Genre: Avontuur / Komedie
Geregisseerd door: Mike Mitchell
Met onder meer: Michael Angarano, Kurt Russell en Kelly Preston
Bekijk via Disney+
Plot Sky High
"Saving The World... One Homework Assignment At A Time."
Will Stronghold (Michael Angarano) is de zoon van de twee grootste superhelden te wereld, The Commander (Kurt Russell ) en Jetstream (Kelly Preston). Iedereen verwacht dan ook dat Will net zo'n superheld wordt als zijn ouders. Maar wanneer hij naar de bijzondere school Sky High gaat, waar de nieuwe generatie helden wordt opgeleid en alleen maar veelbelovende kinderen worden toegelaten, blijkt hij geen enkele superkracht te bezitten! Al snel komt Will in het mislukkelingen-klasje terecht. Het lijkt erop dat hij zo weinig talent heeft dat hij het nooit verder zal brengen dan 'sidekick'. Niet echt bevorderlijk voor je zelfvertrouwen en in relatie tot leuke vriendinnetjes...
Will Stronghold
Ron Wilson, Bus Driver
Ethan
Magenta
apayem
Ik heb pas de dvd van Sky High gekocht, de trailer vond ik al goed.
Ik vond de film heel goed, heb hem al zeker 5 keer gezien (een van de benefits van DVD's)
Ik geef hem een 5.
Olivia
Ik had er ook zo mijn bedenkingen bij, maar ik vond hem erg leuk en heb nog even gezellig met vriendlief op de bank naar de extra's gekeken. Het verhaal mocht misschien een beetje (te) simpel zijn, maar er zitten een paar hele leuke grapjes die nog best origineel zijn ook en de special effects zijn inderdaad dik in orde.
Kurt Russel vond ik hiernaast ook nog eens erg passen in de rol van de superheld, hihi, die kaaklijn doet 't 'm.....
matthijs_013
Het leek heel fout, maar bleek een hele vermakelijke film te zijn. Vanwege zijn originaliteit, mag er van mij zeker een hele trilogie komen.
Zwart kijker
Gekeken met vrouw en zoon van 11. Erg vermakelijk, zo op een vrijdagavondje. Beetje leentjebuur bij Harry Snotter, maar voor de rest best leuk.
Echte familiefilm, zo is hij volgens mij ook bedoeld. En zo moet je hem ook beoordelen.
Aanrader dus voor families.
Yes mee eens.
Ik denk zelf ook aan een doelgroep tussen de 8 en 12 jaar .
Hhahaha ik zal hem daar om ook zo beoordelen .
Ik denk dat het een zeer leuke en geschikte film is voor de jongeren tussen de 8 en 12 jaar en als dat de bedoeling was dan is hij goed gelukt en zeer vermakelijk .
4.0
morpheus
Vlot, leuk en sympathiek familiefilmpje zelfs buiten de doelgroep prima te aanschouwen.
***
Minority_Check
er had meer acteurs in gemogen met andere superkrachten
maar het was wel een leuke familie film
valerio2003
echt een hele leuke film,hij verveelt totaal niet en ik denk dat ie voor de leeftijd van 10 tot 18 nog het allerleukst is
walt disney echt toppie 4,5*
Die Hard,Willis
Geinig filmpje,het is dat hij op Film1 kwam anders had ik deze film niet gezien,want ik dacht dat het een superslechte film zou worden maar toen ik hem keek bleek hij nog leuk te zijn ook
De acteerprestaties zijn redelijk(sommige kinderen acteren slecht
) en het verhaal was vermakelijk.Geen meesterwerk en niet de leukste en grappigste komedie maar toch redelijk vermakelijk.
rox91
Geinige film alleen een beetje slap verhaal.
De special effects zijn wel mooi, zo ook de muziek : ) .
Mbeki
Erg vermakelijke film, ik verwachtte er niet veel van maar had toch maar de moeite genomen om hem te downloaden (is namelijke zo veel moeite:P) Ben blij dat ik hem heb gezien en van mij mag er ook nog wel een deel 2 komen. Wel typisch amerikaans en best voorspelbaar, maar bij deze film bedierf dat mijn plezier niet.
selientje
erg leuke film ik dacht eerst dat het echt zo'n kinderachtige film zou zijn maar toen ik hem keek bleek ie veel leuker te zijn
namingway24
Ik vond deze film best wel goed! Een leuk concept waar je makkelijk een serie van zou kunnen maken. Als ze dan maar wel weer Bruce Campbell weten te strikken!!!
aburex
Leuke film voor kids, maar ook ik kon er mij mee vermaken. De spectaculaire stunts wisselen elkaar af met een gewoon tienerverhaal wat best wel leuk is. De cast (vooral Russel en Preston) doen hun best om de film naar een hoger niveau te tillen.
DonLeone
wat een geweldige film! en zoveel beter dan die Harry Potter serie!
DonLeone
deze film is geniaal en in zeker opzicht veel beter dan de High School Musical serie
hopelijk komen ook hier vervolgen op
om te beginnen, het is allebei een film vd Walt Disney Studios
vervolgens, het gaat allebei om een high school
en het doelpubliek bevat dezelfde leeftijd
Frans17
net gezien op tv... het is gewoon een lekkere feel good film.. je weet van af het begin al hoe die eindigt.. het is een lekkere wegkijker.. 4 sterre
Chainsaw
Kleurrijk. Over-the-top. En hier en daar erg lollig. Sky High is een sympathiek tussendoortje, waarbij de leukste momenten afkomstig zijn van bijrolacteurs Dave Foley, Kevin McDonald en Bruce Campbell. Verder een bijzonder voorspelbaar verhaaltje en enkel cliché karakters, maar alles wordt gelukkig dik aangezet en de humor is lekker melig. De acteurs doen het stuk voor stuk prima en lijken zich prima te vermaken. Evenals deze kijker.
3 flinke sterren.
Minority_Check
tweede keer nu gezien
vind het nog steeds wel leuk
maar ik vind het wel nu wat kinderachtig
tommykonijn
Dit leek me best een aardig filmpje, en dat was hij ook. Het is allemaal erg overdreven, maar de humor zat er best goed in. Leuk en appart verhaal ook. Het acteerwerk was wederom ook prima met een erg leuke rol van Kurt Russell. Nou, ik heb me er echt zeer goed mee vermaakt moet ik zeggen.
ILDIB
Toch net te kinderachtig en voorspelbaar. Tempo zit er wel enigzins in dus hij is net te kijken.
Slechte film, zelfs voor kids. Bij zo'n beetje elke scene dacht ik 'hadden ze nu een beetje meer moeite gedaan, dit is het eerste de beste wat in je opkomt bij dit verhaal'.
Veel en veel te makkelijk allemaal.
the new guy
Geweldig idee. Summier plotje. Jammer, de mogelijkheden waren vele malen groter.

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit

Slasher 'I Know What You Did Last Summer' plaatst zich hoog in de Netflix Top 10

Thriller 'A Time to Kill' met Matthew McConaughey morgen op televisie

Paramount deelt trailer van de Taylor Sheridan-serie 'The Madison' met Kurt Russell

La Jaula de Oro

The Water Horse
Avontuur / Fantasy, 2007

Secretariat
Drama / Biografie, 2010
loyaltymockeryvriendschapmiddelbare schoolvriendensuperheldmissiongoed tegen kwaadheroismsuperkrachtsuper herodisney