Genre: Actie / Horror
Canada / Verenigde Staten
Geregisseerd door: Paul Ziller
Met onder meer: Bruce Boxleitner, Carol Alt en William B. Davis
Plot Snakehead Terror
Sheriff Peters krijgt een vreselijk bericht: het lijk van zijn vriend Ray Wilkins is aan de oever van het meer gevonden. Diezelfde dag ontaardt een feestje in een bloedbad wanneer de feestgangers in datzelfde meer zwemmen. De lijkschouwer vindt een gigantische tand in één van de slachtoffers. Een expert identificeert deze als afkomstig van een gigantische Snakehead-vis; extreem gewelddadig en bloeddorstig. Het stadje wordt overlopen door de media, jagers en ramptoeristen die een glimp van het monster willen opvangen of deze willen doden. Ondertussen neemt een groep tieners het recht in eigen hand en gaat het meer op in een bootje om de Snakehead te doden. Tot hun afschuw ontdekken ze dat er meer dan één is. De inwoners van het stadje zullen snel maatregelen moeten nemen om de slachting van onschuldige burgers te stoppen...
Sheriff Patrick James
Doc Jenkins
Sammy
Deputy Clark
deliyurek007
Ik kon wel slapen actie helemaal geen actie het is gewoon slaap film
Captain Pervert
- 2099 stemmen
Haha, klinkt als lekkere campy horror troep. Als ik hem zie dan koop ik hem
Nieke
Voorspelbaar natuurlijk, toch heb ik graag m'n portie van deze films. Ben dan ook wss de grootste angsthaas van België.
Sommige scènes vond ik écht helemaal niet kunnen, ze waren gewoon gestolen uit een andere film
Die kerel die in z'n auto zit, accidentje heeft gehad en z'n bril kwijt is. Zit daar een slangekop ineens bij in de auto. Gil gil, komt recht uit Jurassic Park.
Busjes met groeimiddel hebben ook altijd die omschrijving op de voorkant staan, dat gebeurt overal.
iets beter dan de helft, zeker geen topper.
Frankenfish was dan nog beter.
skapig
ik heb deze film genomen omdat ik een goeie slappe film wou om te kijken en t is me gelukt ,
na 10 min. gingen we voorspellen hoe de film verder ging en zo kan je de de hele film voorspellen
dus 1* omdat hij zo voorspelbaar is
moviefreak#1
Oh mijn God die Jagger was echt ultiem dom. Zit ze in een boot op een heel groot meer met daarin nog een heel klein bootje, op dat kleine bootje zit één klein ontplofbaar ding waar je niet op moet schieten. Gaat ze vissen proberen te schieten in het water en nog presteert ze het ..... vul de rest maar in .....
Doom
Snakehead Terror is nog best een aardige vermakelijke horror met wat leuke horror elementen. Het verhaal is acceptabel en vermakelijk uitgewerkt. Je verveelt je geen moment en kan genieten van een paar degelijke (niet geweldige) Snakehead aanvallen. Het einde is alleen te voorspelbaar, bekend, overdreven en clichématig.
Horrordude
Ik vond het inderdaad meevallen dese film, al weer een tijdje geleden dat ik dese film heb gezien, maar als ik me goed herrinerde zag je geen een keer zo'n ''snakehead'' voledig in beeld, daar irriteerde ik me mateloos aan.
Horrordude
Dése film, Snakehead Terror...
xangadix
Ik vond 'dese' film wat minder. Echt een dertien in een dozijn gevalletje. En die hoes hierboven kan dus echt niet. Dat is geen snakehead, dat is een slang!
xxERWINxx
Leuke vermakelijke film, zijn al veel van dit soort films, maar ik hou er wel van.
In deze film is het geen krokodil of slang of vis, maar een kruising ervan, gewoon lekker wegkijken, 1e uur wat kills en het laatste half uur word het beter en ook een goed eind!
Trouwens je zag wel het hele 'monster' in beeld in deze film! en het was er geen 1 maar meerdere, dat zie je ook niet vaak.
danny61
Man man wat een bedoening ; ik had er eigenlijk veel van verwacht.Maar het was toch allemaal maar kinderachtig hoor .goed voor eens te zien en daar is alles mee gezegd . ik geef 2 op 5
joolstein
Voor mij is deze film zelfs nog meer sterren waard!! zeker 4 1/2. Maar ik blijf wel realistisch want qua, mooie beelden of goed acteer werk moet je hier niet zijn! Het is allemaal matig, maar ik ben gewoon gek van dit soort films. Met dit soort films bedoel ik "er is een dierlijk monster" film. Daarom ben ik ook weg van Anaconda. Maar ook als je er niet zo van houd is het nog te doen. Vergelijk het maar van die rtl-4 waargebeurde verhalen stijl films. Als je van bouquet- reeks houd kan je die best hebben. Dit is net zoiets maar dan in het Horror/ thriller genre.
xxERWINxx
Vandaag herbekeken, best een aardige film, vermakelijk en in ieder geval geen neppe dingen gezien.
De vis ziet er ook echt uit, blijft boeiend om te kijken!

Oscars 2026: alle nominaties van de Academy Awards op een rij

'The Night Agent' keert snel terug: Netflix onthult trailer van derde seizoen