• 9.175.479 stemmen

Geregisseerd door: Gary David Goldberg

Met onder meer: Diane Lane, John Cusack en Dermot Mulroney

Releasedatum: 17 november 2005

Plot Must Love Dogs

"The hardest trick is making them stay."

Een Iers-Amerikaanse, gescheiden onderwijzeres wordt terug in de dating scene gedrukt door haar familie. Met behulp van advertenties, honden, snelle afspraakjes en vele mislukte eerste afspraakjes wordt geprobeerd haar weer aan de man te brengen, totdat ze de romantiek weer vindt.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Must love dogs is zoals vele romantische filmpjes enorm voorspelbaar. Ik begin me er erg aan te storen dat romantische filmpjes toch altijd hetzelfde uitvallen. Probeert geen enkele regisseur eens iets anders ? Nog 2 sterren voor het goede acteerwerk.

avatar van V

V

Elineloves schreef:

Leuke komedie om een keer gezien te hebben. John Cusack was prettig om naar te kijken.

Leuke komedie om een keer gezien te hebben. Diane Lane was zeeeeeeer prettig om naar te kijken.

avatar van Dk2008

Dk2008

Vreselijk saaie film. Diane Lane, eigenlijk wel geschikt voor zo'n film, doet wel haar best zodat de film in ieder geval romantisch is. Maar het komische is wel ver te zoeken. Uiteraard moet je een film indelen op genre, maar het feit dat ik inmiddels toch vele heb gezien maakt dat ik deze film weer voor geen meter vind lopen. Erg geforceerde "romantische komedie" . 1.0

avatar van Knisper

Knisper

Als romantische komedie is het niet zo bijzonder, maar uiteindelijk is het wel goed genoeg gemaakt om eenmaal bekeken te worden. Ik moet eerlijk gezegd zeggen dat ik de film na een maand alweer grotendeels vergeten ben. Acteurs zijn redelijk sympathiek en de film heeft nog wel een enigszins oprecht gevoel. Maar verder ook niet voor herhaling vatbaar. Voor een romantische komedie is dit niet meer dan doorsnee.

avatar van maxroelofs

maxroelofs

Niet mijn ding.

Tja dit is dan wel weer de zoveelste romantische komedie met een vreselijk cliché verhaal. Verschrikkelijk irritant dat die minder bekende regisseurs altijd zo op safe spelen met hun romantische komedies. Ik ga het verhaal niet weer herhalen want ik denk dat iedereen ondertussen al wel weet waar hij over gaat alleen waarom altijd ditzelfde verhaaltje. No strings attached, another umbrella storie, must love dogs. Het zijn er zeker een paar honderd ondertussen.

Personages waren verre van boeiend. Cusack zette een leuke rol neer maar ook niet meer dan dat.

Gewoon allemaal heel braafjes. Niks nieuws geprobeerd.

Absolute afrader. Dit hebben we al heel vaak gezien.

avatar van rox91

rox91

Ik vond het echt een heerlijke wegkijkfilm zonder erover na te hoeven denken.

Hij komt moeilijk op gang, maar zeker de moeite waard!

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

Hoofdrolspelers Diane Lane en John Cussack lijken wel op automatische piloot te staan. Ik vond dat nergens in de film de romantiek en liefde van dit koppel afsprong. Hierdoor komt de liefdesachtevolging op het einde ook nogal lauw over. Beetje flauwe, standaard romkom.

avatar van m1701

m1701

Leuk maar niet bijzonder.

Gewoon een standaard romantisch film.

Al ben ik wel een fan van Cusack.

Leuk om een xtje gezien te hebben

avatar van Decec

Decec

Een goede komedie/romantiek film...

Leuk en prima verhaal...

Prima acteerwerk...

Wel bekende acteurs John Cusack, Christopher Plummer

en Dermot Mulroney...

En ook een bekende actrice Diane Lane...

Mooi HD kwaliteit breedbeeld...

Prima achtergrond geluid/muziek

(Dolby Digital)...

Prima camerabeweging...

avatar van Theunissen

In de meeste romcoms zit de afwisseling hem in de privé- of werkomgeving. "Must Love Dogs" pretendeert de hondenhobby als spilpunt te hebben, maar de joekel op de filmposter komt er bar weinig in voor.

De titel slaat juist op de afsluitende regel in de contactadvertentie van de pas gescheiden veertiger Sarah (Diane Lane), die op zoek gaat naar een nieuwe man. Jake (John Cusack) reageert en er ontstaat chemie en een stuk of wat misverstanden en later is het goed.

Zelden hebben ik John Cusack zo op de automaat en monotoon zijn tekst horen zeggen. Verwacht geen verassingen in deze Komedie / Romantiek film, waarin we verder ook Stockard Channing en Christopher Plummer zien in bijrollen. Diane Lane in de rol van kleuterjuf met charmes, maakt deze film vooral nog enigszins genietbaar.