• 9.376.274 stemmen

Met onder meer: Alexander Gould, Patrick Stewart en Anthony Ghannam

Releasedatum: 16 februari 2006

• Disney+ Bekijk via Disney+

Plot Bambi II

"A Son's Courage. A Father's Love."

Als de winter is aangebroken in het bos en Bambi er alleen voor komt te staan, vangt zijn vader hem op. Hij leert hem alles over het bos en de dieren, terwijl Bambi probeert om op eigen benen te staan.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Bambi (stemrol)

The Great Prince (stemrol)

Thumper (stemrol)

Thumper's Sister (stemrol)

avatar van Anjin

Anjin

Wouter schreef:

Hoezo mooie film? Heb je toch nog niet gezien?

-Al 2x met de kids internet is toch sneller dan je denkt

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Volgens IMDb zijn ze nog aan het filmen. Internet is nu ook weer niet zo snel dat er al films opstaan die nog niet af zijn (al kan IMDb het mis hebben natuurlijk).

Hij schijnt al te zien te zijn.

Angrod_Pallanén

Kan best, over twee weken is de release (of drie weken).

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Walt Disney Records brengt op 7 februari in Amerika de soundtrack van Bambi II uit op CD. De CD bevat 12 tracks met 4 nieuwe liedjes, 5 instrumentale nummers gecomponeerd door Bruce Broughton en 3 liedjes uit de originele Bambi.

01. There Is a Life (Alison Krauss)

02. First Sign of Spring (Michelle Lewis)

03. Through Your Eyes (Martina McBride)

04. The Healing of a Heart (Anthony Callea)

05. Snow Flakes in the Forest

06. Bambi's Dream

07. Being Brave, Pt. 1

08. Being Brave, Pt. 2

09. End Credit Suite

10. Love Is a Song (From Bambi)

11. Little April Shower (From Bambi)

12. Let's Sing a Gay Little Spring Song (From Bambi)

avatar van stinissen

Helemaal mee eens......

avatar van stinissen

Ik haat zingen in de film.

avatar van The One Ring

The One Ring

Angrod_Pallanén schreef:

Liedjes in Bambi

Dat was toch ook al in het origineel zo. Niet iets wat je dit (waarschijnlijk onnodige) vervolg kunt afrekenen.

Angrod_Pallanén

De liedjes in Bambi waren zeer apart en bijna in geen enkele andere Disney film te horen. Ze werden ten eerste niet gezongen door de personages maar door operazangers ofzo. Het lijkt me zeer sterk dat dat in dit deel weer zo wordt, aangezien het om de jeugd van Bambi gaat.

avatar van doktertje78

doktertje78

Heb em al weekje volgens mij, blijft toch vervolg op jeugdsentiment he

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Toch al wat goeie reacties op IMDB.

ik ga hem morgen zien

avatar van Chr.s

Chr.s

Op school wat stukjes van gezien..de backgrounds zijn echt prachtig, maja, verder niets vernieuwend natuurlijk...

amazingmoi

Ik heb hem 5 sterren gegeven,ik vond hem echt prachtig!!!!de best getekende vervolgfilm van disney trouwens ook.en de liedjes vielen reuze mee.weet er iemand de releasedatum,want ik wil hem meteen kopen als hij uit is

Angrod_Pallanén

15 februari dacht ik, overal was aangegeven dat het een DVD-release zou zijn.

amazingmoi

^ in nederland dan? in belgie lijkt me onwaarschijnlijk aangezien hij hier nog geen week in de bioscoop is.

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Ben echt benieuwd na al deze reacties!!

IK vond trouwens de liedjes in de eerste nog wel meevallen, vond ze wel bij de film passen.

avatar van eelco

eelco

leuke vervolg op deel 1

vader en .......

leuke film in het engels ondertiteld nl gezien

leuke en zeer warme film over het opgroeien...

hij is al binnen te halen....

dat blijkt goede kwaliteit

avatar van specialm

specialm

een zeer leuke film ook al ben je dan ouder geworden is nog steeds een leuke film vond ik. Ook het verhaal is leuk

Angrod_Pallanén

Bambi 2 komt komende donderdag uit, maar...

In veel bioscopen zal de film Bambi 2 niet te zien zijn. Distributeur Buena Vista International stelt de animatiefilm namelijk alleen maar beschikbaar aan theaters van de concerns Pathé en Jochems Theaters. In totaal zal ongeveer de helft van de bioscopen de Disney-film dus niet vertonen.

Andere theaters zijn boos over de gang van zaken. Maar volgens distributeur Buena Vista is het beperkte uitbrengen een test. "Wij zijn op zoek naar nieuwe manieren om films succesvol in de markt te zetten", zegt een zegsvrouw.

Bambi 2 wordt in landen als de Verenigde Staten en Engeland niet in de bioscoop maar op dvd uitgebracht. "Dit leek ons een ideale titel voor een selectieve distributie".

avatar van predator

predator

• 1952 stemmen

Of te wel: hoe weet ik nog geld te trekken uit een klassieker. Nietszeggend, zinloos vervolg.

avatar van INCTRL

INCTRL

Retail DVD is al een weekje of twee te downloaden en daarom kan ik zeggen: leuke film voor de kids.

avatar van SmuttWars

SmuttWars

Hoe was het tekenwerk? In de trailer viel me op dat het er heel ouderwets uit ziet.

avatar van hoogland

hoogland

heb deze twede deel gezien gewoon een goedkoope aftreksel van deel een

0.5

avatar van girlygirl

girlygirl

we hebben hem gezien mijn dochtertje van 4 vond hem mooi maar zelf vind ik bambi niks aan (veel te triest voor een tekenfilm) ik hou meer van humor maar verder wel leuk om op een zondag met de kids te gaan kijken

avatar van Wouter

hoogland schreef:

heb deze twede deel gezien gewoon een goedkoope aftreksel van deel een

0.5

Net zoals je het vervolg van Basic Instinct gezien hebt?

avatar van Kabukiman

Kabukiman

De eerste "inbetwequel" die ik ooit heb gezien, volgens mij. Zeker niet onaardig, voortbordurend op de karakters uit het origineel. Geeft wat antwoorden op vragen betreffende de Grote Onbekende Vader en is een zeer aardig 75 minuten om te besteden (het merendeel van het vullis in de bioskopen is aanzienlijk minder de moeite waard).

Als dit de eerste film zou zijn zou het zeker een goede animatiefilm zijn, tussen het enorme geweld van allemaal er hetzelfde uitziende overduidelijke computerbeelden met allemaal hetzelfde verhaal. De film ziet er inderdaad "öuderwets" uit, maar dat is juist goed, want het zou toch raar zijn als Bambi er ineens in 3Dgraqphics uit zou zien, dat zou de continuiteit niet bepaald ten goede komen.

Maar de handicap is natuurlijk dat hij moet opboxen tegen een klassiek meesterwerk. Hoewel het er grafisch over het algemeen vrij "handgemaakt" uitziet, is de warmte en de charme van het origineel toch ernstig verkild door toch te duidelijk computergebruik. Het ziet er daardoor allemaal veel vlakker uit.

Dat de film te somber is voor een animatiefilm vind ik echt onzin - waarom moet dat altijd maar lol en jolijt zijn? En de originele film is ook niet bepaald een vrolijke prent. Geweldig fijn juist dat men het heeft aangedurfd die sfeer voort te zetten. Eindelijk weer eens iets minder vrolijks, zou ik zeggen.

avatar van Kabukiman

Kabukiman

Angrod_Pallanén schreef:

Liedjes in Bambi

Niet liedjes An Sich, als in een musical waar de karakters ineens in liedjes uitbarsten. Maar herinner je LITTLE APRIL SHOWER uit het origineel. Een van de mooiste passages uit welke animatiefilm ook, een sfeertekening op sublieme muziek.

Liedje is niet het juiste woord. Meer een vocaal muziekstuk.

Angrod_Pallanén

Dat bedoelde ik ook. Ik wou niet dat Bambi in zingen zou uitbarsten maar net als in deel 1 'vocale muziekstukken' langs zouden komen, dat is véél mooier.