• 9.377.411 stemmen

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 16 maart 2006

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Bandidas

"Being BAD never looked so GOOD!"

Sara Sandoval en Maria Alvarez zijn elkaars tegenpolen. Het enige dat ze gemeen hebben is hun Mexicaanse afkomst. Sara is de keurig opgevoede dochter van een rijke Mexicaanse bankier en Maria is de dochter van een arme Mexicaanse boer. Als Tyler Jackson, vertegenwoordiger van de bank van New York, Sara's vader vermoordt en het land van Maria's vader inpikt, hebben de dames ineens iets gemeen: ze willen wraak. Alhoewel ze elkaar in eerste instantie niet vertrouwen, worden ze gedwongen samen te werken in hun strijd tegen Tyler Jackson en zijn moordlustige bende.

avatar van Quatro

Quatro

luchtige film met cliche verhaal...voor als je echt niks beters te doen hebt. 2*

avatar van elsterno

elsterno

Best vermakelijk, wat cliché inderdaad, maar de mooie dames maken een hoop goed. Heb toch nog wel gelachen, daarom:

avatar van mellajones

mellajones

De film net gekeken en ik vond het een leuke film.

Ok het verhaal is mischien een beetje voorspelbaar maar dat kan ook wel eens lekker ontspannend zijn.

niet veel nadenken kijkt lekker weg.

leuk duo.

van mijn krijg hij 4*

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Ik had het na de trailer niet verwacht maar ik vond toch een uitermate vermakelijk filmpje. Wel een beetje jammer dat ze de indruk willen wekken dat het personage van Salma Hayek een jonge Godin is terwijl Salma toch al weer heel dicht tegen de 40 aanzit. Niet dat ze lelijk is geworden maar toch.. het klopte niet helemaal.

Vermakelijk genoeg voor een 3,5*

avatar van moviefreak1

moviefreak1

Inderdaad erg leuke film , en niet te vergeten erg mooi , vooral dat vrouwelijk schoon.

Die 2 moeten eens wat vaker een korset dragen .

Maar oh ja , de film , die was best te pruimen .

PS in de bios waar ik ben geweest ,was het geluid niet al te best , alles klonk erg hol .

Meerdere mensen hier last van gehad ?

avatar van speedy23

speedy23

moviefreak1 schreef:

Meerdere mensen hier last van gehad ?

Bij ons was het perfect.

avatar van SmuttWars

SmuttWars

Geen klassieker, maar vermaklijk genoeg; leuke actie, leuke grappen, mooie meiden (Salma ziet er heel goed uit voor haar leeftijd...) Gewoon simpel vermakelijk.

2,5 *

avatar van mikoz

mikoz

SmuttWars schreef:

Geen klassieker

Weetje wel wat dat inhoud ?

avatar van fotzenbikkel

fotzenbikkel

Vermakelijk. 2 goede actrices en tevens prettig om naar te kijken..

Geen topscript, maar dat had ik ook totaal niet verwacht van deze film en hoeft eigenlijk ook niet in dit genre.

Ik heb wel een aantal keren kunnen lachen om de komische stukken in de film.

Geen hersenkraker. Gewoon lekker weg te kijken deze film.

3,5

avatar van speedy23

speedy23

SmuttWars schreef:

Geen klassieker

Je bedoelde: zal nooit geen klassieker worden.

avatar van De GeuS

De GeuS

Heb toevallig een klein stukje van 'the making of' van deze film gezien en kan er niet over uit hoe slecht en hakkelig beide dames (vooral Cruz) engels spreken....

avatar van Vinco

Vinco

Een standaard film wat nou niet echt boeiend is!

Dit soort films met dit soort inhoud zijn al honderde keren uitgekomen, niks spannends aan dus!

2,0

avatar van Funky Junky

Funky Junky

Met moeite afgekeken. Begin was nog wel leuk maar het werd steeds vervelender om naar te kijken. 2* en dan vooral door de mooie dames met dat mooie accent

avatar van *Grolsch*

*Grolsch*

Zoals eerder verteld een standaard verhaal.

Verder goed acteer werk van de vrouwen, zo mooi als ze in hun "boerin" en "kakmadam" rol zitten.

Omdat deze 2 vrouwen zo vreselijk mooi zijn om naar te kijken toch een 3* van mij!

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Waardeloze film. Geen greintje orginaliteit en geen spanning. Daarbij sloeg de humor ook telkens de plank mis. Niettemin 2 mooien meiden, dus geef ik het toch nog 1*. (Halve ster per push-up!)

avatar van eelco

eelco

Nou het was een leuke film beetje humor klein beetje spanning en mooie meiden..

Leuk om te zien.

eeeeehhh nou zijn de meningen verdeeld maar ik vondt het best aan te zien zijn zeker slechtere film vooral de hollandse films hahahahaha

avatar van eelco

eelco

*Grolsch* schreef:

Zoals eerder verteld een standaard verhaal.

hahahahaha is zeker lekkere film als je naam erbij gedronken wordt hahahaha

avatar van gorelover

gorelover

Afgelopen weekeinde deze film gezien. Best een vermakelijke film, beter dan ik had verwacht, gezien de reacties op deze film.

Selma Hayek zag er fantastisch uit in haar nauwsluitende corset.

Mijn 3.5 ster zijn als volgt verdeelt.

1.5 ster voor het verhaal, dat inderdaad niet bijster briljant was, hoewel er af en toe leuke dingen inzaten.

1.5 ster voor selma Hayek, en een halve ster voor Penopele. Geef mij maar Hayek.

Voor mij toch een film die ik wel op dvd wil hebben.

avatar van SmuttWars

SmuttWars

gorelover schreef:

Selma Hayek zag er fantastisch uit in haar nauwsluitende corset.

Mijn 3.5 ster zijn als volgt verdeelt.

Voor mij toch een film die ik wel op dvd wil hebben.

Eigenlijk moet je een gemiddelde doen? Eigenlijk geef je al die onderdelen een slecht cijfer.

Echt helemaal top !!!

Speciaal voor de Bloedmooie Vrouwen

avatar van gorelover

gorelover

SmuttWars,

ben het niet met je eens. Als ik 3.5 door 3 zou gaan delen kom ik op 1.2 * uit, en dat verdient deze film absoluut niet.

Als ik een film beoordeel dan kijk ik niet echt naar de filmische kwaliteit. Ik kijk zuiver en alleen of de film me boeit. Als ie me boeit, dan krijgt ie een voldoende.

Een film die nog zo goed gemaakt kan zijn, zie Godfather, maar ik saai vind krijgt van mij een lagere beoordeling.

Ik ben niet iemand die echt gaat kijken naar hoe de lagen in een film in elkaar zitten. Heb ik geen trek in. Als ik een film kijk wil ik even anderhalf uur niets aan mijn hoofd hebben.

avatar van patrick17

patrick17

Ik had geen hoge verwachtingen van deze film,maar het is me 100 % meegevallen en heeft toch wel tot een mooie film geleid met 2 hele mooie vrouwen in de hoofdrol Af en toe ook wel gelachen

3 ***

avatar van rodney_fcu

rodney_fcu

ik heb de film net gekeken omdat ik niks te doen had en zo slecht vond ik hem nog niet. verhaal gaat wel en humor ook wel oke en leuke meide om naar te kijken:P

voor mij een *3.5

avatar van homerjay

homerjay

Flauw standaardverhaal waar ook niet de moeite is genomen acteurs te laten acteren.

Deze film heeft slechts 4 voordelen (die van de dames). Voor elk daarvan een halve ster: 2*.

Leuk als puberfilm, maar niets meer dan dat.

avatar van Conquest

Conquest

Leuk, simpel, vermakelijk, maar vooral lekker! 3*

avatar van festool

festool

Nou ja, wat moet je hier nu van zeggen. Het is omdat de beide dames er heel gezond uitzien en leuke scenes spelen samen, maar de film zelf was best wel redelijk. Ik heb me tenminste leuk vermaakt met deze film waarin beide dames goed uit de verf komen. Leuk geacteerd, vond alleen de accenten van de meiden steeds irritanter naar mate de film verstreek. Het lijkt een beetje op de film zorro, maar dan allemaal wat simpeler. Toch een hele vermakelijke film en wel de moeite waard om in zijn geheel te zien, humor en aktie in ruime mate aanwezig. Heb geen al te hoge verwachtingen van deze film, want dan kan ie wel eens tegenvallen.

Een sterretje of 3.5 van mij.

avatar van agent smith

agent smith

erg vermakelijke film maar ook niet meer dan dat,

gewoon leuk voor even tussendoor...

wat een mooie vrouwen trouwens!

avatar van Mc

Mc

• 2092 stemmen

Ondanks dat ik al vrij lage verwachtingen had van deze film (mede door producent Luc Besson) viel het me allemaal erg tegen. Wat een vreselijke pulp, slecht acteerwerk, flauw verhaaltje, overdreven accenten. Weinig goeds te ontdekken aan deze film.

avatar van Mc

Mc

• 2092 stemmen

Mc schreef:

...Ondanks dat ik al vrij lage verwachtingen had van deze film (mede door producent Luc Besson)...

Daar had natuurlijk moeten staan "Ik ging hem alleen maar kijken door producent Luc Besson...

avatar van michelb

michelb

Leuk voor een avondje thuis op de bank