• 9.374.146 stemmen

Met onder meer: Michael Paré, Sandra Hess en Fintan McKeown

Gesproken taal: Engels en Roemeense

Plot Gargoyle

"Evil Has Wings"

Boekarest, Roemenië, 1532. De lokale bewoners vechten uit alle macht tegen de laatste gargoyle (een vliegend monster). Een priester weet hem te raken met een speer en de gargoyle verdwijnt in de catacomben nabij de kerk. Snel rollen ze een grote steen over de ingang om de gargoyle voor eeuwig te begraven. Tenminste... dat dachten ze. Boekarest, Roemenië, 2004. Amerikaanse archeologen zijn bezig met de restauratie van een historische kerk die door een aardbeving is beschadigd. Dan stuiten ze op een ingang naar de catacomben onder de kerk, die door de aardbeving is blootgelegd. Daar doen ze een schokkende ontdekking...

Jennifer Wells

Father Nikolai Soren

Dr. Christina Durant

Inspector Zev Aslan

Father Adrian Bodesti

Richard Barrier

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Ja zo van tijd tot tijd kom je weer zoiets tegen in de videotheek-lijst en dan denk je : Verrek dat zou best eens Wynorski kunnen zijn .... en jawel hoor we hebben een winnaar : de nieuwe film van Wynorski

avatar van Soeperman87

Wel mooie poster!

Gejat van Van Helsing

avatar van Lennert

Lennert

Ik kan niet wachten tot ik deze kan zien

avatar van thugline

thugline

rare film

avatar van pompoen

pompoen

Oh wauw, die poster ziet er veelbelovend uit, ik hoop hem ooit te kunnen zien.

Waarschijnlijk cliché, maar dat geeft niet echt.

avatar van Nomak

Nomak

Je ziet vaak van die Gargoyles op kerken en Kathedralen. Kan iemand me misschien vertellen wat de bedoeling ervan is?

avatar van Minotaures

Minotaures

avatar van joolstein

joolstein

Aan het begin van de film had ik nog hoop dat het een soort B- achtige Hammer film werd. Helaas naar de openingsscène.(beste gedeelte van de film) Gaan we naar het "heden" en krijgen we een soort misdaad/ politie film. Waar dan af en toe de Gargoyle in rond vlieg. Weinig spanning,weinig bloed en domme dialogen maken dit filmpje tot een wangedrocht. En oh ja, ook nog een of andere grap met de mobieltjes! Die slaat echt totaal de plank mis! Zie dat de regisseur Wynorski een hele waslijst aan dit soort pulp- werkjes heeft gemaakt. Leuk om die eens gaan bekijken. Dit soort pulp is altijd dan wel weer grappig!