatum: 18 januari 2007

Plot Lonely Hearts

"True love can be murder."

Het waargebeurde verhaal van Martha Beck en haar handlanger Raymond Fernandez die in de jaren 40 zeventien vrouwen beroofden en vermoordden, die ze hadden gelokt door liefdes-advertenties in de krant te zetten. Hierdoor werden zij al snel de 'Lonely Hearts Killers' genoemd.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Elmer Robinson

Janet Long

Delphine Downing

avatar van prikprak

prikprak

belooft wel weer wat met john travolta kijk er al naar uit maar zal nog wel een poosje duren!!

avatar van stan

stan

Goede acteurs..!

Lijkt me vet

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Wat is Hayek daar lelijk zeg.

Lijkt me leuk om te zien wat Travolta voor iemand neerzet, ik vind hem er nogal Tom Hanks achtig uitzien op de poster.

avatar van Fredo Corleone

Fredo Corleone

Jij hebt duidelijk een bril nodig!

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

avatar van markie1978

markie1978

Wanneer komt deze film uit, ik zie dat mensen in de US deze film al bekeken hebben, volgens de recenties op IMDB moet deze film een meester stuk zijn.

avatar van donnie B.

donnie B.

Is in de VS ook nog niet uit, nog geen datum bekend. Net via google de trailer bekeken, ziet er interessant uit..

avatar van zoutzak

zoutzak

Vanmiddag in Copenhagen gezien, en het was bovenal een onderhoudende film. Sterk geacteerd, waarbij naar mijn idee nog het beste werk wordt geleverd door Salma Hayek, die mij toch het meest aansprak (no shit!?).

Het detectivewerk blijft een beetje op de oppervlakte, maar de sfeer in de film voelt erg tijdsgetrouw aan. Met name de muziek is bijzonder goed.

Al met al een aardige film, weinig verrassend maar onderhoudend. 6.5/10

avatar van Shampoo

Shampoo

Ik vind dit wel een fijn filmpje. Het begint wat warrig allemaal, maar al snel vallen wat stukje op hun plaats. Muziek is idd sterk en Salma Hayek (maar ook Travolta) spelen erg goed.

3,5 ster

avatar van ThaHouse

ThaHouse

Was niet slecht, zat een lekkere sfeer rond de film.

En zeker niet vergeten dat bijna heel de familie Travolta mee in de film speelt.

avatar van stinissen

Goede acteer prestaties, in een verder standaard thriller zonder enkele spanning, toch nog ruim een voldoende.

Al was het maar voor sfeer en de aankleding van de film.

avatar van queenie

queenie

mooie film, vooral de sfeer is prettig. Goed te volgen en sommige stukjes best aangrijpend. John Travolta blijft goed!! 4*

avatar van moon44

moon44

Super film! Heerlijk, dat zijn van die films waarvan je denkt hij mag nog wel 1 uurtje doorgaan. John Travolta en de andere Travolta's zetten hun beste beentje weer voor.

avatar van alex67

alex67

geweldige acteur is het en blijft het script op maat gemaakt weer voor dhr John toppertje om te zien en heb er met genoegen naar gekeken

4,5 puntjes

avatar van martenaria

martenaria

wereldfilm

avatar van cafe1900

cafe1900

Hele goeie film, het hoeven niet altijd actiefilms te zijn waarin John Travolta meespeelt. 4 sterren meer dan waard.

avatar van mfaut

mfaut

Ik moet zeggen dat dit inderdaad een aardige film is. Ik hou normaal niet zo van dit genre, maar de film heeft mij wel geboeid. Ik deel verder de meningen. Het verhaal is goed opgebouwd en John en Salma acteren in deze film goed. Het is zeker een aanrader en weer iets anders dan die harde aktie. Ik vond vooral het laatste half uur erg goed neergezet. Verder zal ik niet te veel hierover zeggen. Je moet hem zelf maar zien. Ik geef deze film eveneens 3,5 sterren.

avatar van pattrop

pattrop

ga vanavond kijken ben benieuwd lijkt me top film

avatar van fentje

fentje

gaan we vanavond kijken zijn benieuwd .... meeste met travolta in de hhofdrol zijn wel te pruimen .... wordt vervolgd

avatar van Keane1983

Keane1983

Gister de film gezien in de sneak. Persoonlijk vond ik de film traag opgang komen en net als het verhaal lekker bezig is, is het ook weer heel erg snel afgelopen..min puntje. Salma Hayek vond ik overigens geweldig in de film...supper gaaf hoe zij haar rol wegspeelt.Het is dat is deze film zomaar voor mijn kiezen kreeg want ik weet zeker dat ik niet zomaar naar deze film toe zou zijn gegaan in de bioscoop of eventjes zou huren in de videotheek, als je het verhaal zo opzicht hoort is er niet zo veel aan. Ik vond dat er wel leuke grappen in zaten: (The bitch dont want to die) geweldig hahaha moet er nog steeds om lachen. En de af en toe macabere stukjes die er in komen waren wel vermakelijk. Ik vond het al met al een 3.0 waard. Voor de fans van john travolta..tja wat kan ik over hem zeggen...ik vind hem te soft voor deze rol...het uiterlijk heeft hij er wel voor maarjah....na micheal heeft hij zijn beste tijd wel gehad denk ik, en ik vrees dat hij met deze film zijn comeback wilt maken....john...niet doen...your not a type for this movies..(sorry)

avatar van Waku

Waku

Tja, moeilijk te beoordelen.

Zeker geen slechte film.

Goed acteerwerk, prima verhaal.

Alles draait om de verknipte liefdesrelatie tussen 2

oplichters.Maar wanneer hun eigen liefde gaat overheersen gaat dit mensenlevens kosten

Het genre "film noir"ligt me niet echt en ik kon er dan ook niet inkomen.

Voor de liefhebber zeker een aanrader, persoonlijk kom ik aan een mager 3*

avatar van Alittleromance

Alittleromance

Deze film is een waar gebeurt verhaal, dat er zo'n mensen kunnen rondlopen op aarde, de laatste moord op het kind deed wel even slikken, ze verdiende meer dan eens de doodstraf. Er zijn er nog in het werkelijk leven die de doodstraf verdienen, maar omdat de wet dit niet toe laat kost dit de belasting betaler veel geld, zie de Dutroux in Belgie.

avatar van Blanky

Blanky

Ben benieuwd. Ik ga binnenkort de dvd bekijken en dan zal ik jullie laten weten wat ik ervan vond.

avatar van jade1

jade1

True story so no chance to spoil it with uneccessary action. 2 weirdo's useing a newspaper column to lure innocent women (and children) to their deaths.

Not Travoltas best film but still well acted. Salma Hayek did a better job being a physcho.

Is the death penalty better than a life behind bars? Let them rot.

film gets 3*

avatar van Slater

Slater (crew films & series)

Niet dat ik het niet kan lezen, maar...
Kan ik er trouwens op uit merken dat The Lonely Hearts dus gedood worden via de wet?

avatar van nairobi

nairobi

Best een hele leuke film, kwam alleen te laat op gang. Gezien de echte feiten, hadden ze het veel spannender en meeslepender kunnen maken. De echte Martha mocht willen dat ze ook maar een beetje in de buurt komt van het uiterlijk van Salma Hayek. De echte Martha schijnt 120 kilo geweest te zijn.

Verder zitten er soms briliante dialogen in tussen de twee moordenaars.

avatar van wwelover

wwelover

Was erg leuk. 4*

Travolta was weer eens erg goed

avatar van Keesmoos

Keesmoos

TOP film heel goed gespeeld door travolta .

heel spannend goed op gebouwd zeer goed te zien en prachtige film goede bios film ..

Zeker 4 sterren ..

Al die jongens of jongentjes geven deze film zomaar een 1,5 of 2 sterren die hebben deze film dus nog nie gezien,,, daar kan ik slecht tegen maaar goed top film

avatar van Iketes

Iketes

• 1968 berichten

Keesmoos schreef:

Als je lager dan 4.5 of 5* geeft bij een film (jouw lijstje ziende is dat dus een uitzondering) betekent niet gelijk dat je de film niet gezien hebt

avatar van Bob Gray

Bob Gray

• 2048 stemmen

Onderhoudende film die nergens echt goed wordt, maar gewoon een hele sfeervolle film. Redelijk geacteerd, goed verhaaltje maar wordt nergens echt spannend.

3.5* voor de sfeer.