Genre: Animatie / Familie
Met onder meer: Alexander Gould, Patrick Stewart en Anthony Ghannam
Releasedatum: 16 februari 2006
Bekijk via Disney+
Plot Bambi II
"A Son's Courage. A Father's Love."
Als de winter is aangebroken in het bos en Bambi er alleen voor komt te staan, vangt zijn vader hem op. Hij leert hem alles over het bos en de dieren, terwijl Bambi probeert om op eigen benen te staan.
Bambi (stemrol)
The Great Prince (stemrol)
Thumper (stemrol)
Friend Owl (stemrol)
Thumper's Sister (stemrol)
Thumper's Sister (stemrol)
Erg mooie poster!
Al vraag ik mij toch ook af waarom de titel veranderd is.
Ben best wel benieuwd naar deze midquel.
Angrod_Pallanén
Ja, als de film net zo mooi getekend is als de poster mogen de CGI films wel oppassen!
Pieter Montana
Ik dacht dat deze direct-to-dvd was.
Als ik me goed herriner is dat alleen nog maar gelukt voor De Reddertjes in Kangoeroeland(
),Peter Pan 2:Terug naar nooitgedachtenland en Jungle boek 2 en waarschijnlijk in de toekomst "Tinkerbell:The Movie"
Angrod_Pallanén
Klopt, en aan deze film is veel meer aandacht besteed dan Peter Pan 2 en Jungle Book 2.
Moet ook wel, want Bambi aanraken mag alleen met de grootste zorg gebeuren...
Pieter Montana
Moet ook wel, want Bambi aanraken mag alleen met de grootste zorg gebeuren...
Voor Peter Pan en Jungle Book gold ook hetzelfde.
Pieter Montana
Ja, maar in mijn ogen is dat niet gebeurt.
stan
Ik dacht dat deze direct-to-dvd was.
Ik dacht ok dat de film gelijk op dvd kwam, ook op imdb staat een (V) tussen haakjes en dat betekend dat de film gelijk op dvd uitkomt
Angrod_Pallanén
Die (V) wil echt niet meteen zeggen dat hij direct to video is. Nu we het toch over IMDB hebben, wat een mooie poster hebben hun (volgens mij DVD)
Queto Yurlunyur
Een (V) achter de titel betekent 'direct-to-video', m.a.w. de film is op video uitgebracht voor deze in de bioscoop of op tv is verschenen.
Hun een mooie poster
ik moet eerlijk zeggen dat ik deze mooier vind
stan
Staat dat de film gelijk op dvd komt
staat dat de film ook op dvd komt en de andere poster staat er ook bij (die vind ik ook mooi maar die hier op MM staat vind ik persoonlijk mooier)
Angrod_Pallanén
Ja, of dat de film er niet komt of dat het niet zeker is dat de film komt.
staat dat de film gelijk op DVD komt
Ik heb er ook zo mijn twijfels over, sowieso, als je deze film in de bios stopt waarom niet met kerst? Heerlijke kerstfilm. Bovendien is er wel erg weinig publiciteit voor een bioscoopfilm. Chicken Little had al aardige bekendheid in maart ofzo en Cars kennen we nu allemaal wel..
Edit: Hij komt niet in de bios. De trailer op de door stan aangewezen site zegt: 'Premiering on Disney DVD February 7'.
Nog iets over de trailer: Wat was Bambi vrolijk, zo stil en allesontdekkend als hij was voor de dood van zijn moeder zo vrolijk en levenslustig is hij nu. Ik weet niet of ik dat een pluspunt vind of een minpunt. Als ze Bambi maar eer aan doen..
jakob70
Volgens mijn info komt deze film op 7 feb 2006 in de US uit op dvd. In Europa zal die in begin februari 2006 in premiere gaan. Kan er natuurlijk helemaal naast zitten, maar wacht in ieder geval of wat er in februari gebeurt.
Het wordt rennen naar de bios of naar de plaatselijke muziekwinkel
BlueSword
mooie poster...zou de film nu niet meer willen zien maar vroeger had ik dat zeker wel gedaan.
was helemaal gek op deel 1, alleen nu iets te kinderachtig voor mij.
BlueSword
like i said...iets te kinderachtig voor mij.
ik zou deel 1 nu ook niet meer willen zien.
Angrod_Pallanén
Maar waarom vind je deel 1 kinderachtig? (Goed, het zijn huppelende hertjes, maar het is ook zo veel meer)
BlueSword
ja inderdaad zoveel meer, huppelende konijntjes en andere diertjes.
ik zie mijzelf al echt niet meer uitgestrekt tv zitten kijken naar bambi...nee...echt niet meer.
geef mij maar een lekkere horror of triller.
ook al vond ik vroeger dat stukje met die moeder van bambi erg ontroerend...ik zal daar nu echt geen gevoel meer bij hebben.
feanaro surion
Denk dat dat nog wel eens anders kan zijn als je je er nogmaals voor open stelt en hem herziet
IcU
Lijkt mij op een herhaling van deel 1. Ik vind het maar raar, die direct on dvd films. Alleen maar voor het geld...
Angrod_Pallanén
Ik vind het idd jammer dat deze prachtfilm niet in de bioscoop wordt vertoond (althans, de trailer was prachtig).
En wat feanaro zegt, volgens mij werkt de betovering van Bambi nog prima als je hem nogmaals bekijkt, maar dan moet je niet met een houding van "jippie, ik ga een kleuterfilm vol met bosdiertjes kijken".
Pieter Montana
Ik moet Angrod wel gelijkgeven dat de trailer inderdaad wel prachtig uitziet.Mooi verzorgd tekenwerk(kunnen we niet van alle sequels zeggen
)gecombineerd met mooie muziek.
BlueSword
kijk, en bij mij werkt dat nou niet.
ik denk inderdaad jippie pratende knaagdieren en andere dieren!
mooie film maar mag nog niet stemmen
Hoezo mooie film? Heb je toch nog niet gezien?

Bambi

Quo Vadis
Drama / Historisch, 1951

Tinker Bell and the Lost Treasure
Animatie / Avontuur, 2009
verlies van geliefdegebaseerd op boekouder-kindrelatierelatieproblemenpestendeervervolgdierfawncartoon deer