• 8.709.442 stemmen

Gesproken taal: Engels en Duits

• Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot Pinocchio's Revenge

"Evil comes with strings attached."

Advocate Jennifer is in het bezit van een Pinokkio-pop, gemaakt door de veroordeelde moordenaar Vincent Gotto. Haar dochtertje Zoe denkt dat dit haar verjaardagscadeau is en raakt heel erg aan de pop gehecht. Plotseling gebeuren er nare dingen met personen die Zoe tegenwerken. Zoe schuift de schuld in de schoenen van Pinokkio. Dan belooft Pinokkio aan Zoe dat, als ze zijn marionettouwtjes doorknipt, hij heel erg braaf zal zijn...

logo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van Justice4All

Justice4All

Vervolg op de eerste deel, deel 1 sloeg nergens op deze zal wel dubbel zo niks zijn.

avatar van Infernal_Lady

Infernal_Lady

Bij mijn weten is dit het eerste deel...

En ik vond dit wel nog een leuke film.

Wel een beetje in de traditie van childplay maar dat kon de pret niet bederven. Ik geef hem een 3.

† I F †

avatar van Justice4All

Justice4All

Mijn fout, is als alternatieve titel al aangegeven.

In ieder geval ik blijf op mijn standpunt wat ik hierboven hebt gegeven. KORTOM: slecht!

avatar van djelle

djelle

Fijn concept, weliswaar een deel afgekeken van Child Play, maar het is plezierig en verfrissend om eens een horrorversie van de bekende houten liegepop te zien. Met momenten vrij spannend, maar het wordt nooit echt eng of overtuigend. Mits wat meer aandacht naar sfeer, een aangenamer tempo en iets sappigere moorden, was dit een ideale herbeleving van typische 80's-horror geweest. Het nodige naakt is alvast aanwezig. 2*

avatar van Gizzmann

Gizzmann

Dit lijkt me dus persoonlijk DOOENG! Ik heb echt poppentrauma's! Die poster alleen al. Ik moet deze toch maar eens kijken

Jessu123

een pop als moordernaar. lijkt net op kippenvel

avatar van TimD

TimD

Pinocchio's evil twin brother? Een kind zou deze maar perongeluk kopen, denkend dat de gewone Pinocchio gekocht wordt...

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 1906 stemmen

vond hem ook niet slecht, toch wel origineel gevonden ergens, alhoewel er al veel films van moordende poppen bestaan. Ik vond hem wel OK

avatar van timburton

timburton

En dat is weer nageaapt van Child's Play/Chucky. Verder trouwens tamelijk vermakelijk. 2,5

avatar van N811

N811

Te clichématig

avatar van DonLeone

DonLeone

hilarisch goede film!

avatar van 606

Zeer aardige horror film met de nodige spanning

Beetje horror en meer thriller.

Acteren van het meisje was keurig.

avatar van goongumpa

goongumpa

Haha, ik was altijd al bang voor die pop (uit die film met Martin Landau).

avatar van Vascago

Vascago

Matige film. Nergens werd het ook maar spannend of eng of bloederig.

Ik denk dat als deze film 10 jaar eerder was gemaakt dat ik het dan een fantastische film had gevonden. Nu was het een duidelijke poging om de 80's horror een vervolg te geven, maar miste het alles wat juist de films in die tijd zo mooi maakt. De kleding, de kapsels, de foute/stompzinnige dialogen, de gore, de cheesy effecten, de muziek en bovenal de sfeer. Jammer !!

avatar van movie acteurs

movie acteurs

Ik vond het ook maar een bijzonder matige film. Het concept is nog best geinig maar de inhoud van de film was eigenlijk niet echt iets om naar huis te schrijven. Al met al krijgt het een kleine 2,0.

avatar van alexspyforever

alexspyforever

• 20643 berichten

Vergelijkingen met Child's Play zijn natuurlijk niet raar. Maar deze vond ik toch een pak interessanter omdat ze hier tenminste iets goed doen met de oorspronkelijke versie van Pinocchio. Toegegeven het verhaal had wat meer worden uitgediept zeker het achtergrond van Pinocchio zelf. Het einde vond ik ook een beetje ontgoochelend, bleef toch met vragen zitten.

edit: toch slimmer dan verwacht en mijn vraag toch beantwoord, ik had een belangrijk element over het hoofd gezien, er komt een halve ster bij!

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Is eigenlijk al voorbij voordat je het doorhebt. Nogal voortkabbelend poppen-filmpje; volgens het bekende recept. Maar Pinocchio's Revenge heeft wel een aangenaam extra laagje: leeft de pop überhaupt wel? Wat dat betreft best een serieuze variant, maar dat houdt het verborgen tot het eind.. en dan is je geduld wel getest. Iemand op IMDB omschreef het als een mix tussen Child's Play (duh) en Pin. Daar kan ik me wel in vinden. Behoort niet tot het leukere werk van Tenney, maar zelfs dan is het nog onderhoudend genoeg.

avatar van Fransman

Fransman

• 2019 stemmen

Vermakelijk filmpje waar ik me best mee heb geamuseerd. Oké, misschien geen hoogvlieger en nogal clichématig (natuurlijk dat onweer, altijd weer dat onweer), maar verder bekwaam in elkaar gezet en netjes afgerond. En die blote Italiaanse au pair als kers op de taart. Wat wil je nog meer?