• 9.369.500 stemmen

Alternatieve titel: Nemesis 2

Geregisseerd door: Albert Pyun

Met onder meer: Sue Price, Chad Stahelski en Tina Cote

Plot Nemesis 2: Nebula

"The Future Just Got Darker"

Het is 73 jaar geleden dat de mensheid de oorlog verloor van de cyborgs. Sindsdien worden mensen gebruikt als slaven. Een groep wetenschappers lijkt de manier gevonden te hebben om de cyborgs uit te schakelen, maar de cyborgs laten zich niet zomaar van de aarbodem vegen..

avatar van stephan73

stephan73

Minder goed dan het eerste deel, maar nog steeds een aardige film. Beide delen lijken trouwens totaal niet op elkaar, want op een of andere manier besloot Albert Pyun om van dit tweede deel een Predator rip-off te maken.

Als je dus een film verwacht die in het verlengde ligt van deel, dan moet je deze inderdaad niet kijken. Maar wil je een geinige sci-fi / aktiefilm bekijken met een bodybuildster als ster, dan is dit een aanrader!

avatar van FatMike

FatMike

• 1976 stemmen

Hitgirl wegwezen!!!!!

Hier is Sue Price!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En ze is goed veel in beeld!

Dikke 3 sterren

avatar van ipman-99

ipman-99

"The Future Just Got Darker." ... " !!!

Fantastische Sf-Actiefilm !!! Heerlijke sequel van dezelfde regisseur dan deel 1, namelijk Albert Pyun.

Sue Price alias Alex is de stoere bodybuilder chick die de show mag stelen !

Vergis je niet ..., wie gaan hier meer naar een "Predator" variant dan naar een "Terminator" variant !

Heerlijke ouderwetse jaren '90 actie waarin er genoeg te beleven valt qua vuurgevechten !

avatar van Leno

Leno

Na het erg vermakelijke eerste deel kon deze film bijna alleen maar tegenvallen wellicht, maar dan nog.. wat we hier te zien krijgen is echt niet best. Het budget is weg, er is alleen geld voor wat explosieven, en de leuke cast is ook nergens meer te zien. Price is bedroevend in haar rol en ziet er bovendien niet uit. Het gebrek aan humor doet de film ook geen goed en na bijna anderhalf uur in de woestijn rond gehuppeld te hebben in erg langdradige scenes is het einde eindelijk daar. Oef en dan nog twee delen...

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vorige week deel 1 gezien en vandaag deel 2, moet zeggen dat dit deel een heel stuk minder is dan deel 1.

Hierin volgen we een vrouw ''Alex'' dat in het 1e deel nog een man was, ze is als baby te vondeling gelegd en daarna gaat de film 20 jaar later verder in de woestijnen van Zuid-Afrika.

Deel 1 was nog een beetje in de stad, maar dit deel dus volledig tussen de woestijnen en rotsen.

Beetje vaag verhaal, eigenlijk is er geen verhaal, ze moet het opnemen tegen verschillende groepen mensen, maar er jaagt ook een ''Predator'' op haar en de anderen.

Geen cyborgs dus meer, maar een rip-off van Predator.

Al met al een beetje eentonige film vond ik het, het is meer rennen in de woestijn dan verhaal, wel aardig wat schietpartijen en explosies.

Wel uitgekeken en erg slecht was deze niet, maar lang niet zo goed als deel 1, op naar het 3e deel.