• 9.376.040 stemmen

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 16 maart 2006

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Bandidas

"Being BAD never looked so GOOD!"

Sara Sandoval en Maria Alvarez zijn elkaars tegenpolen. Het enige dat ze gemeen hebben is hun Mexicaanse afkomst. Sara is de keurig opgevoede dochter van een rijke Mexicaanse bankier en Maria is de dochter van een arme Mexicaanse boer. Als Tyler Jackson, vertegenwoordiger van de bank van New York, Sara's vader vermoordt en het land van Maria's vader inpikt, hebben de dames ineens iets gemeen: ze willen wraak. Alhoewel ze elkaar in eerste instantie niet vertrouwen, worden ze gedwongen samen te werken in hun strijd tegen Tyler Jackson en zijn moordlustige bende.

avatar van Freak

Freak

Penelope Cruz en Salma Hayak in een script van Luc Besson? Deze moet ik geheid zien...

avatar van prikprak

prikprak

lijkt me een leuke film vooral met Penelope Cruz.........

avatar van johanm3

johanm3

Trailer zag er wel grappig uit. Zahn vind ik ook grappige acteur om naar t e kijken

avatar van Discovery

Discovery

de film mag er zeker wezen heb hem gisteren gekeken en was zeker de moeite waard maar het is wel een basic verhaal maar heel goed te kijken en zeker met de 2 heerlijke dames,want ja wie wil dat nou niet gekust worden door die 2

zie de film en je weet wat ik bedoel.

zeker wel wel 4 sterren

avatar van dato89

dato89

Heb hem laatst ook gezien, echt zeker de moeite waard om te kijken al is het niet om de dames , dan wel om het goede verhaal. En hij heeft ook een paar goede special effects

avatar van vincentclaesen

vincentclaesen

Een leuke film, ik heb hem gisteren gezien om 20.30

Heel gezellige en grappige film.

De 2 hoofdrolspelers mogen er gerust zijn.

Steve Zahn is een fantastische acteur. Weet iemand wat hij nog heeft gedaan ?

4 *

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Als je bedoelt in welke films hij nog meer speelde, Bijv Joyride vond ik ook goed. Klik eens op zoeken en typ bij acteur/actrice Steve Zahn.

avatar van johanm3

johanm3

Zahn, maakte de film Sahara ook een stuk leuker....

avatar van Sum

Sum

Absoluut een vermakelijke film!

****

avatar van T1000donkey

T1000donkey

hmm waar heb ik het eerder gezien dat een film meer als 4 sterren kreeg bij de eerste 8 stemmen, en na 50 stemmen nog maar minder als 3 sterren o.a. bij the hunt for eagle one

avatar van krien tromp

krien tromp

hmm....ik weet niet of deze goed isw kan hem as zondag gratis kijken (voorpremiere ) dus even afwachten of hij leuk is en of ik ga

avatar van zjost

zjost

Zondagmiddagfilmpje. Niets voor de bioscoop iig, of je moet 12 jaar of jonger zijn. 2,5 *

avatar van balosa

balosa

geinige film met 2 mooie dames, verder niets bijzonder, het verhaal is wat aan de zwakke kant en de humor is ook best lauw, net zoals mijn bovenbuurman zegt, leuke film voor thuis maar om er nou voor naar de bios te gaan nou nee, meer als 3* kan ik er niet voor geven

avatar van milan21

milan21

je moet hem echt zien toppie

avatar van Marcusnld

Marcusnld

Leuke vermakelijke film, zeker geen hoogvlieger.

avatar van savi_7

savi_7

goede leuke lach film, met 2 hele mooie dames erin. en een zeer grappig Steve Zahn. Zeker de moete om tekijken.

****

avatar van Inssane

Inssane

Deed me een beetje aan Zorro denken.

Een leuke film voor regenachtige dag, leuke hoofdrolspeelsters.

***

avatar van reddevil1986

reddevil1986

ik wil hem zeker nog zien

avatar van kakstoel

kakstoel

http://www.imdb.com/title/tt0416496/ , hier is de trailer ziet er leuk uit.

avatar van kloostb

kloostb

hen hem net gekeken en is een zeer vermakelijke film.

een absolute 3

avatar van welleweirdo

welleweirdo

Ik heb hem net gezien in de sneak en ik vind het echt een schijtfilm. Het verhaal is gewoon kinderachtig slecht en de acteerprestaties doen denken aan die andere flopwestern (Wild Wild West). Als je van slechte films houd moet je deze gaan zien, maar anders....

avatar van Yuppie_Scum

Yuppie_Scum

Zoals verwacht wijkt hij niet af andere films in het genre zoals shanghai noon....helaas is de humor in dit exemplaar niet meer dan een grinnik ipv een lach.

Het enige wat deze film dragelijk maakte is de stem van Penèlepe...want in mijn hoofd zegt ze alleen maar:

"Open your eye's, open your eye's"

welverdiende 1,5 ster!

avatar van grid8400

grid8400

wat een flut film.. 1,5 voor de push-up bra's maar thats all..

Leuk voor de kids van 10 op zondagmiddag als de vingerverf op is... snap niet dat hij een 3,25 heeft met 25 stemmen hier...

avatar van blikbrein

blikbrein

Mm, dacht dat het ivm met de dames wel de moeite waard was om te kijken. Maar zelfs dat is niet super. Het is een erg flauwe slapstick achtige comedy met een dun verhaal en weinig mooie actie. Dus nee sorry, afrader

avatar van nickey

nickey

ik vond het een erge leuke film om naar te kijken, vermakelijk

Flauwe westerncomedy, met alleen wat leuke dames die het een beetje de moeite waard maken (wat niet bepaald aan hun belabberde acteerwerk ligt). Makkelijk over te slaan dit.

avatar van Batterink

Batterink

Zeer slechte western, lijkt reproductie van zorro alleen dan vele male slechter... enige lichtpuntje in deze film zijn de 2 dames, ook de enige reden om deze film te kijken

avatar van charlieq

charlieq

Ik geef deze film een 2 omdat het het westerngenre in een slecht licht plaatst.

Het is meer een actiecomedy, voorzien van slechte comedy.

Leuk geprobeerd, niet gelukt.

regie een 7

scenario een 2

avatar van dato89

dato89

Ik vind het wel een goede film, ook al is het niet helemaal gelukt met het plaatsen in een westerngenre, maar het feit dat er veel comedy aan toe is gevoegd en de leuke dames vind ik het een goed film geworden.

Zeker een 8 waard!

avatar van speedy23

speedy23

Scriptschrijvers Luc Besson en Robert Mark Kamen hebben de mosterd duidelijk proberen te halen bij Viva Maria! uit 1965, met Brigitte Bardot en Jeanne Moreau. Deze mosterd is jammer genoeg niet zo straf (sterk) als de Viva Maria!-versie, maar als zondagnamiddagfilmpje mag hij er best zijn. Leuke dames, actie en een beetje humor.
Geen hoogvlieger maar best eers leuk om te bekijken.
Al moet ik wel zeggen dat ik een beetje jaloers was op Steve Zahn toen Penélope Cruz en Salma Hayek ieder om beurt Zahn begonnen te zoenen tot zijn tenen er van krulden.