• 9.372.844 stemmen

Combats de Femme - Un Amour de Femme (2001)

Oorsprong: Frankrijk

Geregisseerd door: Sylvie Verheyde

Met onder meer: Raffaëla Anderson, Anthony Delon en Hélène Fillières

Gesproken taal: Frans

Plot Combats de Femme - Un Amour de Femme

Jeanne heeft een gelukkig leventje, een liefdevol huwelijk en haar lieve zoon Louis. Maar ze heeft het gevoel dat ze in haar leven iets mist. Op haar vijfendertigste heeft ze het gevoel dat ze haar jeugd door de vingers ziet glippen en haar leventje routineus begint te worden. Op een dag ontmoet ze de jongere Marie en al snel neemt Jeanne danslessen in Marie's dansschool. Jeanne voelt een opgewekte sensualiteit en vitaliteit, samen met een ander onbekend sentiment: passie voor een andere vrouw. De twee beginnen een hartstochtelijke affaire. Nu moet Jeanne kiezen, haar familie of Marie...

avatar van ikkie01

ikkie01

Prima film over het uit de kast komen van een vrouw en de problemen die daar bij horen.
De danseres marie, vertolkt door Raffaëla Anderson kende ik van Baise-moi maar deze film is veel beter. Met net 1,5uur is de film precies lang genoeg.

PS. Raffaëla Anderson is vooral bekent uit de porno fims

avatar van klini-oma

klini-oma

Wat een *Bleep*-film zeg! Kan niet begrijpen dat deze film uit 2001 komt??!!

Het is echt in een foute stijl gemaakt!..De kleding is fout, het dansen is...tjah heel fout..hoewel ik hier nog wel om kon lachen zo fout is het gewoon allemaal..

De film bleef me wel verbazen...qua foutheid

En verder..wordt er fout geacteerd..En de verhaallijn en zeker de afwerking liet ook te wensen over..

Kortom een foute gay-film..

Don't bother

avatar van blurp194

blurp194

Niet een heel goede of bijzondere film, nogal een cliche verhaal maar wel redelijk gespeeld - en inderdaad, Raffaëla Anderson kwam me bekend voor al kon ik niet precies plaatsen waarvan. Toch al best een tijdje geleden dat ik Baise-Moi zag. En ja, het dansen was misschien wel wat fout, maar de soundtrack vond ik dan wel weer leuk.