Deep Throat (1972)
Genre: Erotiek / Komedie
Geregisseerd door: Gerard Damiano
Met onder meer: Linda Lovelace, Harry Reems en Helen Wood
Plot Deep Throat
Linda kan geen orgasmes krijgen en zoekt medische hulp bij dokter Young (Reems). Die constateert dat haar clitoris zich in de keel bevindt. Geen nood, een simpele remedie is snel gevonden...
Goodfella_90
Dat is absoluut niet wat Wouter bedoelde.
Goodfella_90
Ik meen dat hij bedoelt dat deze film een zekere cultstatus bezit, en daarmee ook historische waarde heeft. Willekeurige reguliere contemporaine porno zou niets meer dan geile porno zijn, iets wat misschien beter op de commerciele zender past.
Dk2008
Ik ben het ook eens met Wouter. Was de eerste porno film in de bioscoop, hoop bezoekers. Dus historisch een enorm succes. Was het nou bijvoorbeeld 20 jaar geleden op tv geweest had ik het nieuws wel kunnen begrijpen, maar in deze tijd het lijkt net of ze niet meer weten hoe ze kijkers moeten trekken. Wat kost een dvd met zo'n film erop nou nog, beetje gelul erbij op een avond, goedkoper kan niet.
K@i
dacht even dat dit de
Heather Brooke versie was
ArcovandenBroek
Deze week even gedownload.. Jeetje, wat zag het er vroeger allemaal ranzig, verlept en slap uit... Sex was toen totaal anders als nu, en gelukkig maar...
Smerige film is dit zeg..
Max en Joep
eigenlijk is porno nu juist smeriger.
Nu heb je allemaal van die sneue arme meiskes die, waarschijnlijk met hun neus vol coke, zich bijna alleen nog in hun anus laten rammen (want iets anders kan ik het niet noemen) en maar roepen dat ze het zo lekker vinden.
porno is nu heel erg ruuw, respectoos, onnatuurlijk en bovenal bijzonder vrouwonvriendelijk en grillig geworden.
heeft ook NIETS meer te maken met hoe normale mensen sex hebben.
ik hou er niet meer van.
rose
Ik vind dat enorme schaamhaar van vroeger gewoon niet leuk om naar te kijken...
Pastichio Rocker
Lekker toch, zo'n lekkere flosbos?
Madecineman (moderator films)
LOL. Volgens mij is sex zo'n beetje de enige constante factor sinds de tijd dat Homo Sapiens Afrika verliet. Slechts kleine variaties op hetzelfde thema
as
Er zit dus weldegenlijk een verschil in porno van nu en van toen al is het misschien niet altijd even goed te zien.
Porno is porno. Maar het verschil hier is voornamelijk van cultuur historische waarde.zoals wouter al aan gaf. heel even werd het chique gevonden. Wat betreft de industrie: die is volgens mij niet zo heel erg veranderd, behalve wat harder geworden en natuurlijk nog een keer zo groot.
niethie
Porno nu is gewoon een miljoenen handel via het internet en eigenlijk al sinds het video en dvd tijdperk is porno niets meer dan een handel geworden, we krijgen te zien wat de makers denken wat we willen zien, grote silliconen tieten, netjes geschoren geslachtsdelen, lullen/pikken met een minimale grote van 20 cm en geen pukkeltje of moedervlekje te bekekennen op het lijf van bijde geslachten, zo is natuurlijk niet altijd maar een groot deel ervan wel.
maurice74
Een halve ster voor het historisch belang en op de kast van een hele kolonie Christenen.
metaledje
Belachelijk hoeveel mensen kunnen zeiken over iets wat op tv komt. ga dan niet op de bank liggen om je tv aan te zetten. beter nog gooi je hele tv het raam uit!! doelloosheid alom!!
Het is maar tv, iets wat entertainment is. Maar helpt het je om verder in het leven te komen? NOPE!! Ik ga deze film in ieder geval wel opnemen .. kijken waar iedereen zich nou werkelijk druk om maakt
nightbreed
Ik ben voor een publieke pornozender met 24 uur per dag porno.
Nederland 4 zit ik aan te denken
Rocco1984
eigenlijk is porno nu juist smeriger.
heeft ook NIETS meer te maken met hoe normale mensen sex hebben.
ik hou er niet meer van.
Klopt, alle vrouwen in de porno worden uitgebuit. Er is er geen een die het uit vrij wil doet. En ze verdienen ook niet meer dan mannen. Dat is ook een fabeltje.
kaztor
Nou, zijn we allemaal al opgewonden?

Ik ben voor een publieke pornozender met 24 uur per dag porno.
Nederland 4 zit ik aan te denken
Of RTL 69.
Zoveel zenders zijn er al bijna.
Hando
Er zullen vast vrouwen zijn die uitgebuit worden en dat is natuurlijk verwerpelijk. Het kan echter best dat mensen seksualiteit beschouwen als ruilmiddel en daar is niets mis mee.
kaztor
'Slager, als ik een worst mag krijg je een pruim!'
Hando
Bijvoorbeeld. Wellicht hebben beiden een gehandicapte partner. Maar ook voor breezer, moeten ze lekker zelf weten als ze meerderjarig zijn.
orbit
- 12092 berichten
Ik zit hier al klaar met mijn kloppende torpedo in de aanslag..
Hando
Moet je helemaal zelf weten. Ik sla dit over in ieder geval. Lang leve de afstandsbediening en lang leve de vrijheid.
niethie
En nog te bedenken dat ik destijds (nu zo'n jaar geleden) vijftien euro aan de dvd heb uitgegeven zit er nu nog van te balen.
Thomas83
Ik ga zeker kijken, alleen al om die moralistische christelijke politici te pesten.
En vooral omdat ik wel benieuwd bent. De film is toch een klassieker in het genre en een film waar veel om te doen was en voor sommige mensen nog is.

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen