• 9.370.299 stemmen

Genre: Komedie / Drama

Geregisseerd door: Mark Brown

Met onder meer: Vivica A. Fox en Terrence Howard

Plot The Salon

"Where you get more than just a hair cut!"

De eigenaresse van een schoonheidssalon krijgt te horen dat ze haar zaak zal moeten verkopen aan het Departement van Water en Energie wegens een bepaalde overheidsbeslissing. Ze durft dit haar medehuurders niet te vertellen en spant ondertussen een rechtszaak aan tegen het Departement, die worden vertegenwoordigd door een gladde advocaat. Tussen de eigenaresse en de advocaat begint het steeds meer te boteren..

avatar van anthony68

anthony68

ik heb deze film gezien en geeft echt aan hoe de afroamerikaanse gemeenschap in amerika en de wereld leeft. Ze hebben geen rolmodelllen en worden geteisterd door drugs en prostitutie. Deze film geeft echt weer dat we die oude goede rolmodellen moeten beschermen.

Het geeft ook weer hoe we tegen gays aan kijken mensen die anders zijn. We moeten meer toleratie hebben voor anders denkenden. iedereen is gelijk. We moeten kinderen leren niet de pesten of te discrimineren. en vechten voor wat we hebben. Er zijn weinig plaatsen waar het gezellig is voor zowel zwart als blank.

We moeten meer gemengde party's organiseren. Urban is de toekomst. Jenny zet hier een geweldige rol neer ze verdiend haar oscars wel.

avatar van Najade

Najade

Ik heb genoten van deze film! DD the gay maakt deze film, hij is zooo hirlarisch als valse nicht! Wel jammer dat er niet zo veel diepgang in de karakters zit, het gaat meer om the salon

avatar van Rujar

Rujar

Lijkt wel heel erg op Barbershop (2002)