Deep Throat (1972)
Genre: Erotiek / Komedie
Geregisseerd door: Gerard Damiano
Met onder meer: Linda Lovelace, Harry Reems en Helen Wood
Plot Deep Throat
Linda kan geen orgasmes krijgen en zoekt medische hulp bij dokter Young (Reems). Die constateert dat haar clitoris zich in de keel bevindt. Geen nood, een simpele remedie is snel gevonden...
Scorpio11
Als de film binnenkort is uitgezonden door BNN zullen de reacties van deze film wel omhoog gaan. Zowel positief als negatief. Ik had hem in de begin jaren 70 al eens gezien en was voor die tijd een gewaagde film. Mijn waardering voor die tijd zou 3* zijn geweest. Maar zoals de film nu wordt opgeblazen en niet uitgezonden zou moeten worden is een beetje overdreven. Mijn mening is, als je hem niet wilt zien ga dan ook niet kijken. Maar ik ben er heilig van overtuigd dat er van al die tegenstemmers en sommige tegenstemmende politieke partijen toch enkele stiekum zullen kijken. Saai volk trouwens. En......... ik ga hem weer bekijken!!!
ps. Hopelijk gaan ze de Nederlandse "Blue Movie" binnenkort ook uitzenden.
The Last
Hoe verzin je het: vrouw met clitoris in de keel. BAH!!!
Doe mij dan maar porno van tegenwoordig, snap idd ook niet waarom NL 3 dit zonodig moet uitzenden.
JJ_D
Hilarische plot, lijkt me - ben hier (vanwege de historische context en de invloed die het werk uiteindelijk heeft gehad) wel benieuwd naar...
Zie trouwens niet in waarom de hedendaagse porno hier bovenuit zou stijgen?
Goodfella_90
Omdat de huidige standaard voor 'mooi' of 'geil' heel anders is dan die van voorheen. Dat laat hedendaagse pornofilms hier niet per definitie boven uit stijgen, maar die zullen het huidige publiek over het algemeen wel een stuk beter bevallen.
niethie
ps. Hopelijk gaan ze de Nederlandse "Blue Movie" binnenkort ook uitzenden.
Leland Palmer
Die ''oude'' porno is voor het publiek van tegenwoordig veel te behaard
niethie
Toch vind ik de pornofilmpjes van vroeger een stuk leuker, ok een stuk minder opwindend maar er wordt wel geprobeerd een klein plotje in het verhaaltje te verwerken (zie boogie nights)
niethie
Behind the Green Door een film die in het zelfde jaar gemaakt werd is trouwens een stuk beter, veel leuekr gefilmd en een stuk opwindender dat dit misselijk makende stukje film...
Leland Palmer
Boogie Nights geeft dat inderdaad goed weer. Alleen lijkt me wel dat het gros van de mensen pornofilms kijkt om de lekker uitziende wijven. En ik denk dat het publiek ze liever kaal dan harig voorgeschoteld krijgt...
niethie
zo'n vogelnestje vind ik inderdaad ook niet om aan te zien, maar dat wil niet zeggen dat de vrouw kwa uiterlijk niet mooi is.
Goodfella_90
Porno dient toch enkel opwindend te zijn? De plotjes van toen in pornofilms zullen ook geen Oscar winnende scripts gehad hebben, dus dat lijkt me geen goede reden om ze te verkiezen boven pornografische films van nu, aangezien je zelf ook al zegt dat ze minder opwindend zijn.
Of kijk jij werkelijk naar porno voor het plot..?
Als er geen plot in een pornofilm zit krijg ik hem niet omhoog
niethie
Nee maar eventjes serieus ik zeg alleen dat het af en toe wel eens leuk is om in een melige bui zo'n filmpje te kijken, tegenwoordig is het alleen maar zo'n meid die op de bank zit en die door twee a drie mannen in alle gaten wordt geneukt alsof het een soort opblaas pop is en als het afgelopen is zit ze daar een beetje alsof ze half dood is en een beetje met zo'n gedwongen lach naar de camera zit te kijken.
orbit
- 12092 berichten
Dan is dit wel wat grappiger ja
Alhoewel het principe hier natuurlijk is geïntroduceerd.. vrouwenvernedering dus, overigens met volop coöperatie van de vrouwen in kwestie. Dus daarover moeten ze niet zeiken vind ik.
Dk2008
Het komt eigenlijk meer door het (sensatie)nieuws dat ik me laat opfokken dan door het feit dat er een pornofilm op tv is. Hier op MM ook weer de nodige aandacht, afijn er staan wel leuke berichten bij.
Kijk- en luistergeld betalen we al jaren niet meer, maar betalen voor de kabel doe je wel en dat is best veel in verhouding tot wat je op tv voorgeschoteld krijgt. Gaan ze de zendtijd vullen met een bejaarde behaarde film, en wat is de volgende stap????
Op dit moment gemiddelde stem van 2.06, wat een lage score voor een 'klassieker'
Dit heeft nog een zekere historische waarde. Zou het een stuk kwalijker vinden als de publieken reguliere contemporaine porno zou uitzenden.
Stephan
Of kijk jij werkelijk naar porno voor het plot..?
Porno wordt bekeken voor de gaten in het plot.
otherfool
Porno wordt bekeken voor de gaten in het plot.

't Gaat de goede kant op met deze discussie.
Dk2008
Dat moet ook, nu kan het nog. Tenslotte zitten we al in februari. Net als die donorshow, hoop poeha vooraf. Nu is de stem al 2.05, wat is dat mensen ???
rose
Dk2008

't Gaat de goede kant op met deze discussie.
Of de verkeerde.
Zei ik toch? DT heeft nog een bepaalde historische (zelfs filmhistorische) waarde.
Nee, vind ik niet.
niethie
Maar wat is nou eigenlijk de big deal met deze film, er wordt nu al haast veertig jaar zo'n grote commotie over gemaakt en net nu het een beetje stil is rondom de film wordt al die elende weer opgerakelt, en waarom zouden ze dit gedrocht vol lelijke actrices, domme humor en een verschrikkelijk stom plot in godesnaam willen uitzenden terwijl er en hoop pornofilms uit die tijd om er maar even eentje te noemen
opening of misty beethoven veel beter worden gewaardeerd. Een klassieker mijn reet
Leg uit...
Porno nu is gewoon een miljoenen handel via het internet en eigenlijk al sinds het video en dvd tijdperk is porno niets meer dan een handel geworden, we krijgen te zien wat de makers denken wat we willen zien, grote silliconen tieten, netjes geschoren geslachtsdelen, lullen/pikken met een minimale grote van 20 cm en geen pukkeltje of moedervlekje te bekekennen op het lijf van bijde geslachten, zo is natuurlijk niet altijd maar een groot deel ervan wel.
Er zit dus weldegenlijk een verschil in porno van nu en van toen al is het misschien niet altijd even goed te zien.
Ramon K
Inderdaad. In de pornofilms van nu kijken de acteurs/actrices erg beteuterd.

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'