• 9.375.163 stemmen

Genre: Thriller / Sciencefiction

Geregisseerd door: Tim Hunter

Met onder meer: Ray Liotta, Kathleen Robertson en Willem Dafoe

Plot Control

"Sentenced to death... chosen to live... destined to kill again."

Een seriemoordenaar, die op de doodstraf wacht, krijgt een nieuwe kans door aan een chemisch gedragswijzigingsprogramma deel te nemen. Hierdoor bestaat wel de kans dat de identiteit van de man volledig wordt veranderd...

avatar van REGENCY

REGENCY

Goed acteerwerk van Liotta.

3.5**

avatar van Oosie

Oosie

cker goed acteerwerk !!! van mij 3,5*

avatar van eldorado

eldorado

Wisselvallige aktie/thriller met een dramatisch tintje.Niet goed maar wel vermakelijk.

avatar van r@lphie

r@lphie

heeft iemand van deze film een trailer kan hem niet vinden ?

avatar van Agony

Agony

• 1985 berichten

Inderdaad een erg wisselvallige film. Verhaal kakt op een gegeven moment helemaal in en zeer moeilijk om de aandacht vast te houden. Het redelijke acteerwerk kan de film helaas niet redden. 2 sterren.

avatar van stinissen

Een zeer goed begin van de film, en goed acteerwerk van Liotta, tillen deze productie boven het gemiddelde.

avatar van Summerlinda

Summerlinda

Hele goede film. Je blijft je steeds afvragen of die medicijnen nou eindelijk werken of niet...

avatar van shabri

shabri

goede flim, daar zijn er de laatste tijd niet zo veel meer van..

avatar van jedymaster

jedymaster

goede film en Ray speelt weer goed
wel jammer dat ik al in het befin van de film door had dat Ray een placebo toe gediend kreeg maar het einde maakt weer veel goed daarom 3,5 ster

avatar van schorpio1970

schorpio1970

Film is goed te "pruimen" voor een door-de-weekse avond.

Het begin is vooral veelbelovend, daarna wordt het allemaal wat minder en ongeloofwaardiger.

Het einde is wel een beetje sneu.

Ray Lolita's acteerwerk is wel ver boven het gemiddelde.

Conclusie : 3

avatar van 007ta

007ta

"I rather have a bottle in front of me then a frontal lobotomie!"

hehehe...

Zeer vermakelijk filmpje vond ik het

avatar van dope

dope

• 20064 stemmen

Liotta redt de film, het verhaal is matig en voorspelbaar. 3*

avatar van Gehenna

Gehenna

Ray Liotta behoort tot mijn favoriete acteurs en in deze film zet hij één van zijn beste rollen neer! Hij speelt een ter dood veroordeelde moordenaar die totaal géén spijt toont voor zijn daden. In de executie kamer word hem een keuze gesteld tussen proefkonijn worden voor een nieuw medicijn of de dodelijke injectie.

Spannende film met een onder de tatoos en lidtekens zittende Liotta die de rol prima weet neer te zetten, ook Willem Dafoe die de rol van zijn dokter speelt is prima. Het verhaal is oke er had meer in gezeten maar desalnietemin is het een vermakelijke thriller die vooral door Liotta het kijken meer dan waard is.3.5*

avatar van mkok

mkok

Waarde 3.5

Goede film, de hele film draait om, of de medicijnen werken of niet ,..

avatar van ewalk

ewalk

Goed acteerwerk van Liotta die best wel overtuigend overkomt. Af en toe wel iets te voorspelbaar even als het einde.

avatar van FillumGek

FillumGek

Heel goed geacteerd en de hele film spannend.

avatar van Waku

Waku

Sterke rol van Ray Liotta als psychisch gestoorde en levensgevaarlijke crimineel.

Je verafschuwt hem in het begin maar krijgt gaandeweg begrip voor de man.

Harde actiethriller.

Aanrader.

avatar van Diesel

Diesel

Ray Liotta replaced Matt Dillon in the lead role. bron

Das maar goed ook want Ray Liotta is overtuigend als gefrustreerde seriemoordenaar. Verassende rol ook van Willem Dafoe als de good guy, een goed gezinde dokter. Verder effectief gebruik van flashbacks en het uitgangspunt kan er wel mee door. 3*

avatar van boerenpummel

boerenpummel

Een geweldige Liotta in een goede film die actie, spanning, drama en een vleugje romantiek combineert. Het verhaal is wel wat aan de chaotische kant zo nu en dan, maar heel storend is dit niet.

avatar van jaspertje3

jaspertje3

Goede film, redelijk spannend, wel van genoten op zich. Wel een aanrader!

Een hele aardige film

In het begin denk je waar gaat dit heen, maar het gaat gelukkig de goede kant op! Wel grappig Willem Dafoe als een goede, dat maak je ook niet iederere dag mee.

Ik herkende de stem van Ray Liotta meteen, ik heb vroeger namelijk GTA Vice City gespeeld en Ray Liotta is de stem van Tommy Vercetti, voor de mensen die dat nog niet opgevallen was. Een 3,0 (ik ben niet zo hoog in het beoordelen vandaag)

avatar van _Casper_

_Casper_

OK film, 2.5 sterren.. kan er mee door!

avatar van Tallica

Tallica

Een erg leuke film om een keer te kijken. Geen supergoede film, maar dit had ik er ook niet echt van verwacht voordat ik hem ging kijken. Mijn verwachtingen waren redelijk laag, en ik was dus nogal verrast (positief dus).

Het verhaal begint zeker goed, na een tijdje wordt de film wat warriger. Het einde zie je wel al van verre aankomen.
Het verhaal over de nep medicijnen dan weer niet, maar dit maakt het verhaal meteen een stuk ongeloofwaardiger ..wat dan wel weer jammer is.

*3,5

avatar van mahieu

mahieu

Toffe, verrassende en spannende film. Alleen de eindscene is totaal ongepast. 3,5 **

mahieu schreef:

Ik vind de eindscene juist erg veranderlijk, het zou toch erg voorspelbaar zijn als het allemaal weer lang leve de pret zou zijn, zoals altijd.

avatar van car-men

car-men

Leuke en vermakelijke film. Prettige en goede acteur om naar te kijken. Zitten wat mindere stukjes in, maar verder prima film

3,5 *

avatar van Flipman

Flipman

Gave twist zit erin! Goed acteerwerk, leuk verhaal, de film vloog voorbij. Alleen het einde, waarin Doc Copeland samen met z'n ex een jongerencentrum runt vond ik erg onnodig. Dat is helemaal niet interessant.

Drie en 'n half.

avatar van 606

boerenpummel schreef:

ja vond ik ook echt een goede film

avatar van Lord@ragorn

Lord@ragorn

Een aardige film. Ruimschoots voldoende voor een leuke filmavond. Ik vondt het wel jammer dat liotta van het ene op het andere moment veranderde van koelbloedige killer, naar iemand met gevoel. Dit had wat geleidelijker gemogen.

Persoonlijk had ik het einde niet zien aankomen. dat hij een placebo kreeg, ipv the real deal. De laatste scene had inderdaad geen toegevoegde waarde.

3.5 *

dafoefan schreef:

Een 3,0 (ik ben niet zo hoog in het beoordelen vandaag)

Nee, inderdaad niet zo hoog beoordeeld.

Heb de film gisteren nog eens een keer gezien en ik vond hem zeer goed.

Ik verhoog mijn cijfer van 3 sterren naar 4 sterren