• 9.373.686 stemmen

Geregisseerd door: Bob Saget

Met onder meer: Norm Macdonald, Jack Warden en Chevy Chase

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Dirty Work

"Revenge is a dish best served DIRTY."

Mitch en Sam moeten aan $ 50.000 zien te komen, en snel ook. Het enige probleem is dat ze beiden geen baantje vast kunnen houden. Mitch bedenkt een manier om hun enige talent uit te baten: het nemen van wraak.

avatar van otherfool

otherfool

Waanzinnig onzinnig verhaal wordt enigzins gered door Warden en de wederom sublieme MacDonald, wat mij betreft de beste komiek die ooit op deze aardkloot heeft rondgelopen. De kop van die man...

2,5*.

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Ik vind Norm McDonald hi-la-risch met zijn Burt Reynolds imitatie maar verder werkt zijn werk maar erg weinig op mij, zo ook deze matige komedie. Her en der wel gelachen maarveel gemiste kansen, vooral van de bijrollen Chase, Goodman, Farley en Sandler.

avatar van ®Tc

®Tc

Degelijke komedie.

Het begon allemaal erg goed met de intro over hun jeugd. Daarna kwamen er wat glimlachen bij het blad Impotent old men and whores, bij de wachtende mensen en de fake politie maar daarna gaat het niveau van grappen wat naar beneden. Film blijft daarna vermakelijk maar de glimlachen bleven achterwege.

avatar van scorsese

Tegenvallende film waarin twee vrienden een bedrijfje starten dat handelt in wraak. Op zich een leuk gegeven voor een one-joke-movie, echter is de humor hier nogal flauw. Fragmentarisch en Norm Macdonald is nou niet bepaald de beste acteur.

avatar van Theunissen

Wat een onzin deze (korte) film en wat een belachelijk verhaal. Maar ondanks dat was de uitvoering best leuk en heb ik ook regelmatig moeten lachen om alle onzin in deze film. De cast deed het ook best leuk en met name de bijrol van geflipte Chris Farley (in helaas zijn laatste film) was wel geinig. Er spelen sowieso best veel bekende komedianten mee in deze film waarvan het vermelden van Chevy Chase zeker waard is. Omdat de film amper 80 minuten duurt kijkt hij lekker weg. De humor is geregeld zeer flauw, maar dan wel op een leuke manier. Ach gewoon leuk om gezien te hebben en niet meer of minder.

avatar van Mescaline

Mescaline

Vermakelijk, weinig bullshit en daarbij ook nog eens vlot door de korte speelduur. Prima comedy filmpje, nergens bijzonder maar wel fijn kijkvoer als je wat luchtigs zoekt.

Leuk tussendoortje!

avatar van mrkos

mrkos

Niet goed genoeg voor een voldoende. Had er meer van verwacht.

2,5 sterren.