• 9.374.004 stemmen

Oorsprong: Canada / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Paul Ziller

Met onder meer: Bruce Boxleitner, Carol Alt en William B. Davis

Plot Snakehead Terror

Sheriff Peters krijgt een vreselijk bericht: het lijk van zijn vriend Ray Wilkins is aan de oever van het meer gevonden. Diezelfde dag ontaardt een feestje in een bloedbad wanneer de feestgangers in datzelfde meer zwemmen. De lijkschouwer vindt een gigantische tand in één van de slachtoffers. Een expert identificeert deze als afkomstig van een gigantische Snakehead-vis; extreem gewelddadig en bloeddorstig. Het stadje wordt overlopen door de media, jagers en ramptoeristen die een glimp van het monster willen opvangen of deze willen doden. Ondertussen neemt een groep tieners het recht in eigen hand en gaat het meer op in een bootje om de Snakehead te doden. Tot hun afschuw ontdekken ze dat er meer dan één is. De inwoners van het stadje zullen snel maatregelen moeten nemen om de slachting van onschuldige burgers te stoppen...

avatar van joolstein

joolstein

Voor mij is deze film zelfs nog meer sterren waard!! zeker 4 1/2. Maar ik blijf wel realistisch want qua, mooie beelden of goed acteer werk moet je hier niet zijn! Het is allemaal matig, maar ik ben gewoon gek van dit soort films. Met dit soort films bedoel ik "er is een dierlijk monster" film. Daarom ben ik ook weg van Anaconda. Maar ook als je er niet zo van houd is het nog te doen. Vergelijk het maar van die rtl-4 waargebeurde verhalen stijl films. Als je van bouquet- reeks houd kan je die best hebben. Dit is net zoiets maar dan in het Horror/ thriller genre.