• 9.111.353 stemmen

Gesproken taal: Engels, Nederlands en Spaans

Releasedatum: 10 oktober 2002

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot Volle Maan

De film vertelt het verhaal van zeven schoolverlaters die op een kruispunt in hun leven staan. Na het eindexamen gaan ze tijdens een zeiltocht op zoek naar een geheime Full Moon Party. Stuk voor stuk nemen ze belangrijke beslissingen, die hun leven zullen veranderen.

avatar van vivje

vivje

Deze film al een paar keer gezien, nu samen met vriend. Tis geen hoogstaande kwaliteit maar toch vind ik het elke keer wel weer leuk om te zien.

Het praten in een accent had van mij niet gehoeven, beetje nep.

(gezien op 31 augustus 2011)

avatar van Spetie

Een behoorlijk belabberde film van eigen bodem, in de stijl van Costa!, die niet geheel toevallig ook door Johan Nijenhuis geregisseerd is. Het is moeilijk te zeggen welke film beter is, of beter gezegd minder slecht, want ook Volle Maan is zeer matig.

Het acteerwerk is in ieder geval van een bedroevend laag niveau. Alleen Verbaan doet het nog enigszins redelijk, de rest is van de cast gewoon zwaar onvoldoende. Ook behoorlijk irritant is dat de acteurs op het ene moment een zwaar accent hebben en bij de volgende scène helemaal weer niet. Verder is het verhaal matig, de personages oppervlakkig en valt er om eerlijk te zijn maar heel weinig te genieten.

Typisch voorbeeld van hoe het duidelijk niet moet.

avatar van Bardie

Bardie

Nee, gewoon nee. Idee is nog wel aardig maar als het dan zo uitgewerkt word.

avatar van DeWolff

DeWolff

In tegenstelling tot vele anderen vond ik echt niet zo slecht, maar ook zeker niet goed. Het verhaal is een abc-tje, maar toch wel vermakelijk.

Wel hekelde ik me heel erg aan het slechte accent wat de acteurs proberen na te doen, doe het dan gewoon in ABN.

Ellen ten Damme vond ik het redelijk goed doen.

avatar van zzz_dafnuh_zzz

zzz_dafnuh_zzz

Na costa kregen we volle maan. Leuk om destijds gezien te hebben, maar het slechte acteerwerk is een feit.

avatar van Artful Dodger

Artful Dodger

Was zeer te spreken over de aftiteling van deze film.

avatar van Ste*

Ste*

• 1977 berichten

Vreselijk slecht, en niet eens op een vermakelijke manier. Ik schaam me dat ik dit destijds in de bioscoop op mijn 14e hartstikke leuk vond. Zie het nu voor het eerst weer terug, en mijn god, vreselijk. Saai verhaal, gemaakt drama, gemaakte spanning (die bootrace in het midden van de film, gaap), om nog maar niet te spreken van het accent waar die arme acteurs noodgedwongen mee moeten werken; wordt natuurlijk niks.

Ga er verder geen woorden aan vuilmaken, broddelwerk.

1*, al weet ik eigenlijk niet echt waar hij dat halve puntje nog aan verdient.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Het is best een leuke film, maar dat accent kan echt niet, ze kunnen niet eens goed twents praten! Ze hadden gewoon nederlands moeten praten, nu is het erg irritant te volgen, verder is het wel een leuke film, ook is sexy Lieke van lexmond te zien en Chantal jansen dat maakt een hoop goed.

avatar van Ebenezer Scrooge

Ebenezer Scrooge

• 1997 berichten

Om in filmtermen te blijven: CUT!*

*spreek uit als iemand die heel slecht engels praat

avatar van Onweersvlieg

Onweersvlieg

Heb deze film alleen voor Georgina gekeken. Die deed het leuk maar voor de rest is het natuurlijk gewoon bagger. 2*

avatar van Phantasm

Phantasm

Wat een waardeloze film, moet je leuk vinden, saai en vervelend.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2064 berichten

Dit was echt niets. Was leuk om o.a. Lieke van Lexmond en Chantal Jansen 17 jaar jonger te zien en misschien met een klein beetje hoop dat er wat uit de kleren zou gaan. Heb deze film vandaag voor het eerst en het laatst gezien. Een 1.5

avatar van stratmans

stratmans

weinig verhaal in de film leuke beelden