• 9.370.349 stemmen

Oorsprong: Canada / Verenigd Koninkrijk / Bulgarije / Italië

Geregisseerd door: Timothy Bond

Met onder meer: Iskra Angelova en Marie Bäumer

Plot She

Leo reist door de legendarische stad Kor, waar hij ontdekt wie zijn voorvaderen zijn. Hij is de enige nakomeling van een Egyptische priester die is vermoord omdat hij een heftige romance had met de prinses. De huidige prinses, Ayesha - ook bekend als She - blijkt dezelfde prinses te zijn van jaren geleden, levend en wel en nog net zo mooi als toen ze jong was. She gelooft dat Leo de reïncarnatie van de vermoorde priester is en wil hem daarom vernietigen. Heen en weer geslingerd tussen haar onbeschrijfelijke schoonheid en haar donkere karakter, beseft Leo dat hij zal moeten ontsnappen aan haar hekserij - of zal moeten sterven. Zijn vlucht maakt She furieus. Haar boosheid komt tot een climax als het geheim van haar onsterfelijkheid zich langzaam ontvouwt.

Net een poging gedaan om te kijken...

De slechtste film van de eeuw, meer woorden maak ik er niet aan vuil.

avatar van Brix

Brix

• 19675 berichten

Afgrijselijk slecht dit gedrocht.

De hoofdrolspeelster kon ook moeilijk lelijker.

Wat zou toch de reden zijn van een remake op dit niveau?

avatar van Semsoethot

Semsoethot

Vooruit, laat ik eens ruig uitpakken met twee halve sterren, één voor de moeite en één voor de soms erg fraaie landschapjes.

avatar van Carl

Carl

Het acteren was om te huilen. De zogenaamd fraaie landschappen? Zwaar teleurstellend. rekwisieten en kostuums? Volgens mij geleend van een buurthuis.

ik had hier een 0 voor willen geven omdat er gewoon in niets iets werd gepresteerd. maar ja dat gaat niet, dus dan maar een 0,5

avatar van EIGER3970

EIGER3970

Okay, slechte uitvoering, slechte remake,maar was toch geboeid omdat:

- She een verfilming is van het gelijknamige boek van Rider Haggard(1887). Staat in de toptien van bestverkopende boeken aller tijden.

- In 1899 het één van de eerste films was. (The Pillar of fire). Verschillende remakes volgenden: in 1965 met Ursula Andress.

- Rider Haggard wordt beschouwd als de ontdekker van het Lost World genre, fantasy, adventure. Het prototype van Indiana Jones vindt je in zijn boeken.

avatar van Noodless

Noodless

Typische B-avonturenfilm met veel bordkartonnen settings en soms te opvallend simpele actiescènes met daarbij overacting van vooral de actrices Winter en Baumer. 3/10